Új hozzászólás Aktív témák

  • Andrássy

    csendes tag

    válasz Viktor0610 #922 üzenetére

    Hali Viktor!

    Nem voltál elfelejtve, csak sok elfoglaltságom volt. Próbáltam utánnajárni az e-mail klienses dolognak. Gyakorlatban is. Linkkel azért nem tudlak megdobni: mert az 1270-es robi ügyfélszolgálat szövegét hallgattam órákig és valószínű az zavart össze, és mint utóbb kiderült azért mert Neked volt igazad.
    Vodások az e-mail klienst nem tudják használni csak Voda Net előfizetéssel, és ahhoz nagyon menőnek kell ám lenni, hogy havi 3150HUF-t emiatt fizessen.
    Tanulság: Viktor nem akar rosszat és ha mond valamit azt nem véletlenül! Köszönöm

    További kérdés ugyancsak mindenkihez: ugyebár fel van szerelve a kis drága GPRS-el és EDGE-vel. A GPRS az világos. Klassz dolog. De mi az az EDGE? tudom, hogy van ilyen fórum, végig is olvastam de nem jöttem rá.
    Asszem ugyanaz mint a GPRS, csak gyorsabb és félutas megoldás a 3G felé. Szal ha igy lenne még jobban is tetszene, mint a 3G. Pont ez kell. De hogy tudom elővarázsolni? Kell valami beállítást végezni, ahhoz hogy EDGE-n keresztül érjem el a wapot? Állítólag automatikusan át kellene váltani, ha lenne EDGE lefedettség. Nem hiszem el, hogy pont Vodánál nem lenne. Igen nagyvárosokban. Eger nem elég nagy? Szeretném kihasználni ezt az adottságát is! Please help!

    UI: olvastam az eddigi vitákat is és Sado mellett foglalok állást. Bár tom pontot tettünk a végére, de amondó vagyok akinek nem tetszik a teló, az ne ide írjon. egyeseknek nagy kívánalmaik vannak. Úgy érzem aki ezt a telót megunja annak a következő már egy PDA lesz, mert nincs jobb :)

    Thanks again!

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák