Új hozzászólás Aktív témák

  • Hideyoshi

    tag

    Végigolvastam a fórumot, és kicsit félve, de belevágtam a CS-be. Magyar változat, 1.004-re vagy vmi ilyesmire peccselve. Eddig semmi gond, megy mint az ágybaszarás :DD

    Nekem nagyon bejön a gamma, most járok először a setét völgyben, hát eléggé parás, főleg éccaka. Az első mellékküldi mikor hozzam vissza Igor, vagy Borisz elveszett gitárját, nem mondom, ott volt a szeren. Ellenféllel nem találkoztam, de amikor végleg rám szállt az este, egy szál magamban bolyongtam a nagy ukrán éjszakában, a távolból a szél felém sodorta ki tudja milyen szörnyszülött vonyítását, nagyon kapaszkodtam az AK47-esembe...hatalmas megkönnyebbülés volt mikor megláttam pár freedomos sisaklámpát egy útzárnál. A gitárral visszafele meg úgy pucoltam, mint egy rakás pirosfenekű aprómajom :)

    Szóval a játék hangulata nagyon ott van!

    Ja és én is revansot vettem a katonai őrposzton, akik kedves golyózáporral fogadtak a 2. pálya elején. :DDD

    Nálam viaszonylag reccenés nélkül fut, 1024-en tolom, mivel ennyit bír a jó öreg CRT-m, így 70-100 fps az átlag. A hajnali napsugaraknál ment le 60-ra, persze minden fullon.

    Szóval most a Freedomosoknál mozgolódok, érdeklődöm, hogy megéri beállni közéjük? SoC-ban ők voltak egyébként a legszimpibbek anno :) Bár a Duty is ott volt a maga nevében a szeren :)

    [ Szerkesztve ]

    Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!

Új hozzászólás Aktív témák