Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
klambi
addikt
válasz Intruder2k5 #17701 üzenetére
rood admin volt és változtattam ja és azzal beenged
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
MODERÁTOR
válasz klambi #17702 üzenetére
Hát nem tudom... Esetleg ha van benne ékezetes karakter, vagy valami spec karakter, akkor egy próba erejéig vedd ki! Bár nem szabadna, hogy gond legyen, de lehet mégis az!
Egész biztos, hogy telnet-en próbálod, és nem SSH-n? Csak mert OpenWrt esetén bevett szokás, hogy kezdésnél meg kell adni a root jelszót, és ha ezzel megvagy, akkor tiltja a telnet-et, és akkor engedélyezi az ssh-t!
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
válasz Intruder2k5 #17703 üzenetére
hmm a felhasználónévnek meg kell hagyni a root-ot és csak a webws pw-t kell használni.. akkor jó
de nem tudok semmit csinálni itt, eddig csak a reboot-ra reagált"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
h0b0ard
csendes tag
hy! emeletes haztban lakok és a földszinten van egy TL-WR541G/TL-WR542G én pedig az emeleten használom a netet... vettem egy tp-link tl-wr841N , hatha a ket antenna jobb lesz ,de sokkal rosszabb lett a jel mint a régi egy antennásal... ez hogy lehetséges????
-
MODERÁTOR
-
klambi
addikt
válasz Intruder2k5 #17707 üzenetére
köszi!
hát kicsit szétnéztem volna benne, de láttam hogy az alap linux parancsokra nem nagyon reagált inkább scriptekhez van ahogy látom"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
MODERÁTOR
-
klambi
addikt
válasz Intruder2k5 #17710 üzenetére
első próbálkozásom az ls volt és nem csinált rá semmit... csak az fura volt
-
MODERÁTOR
-
klambi
addikt
válasz Intruder2k5 #17712 üzenetére
átlépett rajta, nem adott ki semmit, ezen akadtam meg én is..
-
klambi
addikt
válasz Intruder2k5 #17712 üzenetére
jajjj de marhanagy fa** vagyok hát ő így vette az üres könyvtárat, mert visszaléptem egyből jó minden... óóóóóóóóóóóó
hát igen.. este van nincs már kv sem"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
válasz h0b0ard #17716 üzenetére
na erősíteni úgy tudsz hogy vagy nagyobb antennát raksz rá, nem a gyári 2 és5 dbi-set hanem nagyobbat, (van aki nem hisz benne nekem régen ez bejött... )vagy esetleg beraksz egy kis jelismétlőt, 220 ba kell dugni, mostanában láttam és nem is rossz... mert 1 bika router már 30 is van akár
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz klambi #17717 üzenetére
5 dBi antenna elég erős, nem kell azt lecserélni. 8 dBi lehet próbálkozni többek tapasztalata alapján nem javít a helyzeten, ennél erősebb csak irányított van ami valós is.
A simán konnektorba dugós repeater nem ajánlott a kicsi belső antenna miatt, sokkal jobb a normál külső antennás típus.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
h0b0ard
csendes tag
válasz Gubek-Einste #17718 üzenetére
inSSIDer kép???bcs de annyira nem értek ezekhez
-
MODERÁTOR
-
h0b0ard
csendes tag
válasz Gubek-Einste #17718 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
h0b0ard
csendes tag
válasz Intruder2k5 #17724 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
h0b0ard
csendes tag
válasz Intruder2k5 #17726 üzenetére
igen! TL-WR541G/TL-WR542G -röl megy most
-
Topikgazda
-
MODERÁTOR
-
h0b0ard
csendes tag
válasz Gubek-Einste #17728 üzenetére
ok... köszi! most jobb lett! de a tl-wr841n hogyhogy rosszabb volt a jel??? vagy azt is az1es csatornán probáljam meg?
-
Topikgazda
-
h0b0ard
csendes tag
válasz Gubek-Einste #17731 üzenetére
ok4 köszia segítséget!
-
Pikaa
aktív tag
válasz Gubek-Einste #17696 üzenetére
Próbáltam choromerol és mozziláról igen,de semmi.
Nem érhető el (Itt azt érted,hogy a saját ip címem betölti-e a böngészőbe?).
Igen másik netről elérhető az oldal.
Igen, a reset megvolt. -
Topikgazda
-
Pikaa
aktív tag
válasz Gubek-Einste #17734 üzenetére
Igen,de úgy sem megy.Router nélkűl sem megy az oldal.
-
greenmaur
tag
Sziasztok !
Olyan dologban szeretnék segítséget kérni, hogy van nekem otthon egy Tp-link WR741ND routerem és ha bármilyen online játékot szeretnék játszani a wifi egyszerűen szétkapcsol, vagy megjelenik a kis sárga felkiáltójel a hálózati kapcsolat mellett.
Azért nem tudom mihez is kezdjek, mert ez a probléma csak az online játékoknál áll fenn. Ha torrenten letöltök vagy videót nézek, vagy mást csinálok nem szokott szétkapcsolni magától. Egyedül az online játékoknál (pl. WoT, LoL, GW2) kapcsol szét belogolás után kb. 3 perccel.A router dinamikus IP kérésre van állítva, WPA/WPA2 - Personal (AES) titkosítással, semmi különösebb extra beállítás nélkül.
Ha valaki esetleg tudna valamilyen megoldást, hogy miért kapcsolhat szét, vagy mi lehet a baja és hogyan oldjam meg azt szívesen fogadom
Előre is köszi!
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Pikaa
aktív tag
válasz Gubek-Einste #17737 üzenetére
Sportbarat.ro
-
Arki
tag
válasz klambi #17691 üzenetére
Nem értem, hogy ez mitől lehet hatással a QoS-re O.o Nem összekapcsolódási problémám van - minden kokettál mindennel -, hanem teljesítmény/quality of service (QoS). Valami hasonló problémánál ez megoldásra vezetett?
Comodo:http://comodo.freegamespalace.org, blog: http://geza.freegamespalace.org, olcsó tár: http://secure.hostgator.com/cgi-bin/affiliates/clickthru.cgi?id=gabrielg
-
Topikgazda
-
Ruszki
senior tag
Üdv!
Van egy ZTE ZXV10 W300B Router+Modem együtt.Olyat csinál ha összekötöm a géppel akkor DHCP-t oszt de se a böngészőben nem reagál a 192.168.1.1-es IP-re és parancssorból se tudom pingelni szerintetek meghalt!??
Reset megvolt!
Parancssorban az ipconfig /all parancsra ott van mit alapértelmezett átjáró.
Én arra gyanakodom,hogy meghalt de ha van valakinek más ötlete akkor szívesen veszem!Üdv,Ruszki!
[ Szerkesztve ]
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Topikgazda
-
Ruszki
senior tag
válasz Gubek-Einste #17743 üzenetére
Ezt nem néztem mert Dinamikusra hagytam a gépen!
Akkor majd megnézem!
Üdv!ui.: Pedig kap a PC ip-t de ezek szerint nem jó neki!?
[ Szerkesztve ]
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Ruszki
senior tag
válasz Gubek-Einste #17743 üzenetére
Üdv!
Ha fix IP címet állítok be ugyanabban a tartományban amiben el kellene, hogy érjem a router semmi ugyan az.
Szerintem meghalt.
Amikor küldök neki egy pinget akkor azt írja, hogy nem érkezett válasz a megfelelő időn belül.Üdv, Ruszki!
-
klambi
addikt
dd-wrt-s routert szeretnék ssh-val külső hálózatból elérni, ebben tud valaki segíteni?
-
MODERÁTOR
-
klambi
addikt
válasz Intruder2k5 #17747 üzenetére
na várj, kicsit lassabban... ssh-t engedélyeztem az administration fülben, eddig oké, de eután nem tudom mi jön, nem is láttam olyan részt mi hirtelen egyértelmű lenne
-
MODERÁTOR
-
klambi
addikt
válasz Intruder2k5 #17749 üzenetére
igen az is megvan, enable és port is megvan, puty-al ránéztem de még nem engedte, mit kell még hozzá engedélyezni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest