Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
válasz Physicist03 #10400 üzenetére
nem igazán
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
smrter 0.45 van már?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Antonius1978
addikt
válasz westcoastog #10407 üzenetére
Ez mikor jelentkezik nalad ?
-
PeL
addikt
http://www.mediafire.com/?q2n4lurt8k822wo
Most vadásztam GSC-ről, elvileg ez egy működő Zaton Start SGM 2.2-höz. Ha valaki unja már a rohangálós pre-questeket...
-
westcoastog
veterán
válasz Antonius1978 #10408 üzenetére
Ha visszább olvasgatsz láthatod hogy nem rég kezdte, most már szerintem ha betöltöm ezt a mentést és mennék vissza zatonba kidobna megint töltéskor az tuti..
-
törölt tag
Ez a CPU Controll tényleg ennyit javít csak vagy rosszul állítom be? A második mag az javult kb. 5%-ot de az első mag ennyivel kevesebbet is dolgozik, akkor lényegében el se értem vele semmit.
-
zozimoto
aktív tag
Hali. Valaki segítene? Mit írjak át hogy nagy teherrel ne fáradjak el olyan gyorsan?
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
Antonius1978
addikt
válasz westcoastog #10410 üzenetére
Mar csak azert kerdem, mert utoljara nekem a jo menteseket sem toltotte vissza, elojott az ugyanilyen tipusu hibauzenet, hogy nincs eleg memoria...
-
westcoastog
veterán
válasz Antonius1978 #10415 üzenetére
Tuti szar a mentés, majd egy korábbit visszatöltök, de félő hogy random crash ott is előjön majd.
-
törölt tag
Megvan, tudok futni végre. A bill szar. A múltkor csinálta, hogy guggolva nem tudtam menni előre, hanem csak oldalra, most ugyanezt csinálja a futással is. Csak a futás gombot változtattam át, de kiderül nem is az a szar, hanem az előre gomb, átraktam azt is és most jó. Csak nem vagyok hozzászokva ehhez a kombinációhoz, mindenképp kell egy rendes billt szereznem. Párszor megcsapkodtam ami azt illeti.
-
törölt tag
válasz ZetorGumi #10418 üzenetére
Az előző billem se járt valami jól mikor nem megfelelően viselkedett, de ha jól emlékszem az az előtti se.
-
westcoastog
veterán
3. mentést betöltve is kifagy, igaz most vagy 20 percet tudtam játszani....
-
törölt tag
Tehát megvolnánk. Zulu, Vánó, Kósza és én. Készen állunk indulni. Szeretném, ha mindannyian túlélnénk, addig töltöm újra amíg nem sikerül mindenkit élve áttolni azon a tetvedék alagúton. Szar volt végignézni a videót az első kijátszásnál.
De indulás előtt meg akarom csinálni a lehető legtöbb küldit ami itt van, hogy ne legyen olyan gyorsan vége a játéknak. Amúgy szerintetek csatlakozzak a Szabadsághoz? Bár jobb érzés független sztalkernak lenni, csak hát ők jófejnek tűnnek és már sokat is segítettem nekik.
-
PeL
addikt
válasz #90933760 #10425 üzenetére
A Pilóta (Szokolovnak hívják tán) hol van? Meg Strider (Kósza), az ex-monolithos? Azok nélkül tök 8 hányan juttok át, csak úgy kapod meg a Vezér achievementet ha mindet be tudod szervezni
Én a Szolgálatot jobban favorizálom, már csak azért is mert a Szabadság vezetője túl unszimpatikus...
(#10427) ZetorGumi: Jajam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Aki a tudósbunkerban van? Az a lezuhant pilóta, vagy ki? Nem feltétlen akarok vezér archit, csak ezek a fazonok szimpatikusak, jó haverok és ezekkel megyek át. És szeretném ha túl is élnék.
Csatlakozzak vagy ne? Kapok több küldit, kapok extrákat? És mi az amit veszíthetek vele?
-
Antonius1978
addikt
válasz westcoastog #10420 üzenetére
En mar par napja nem is probaltam...
-
FeketePok
tag
No kerem szepen eljutotottam arra a pontra amikor megszereztem Janovi tudosbunkerben ucsorgo pilotatol a heli kulcsot de amikor odamegyek a fickohoz aki atvisz Zatonba es mondom eki hogy indulhatunk , a jatek elkezdi tolteni a Zaton palyat es kb. 3/4-nel megall a betoltes es nam lepik tovabb.A jatek csinal 2 auto mentest egy autosave es egy "indulas Janovbol Zatonba" nevu mentest ,na azokkal is ugyanugy nem tolt be.
Valaki jart meg igy?tudtok megoldast?
A visza indulas elott csinaltam egy kezi mentest azt minden alkalommal visszatolti tehat nem save corruption problema.egyes idiotak szerint:az Intel a CPU-k BMW-je
-
Aarpok
őstag
válasz #90933760 #10430 üzenetére
Ne félj nem lesznek ellenségek csak egy esetben ha háborúra hívod őket,de ez a helik távozása után lehetséges a diplomácia menüpont alatt.A saját véleményem szerint jobban járnál ,ha mindenkit beszerveznél a pripyat underground - ra.Azt nem tudom milyen fokozaton játszol,de jól jön a plusz puska szinte az egész underground alatt.Misery - ben én 4 - szer töltöttem vissza állást,mert megmurdelt egyik másik és egyszer jómagam is.Jó az is igaz,hogy abban túlbalanszolták az ellenségeket elég rendesen.
Аарпок
-
westcoastog
veterán
válasz Antonius1978 #10432 üzenetére
Úgy érzem lassan megy a levesbe.
-
Antonius1978
addikt
válasz westcoastog #10435 üzenetére
Azert, en nem szoktam egykonnyen feladni.Igaz, untam, hogy vegigbongesszek egy rakas dolgot a hibauzenetekkel kapcsolatosan, de majd amint lesz kedvem, kideritem hogy mit is jelentenek azok az uzenetek, es hogyan lehetne segiteni rajta...
-
westcoastog
veterán
válasz Antonius1978 #10437 üzenetére
Én sem adnám fel egykönnyen, mert szeretnék játszani vele, de azért kitudja milyen régi mentést nem fogok betölteni.
-
rétisün
veterán
válasz westcoastog #10438 üzenetére
én 5x kezdtem előlröl, mire most már úgy néz ki a végére is érek. d
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
törölt tag
Ti életben hagytátok Bütyköt vagy lezúztátok?
-
törölt tag
Tehát nem okoz gondot a későbbiekben ha életben hagyom, akkor feleslegesen nem nyírom ki. Kegyetlen a Zóna, de most csak ezért nem ölöm le. Bár Fürge szerintem örülne neki. Visszamegyek a hajóra megnézem, hogy lehet-e vele beszélni.
-
zozimoto
aktív tag
Hali. A smrter-hez jó lehet a magyarítás?
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
Aarpok
őstag
-
capulet75
addikt
-
bazsi83vp
senior tag
Üdv,
látom sokan toljátok ilyen olyan modokkal - régebben végigvittem az alapot. Az lenne a kérdésem, milyen nagyobb modokat ajánlatok hozzá. (eredeti persze) Köszi előre is. -
Aarpok
őstag
válasz bazsi83vp #10449 üzenetére
SGM 2.2 van belöle sima és enot verzió is,Way to Pripyat ezek teljesen átszabják a játékot.Ha mozgalmasabb zóna kell akkor a smrter 041 jó választás itt már zatonban is monolitosok vadásznak rád illetve több a mutáns is.Ha csak a grafika érdekel complete mod,atmosfear 3,absolute nature 3.Ha pedig a nehézség kell akkor a Misery.
Аарпок
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest