Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Hát skacok, én őszintén utálok olvasni. De.
David Michaels: Tom Clancy's Splinter Cell
David Michaels: Tom Clancy's Splinter Cell: Operation BarracudaMost pedig nem meglepő módon: David Michaels: Tom Clancy's Splinter Cell: Checkmate
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
legenda
szóltam, hogy ne engedjenek a közelébe, de szóljatok, ha összeültök valamikor, elviszem az enyémet, hogy direktben lehúzhassátok, a tulajdonosa előtt!
Ricardo; fakul kicsit, elvégre tft, de azért nem annyira vészes!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
a felsőt leszedtem, az alsót - amin a sony felirat van - nem is bírnám, annyira jól felfekszik, nem sima fólia az, amit általában alapban rátesznek más gyártók!
javaslom, legközelebb ne minimum fényerőn nézegesd!
én még vissza is szoktam venni, ha automatán nagyon felhúzza a napsütés miatt, annyira jól látszik!
note 2 esetén, én nem láttam a képet a napsütéstől, annyira látszottak a pixelek! (note 2 / 720 * 1280 ~ 267 ppi kontra xperia z / 1080 * 1920 ~ 441 ppi)[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
Ma megnéztük az Xperia Z kijelzőjét és a Padfone 2-jét. Ugyan azt a képet néztük, kettőt is néztünk, az Xperia Z kijelzője az Asus mellett bóvli... Felbontás úgy nagyon nem látszik, de betekintési szög, színek az asus javára hajtják a vizet
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
legenda
nem amoled, a két kijelző jobb tulajdonságaiból lehetne kihozni egy jót, de mind a kettőnek van előnye, és hátránya is!
jut eszembe; említetted korábban a sony vackokat a firmware verzióban, én azzal kezdtem első konfigurálás előtt, hogy gyári alapra vissza, és el is tűnt néhány sony és t-s cucc, igaz, a videók és képek is, de nem is hiányoznak, teszek fel magam, ha tesztelni akarom.kali8n; sokakkal ellentétben, nekem az sgs2 sem égett be, bár nem is használtam maximum fényerőn, meg nem is volt rá ideje, talán 7 hónapig volt meg.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
Piwi
veterán
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
kutkut
addikt
Glory glory man united...