Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz Laris2 #15855 üzenetére

    A "Тайный Путь" -ról van szó? Valószínűleg meglehet csinálni, mondjuk nem ezzel a progival, ami az Összefoglalóban van. Régebben már tömörítettem vissza, remélhetjük nem variáltak rajta. Amúgy is elő kellene keresnem azt a tömörítőt, azzal talán meg lehetne csinálni a CoP Remake 3 magyarítását is. Én most oroszból dolgozok, nincs benne a sok baromság, ami az angolba bele kerül. Így is van sok elírás és szleng, vagy valami népi mondás, amivel rengeteget kell kínlódni és nem lesz épp a leg jobb. Az angolnál általában már a neveknél kiakadok, amikor bedobálják a k és h betűket, és a ragokat is a nevekhez csatolják. Amikor Szaharov helyett Sakharov és a többi...
    Emlékszel amikor csináltad a Golden Ballt és javasoltam a neveket rendbe kell tenni, mert még keveredés is van benne? Nem is játszottam tovább vele.
    Mivel azt mondtátok, hogy egy nagyon jó mod, akkor elkezdtem fordítani oroszból, aztán félbe maradt más kisebb modok miatt. Most lassan végzek velük, ezért újra elővettem a Golden Ballt, neki veselkedtem, én minden szöveget lefordítok, remélem könnyenebb lesz a karaktereket nyomon követni. Rengeteg van vissza, de egyszer majd elkészül.

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák