Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
tetszik a D900? de nincs rá pénzed? vagy nem kell akora tudás?
Akkor itt a megoldás:
Tudás:
128*160 TFT kijelzö
BT méghozá stereo és 2.0
mikroSD bövités
VGA kamera.
FM rádio (ez igazi csodának számit)
több info nincs , biztos vagyok benne hogy sikeres model lesz.
[Szerkesztve]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
deedee
őstag
végülis a tévével tévézünk,egy telefonnal pedig telefonálunk...Ez pedig arra tökéletes....Márcsak valami szuper akku kellene bele és tarolna azok körében akik nem értenek /nem is akarnak érteni/ a blútúszhoz,gprs,edge és egyéb rémséges ''izék''-hez..
ja és szerintem szép teló
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Még 2 verzio van jön...
Van a X 530 mobilshon kilehet probálni és már kapható 2 hete. x510 tudása van .
és jön még egy egy c széria ami még keveset tud majd lesz 2 mega meno cstn kijelzö stb.
De maradjunk enél.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Sajnos nem tudom mikr jön talán idén de nem biztos.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
L|zsidoboz
őstag
Minek bele kamera? Ha meg már raknak bele, akkor már ne VGA-t...
Good to be good, but better to be lucky.
-
AS
félisten
válasz L|zsidoboz #7 üzenetére
Ere van egy történetem , mobiboltos haveromnál kérdezik hogy tudna e adni egy jó olcsó telefont, mondja nokáit nem tudom már melyiket, épen megvásárolná amikr mondja ezen van kamera? Mondja nincs, - akkor nem kell!
Helyete mutat egy olcso vga kamerás modelt, és már vitte is...
Szoval csak kis marketing miat van kamera benne...Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
ZR92
tag
Ez is olyan vékony mint a D900?
-
duplaa
tag
vki nem tudja még, hogy mikortól lehet kapni itthon? elvileg november vége, de még sehol sincs
amúgy faja kis telóÉder mester vajon mit haluzott a sok faragasztótól? Pumuklit?!
-
AS
félisten
Kapható már az oroszoknál igy már csak idö kérdése mikor jön.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Német T_nél kapható!!
És van fekete szinben! ez telo 100%-os siker lesz
és persze ebben már nem gagyi régi samu menü lesz hanem uj Black Ui .Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Elég nagy lol hogy ebben van FM rádio mig d900-ban nicns.. ezt nem értem..
-
erdoke
titán
Igazából a D900-ban még nem időzíthető profilok sincsenek...
Időzíteni azért jó, mert ha van egy általános profilod, akkor csak beállítod az utcait 1-1,5 órára, amíg kint tartózkodsz zajosabb környezetben, vagy éppen egy fél órás megbeszélésre, netán éjszakára is be tudod állítani a csak pittyegő üzemmódot. Az időzítés után visszaáll az alap üzemmód, nem kell állandóan variálni a csengetés, az SMS és egyéb hangerőkkel.A legjobb aláírás a héten
-
AS
félisten
kapgato már ithon is vagyis
Jöv év 2007 elején már kaphato lesz ez a siker telefon.
[link]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
_seth_
veterán
Olcsó telefonokba hamarabb berakják a rádiót mint a drágábbakba mostanában
Moto W220, SE J230i (remélem jót írtam), ez is ilyen bár ez előző kettőnél sokkal jobb telcsi csak ez nem tetszik benne: ''128*160 TFT kijelzö'' de ha jó áron adják...Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Motorola V360, SE W300i jelenlegi árfekvése mivel tudásban is azokhoz hasonlo csak a formája jobb sokkal
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
koko88
senior tag
árát már lehet tudni?
HA IRSZ PRIVÁTOT ÍRJÁL ELORE thx
-
AS
félisten
Hivatalos tudás:
Ami fura a : Bluetooth játék támogatás (JSR 82 Support)
ez most vagy azt jenti hogy nicns java feltöltés korlát (ami meglepö lenne vagy azt hogy BT segitségével lehet többen is játszani!
900 / 1800 / 1900 MHz
EDGE
GPRS Class 10
65 536 színű TFT kijelző (2.0'')
VGA kamera
Zenelejátszás (MP3/AAC/AAC+)
Video felvétel / messaging (H.263/MPEG4)
Stereo A2DP Bluetooth
FM Rádio
Bluetooth játék támogatás (JSR 82 Support)
uTrack / uMenu / SOS üzenet
Automatikus időbeállítás
Bluetooth 2.0 / USB 1.1
MMS / EMS / JAVA / WAP 2.0
64 szólamú polifón csengőhangok
13 MB felhasználói memória
MicroSD kártyanyílás
Méret: 99,5 x 49,5 x 14,1 mm
Súly: 80,8 gNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
EQMontoya
veterán
azért van, hogy legyen mit irni a 3.0 helyére amúgy 1 dologra leszek kiváncsi... az a 120*160as tft jó kis képernyő... régebbi szétnyitható samsungokba volt ilyen felbontás, nincs annak rossz képe... ma pont buzeráltam is 1ik rokonomét. csak 1 gond van... az a kijelző fele akkora, mint a d900amé. Ha annyi pixellel csinálunk ekkorát, az durván szét fog hullani szerintem.
Same rules apply!
-
MODERÁTOR
-
AS
félisten
A x530 kijelzöje van benne. és az nem rosz, föleg hogy Balck UI van most alati amin még kevésbé látszodnak pixelek.
-
AS
félisten
Menü:
Nem látom pixelsnek.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
-
EQMontoya
veterán
hát jah, ugyanis tudását tekintve azért nincs a 40k-s telók mezőnyében... elég, ha csak a pannonnál épp kifutó d600at emlitjük pl... ami azért mondjuk 1 kicsit durvább.
Viktor0610: utánanéztem én is, tényleg olyan kis felbontásu szar van benne :S Hát, a pixelek száma kb negyede a d900-nak... azért ez nem túl fényes. Ahoz képest nem rossz
[Szerkesztve]Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Akkor már vertu
BlueMerle: veled összefutnék szivesen, ha a d600at alázza, összenézném ezzel. Amúgy azt a telt nézte egyik jó barátom is, tényleg jónak tünt a kijelzője.
#49: Nokiám soha nem volt. Szerintem nem is lesz... leginkább azért, mert ha egy d900 kinézetü és tudású telefont akartam volna venni nokiában, akkor gatyám beleszakadt (min +20k)
[Szerkesztve]Same rules apply!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző