Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Peterhappy #17050 üzenetére
Amúgy ja, tömegével menekültek az emberek... a végén, nekem is sietni kellett, mert soká ment a következő vonat. A sötétben is párszor rávilágítottak a lelátóra, nem menekült onnan senki.
Az Origónak le kellett húzni a koncertet, miután eléggé félre nem érthető módon az ukránokkal szimpatizált a zenekar.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
nagyúr
válasz Dilikutya #17051 üzenetére
Pont akartam kérdezni, hogy melyik szerelmetes főmuftinkat sértették meg, hogy az origo ilyeneket írt, de ezek szerint az összeset
Én az összes politikai elfogultsággal író oldalt egy az egyben feketelistára tettem már - csak az a baj, hogy lassan nem marad magyar híroldal, amit elolvasokA szólók kapcsán: a GNR egy rockzenekar, maszturbálós gitárszóló(k) nélkül nem is koncert a koncert. Az persze nem árt, ha a szólók jók, ezt nem tudom megítélni úgy, hogy nem voltam ott, de aki pár hosszú szóló miatt panaszkodik, az műfajt tévesztett.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
dethroner
veterán
Ezt csak úgy itthagyom [link]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Füleske
addikt
-
Bjørgersson
félisten
Sworn - A Journey Told Through Fire (Full Album Premiere)
Necrofier - Burning Shadows in the Southern Night (Full Album Premiere)
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
Burzum - Valen (Lykanthrop féle feldolgozás, bitang jó lett szerintem)
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #17058 üzenetére
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #17061 üzenetére
Elsőre valamiért az Immortal - Diabolical Fullmoon Mysticism albumborító ugrott be, nem tudom hogyan... lehet túl öreg vagyok már
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Ellia
addikt
Húgom kitalálta, hogy menjünk Coldplayre (tudom fúúúúúj), mondom oké, nézem a jegyeket, normális ülőjegy (azt szeretett volna) 54k, álló is 37, ha meg korai beengedéssel akarod akkor meg 105k. Ja és lesz 3 koncert is egymás után. Brutál.
Ennyire elszállva még a GnR se volt...
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
A Guns 'N Roses egyáltalán nem volt elszállva. Olcsó sem volt, de a 3 éves szintén kiemelt álló Ozzy jegy majdnem fedezte.
Itt is van mindenféle jegyár, a legolcsóbb 20e, de elég sok az 54 ezres kiemelt ülő, az nem szokott ekkora szektor lenni szerintem. Összességében nem egy olcsó koncert, ráadásul ezek a puhapöcsök biztos nem bírnak ki 3,5 órát a színpadon.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dottorei
tag
Slaughter To Prevail - Viking [link]
-
Empsepo
senior tag
válasz Dilikutya #17067 üzenetére
Olyan sokat gondolkodtam ezen, de valahogy a délutáni Biohazard nem áll össze nálam.
Ezt egyszerűen nem értem.
Utánuk már ki mit akar?Kreator. Oké.
De valahogy mégsem....
(Bevallom nem láttam még őket élőben.)Ebben az esetben olyan érzése van az embernek, mint amikor a Slayer után játszott más.
Nem szabad olyat.
Elfogult vagyok, a Biohazard nagy kedvencem volt, az Urban Discipline az első súlyos lemez volt, amit először hallottam szerintem.
-
Dilikutya
félisten
válasz Empsepo #17071 üzenetére
Sátorban lesz, szóval majdnem mindegy. Én egy kicsit örülök ennek az időbeosztásnak, mert nem akartam másnapra szabit kivenni, hogy átaludjam a napot, inkább pihenek melóban, és még relatíve emberi időben haza is érünk Szolnokra. Kocsival persze, vonatot este elérni Csepelről elég necces.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
TripleB
senior tag
Tegnap volt valamelyikőtök a Russian Circles koncerten?
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
btraven
őstag
Biohazard miért nincs fent a metallum enciklopédián?
-
dethroner
veterán
válasz Empsepo #17071 üzenetére
Ocsmány minifeszt. Mint pár hete, amikor Behemoth kezdett 18:50-kor. Lenne 1 kurva főzenekar, aki játszik másfél-két órát, meg előtte egy tökömtudja bárki. Sokkal több fant mozgatna meg, mint így, amikor két kvázi főbanda csinál 2 fél bulit.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Füleske
addikt
-
Dilikutya
félisten
válasz btraven #17075 üzenetére
Nagyon sokáig a Soulfly sem volt fent, pedig azt se tudnám nagyon máshova sorolni, nekik is kellett közel 20 év. Igaz, őket meg lenumetálozzák a korai lemezekért, a numetal pedig tiltott, a Korn sincs fent, akárcsak a metalcore bandák, amik közelebb állnak a metalhoz, mint a hardcore-hoz, olykor felfogásban is. Bár most nézem, a metalcore-t kezdték elfogadni, a Killswitch Engage is fent van. Igazából a Biohazard is elférne, nem tisztán HC, akkor már inkább groove metal, elég vaskosan szól, gitárszólók is vannak, nem is rosszak.
Amúgy olykor faszok az adminok, és nem következetesek. Megkövetelik, hogy egy zenekarnak legyen kiadott anyaga, de láttam már fent olyan (főleg ősrégi) bandát, amitől kb. senki se tud semmit fellelni, de nekem meg töröltek le olyat, amelyiknek ott a teljes életműve a polcomon, egyenesen a zenekartól.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz dethroner #17076 üzenetére
Nekem ez így pont jó volt. A Terror játszott kb. 30-35 percet, főbandaként mondjuk lenne 60, több nemigen, az valóban jelentős különbség, bár nekem ennyi is elég volt ebből a lengyelpiaci Hatebreed-ből. A Kreator 75 perc volt, szerintem olyan sokkal többet nem játszanának. A Biohazard egy órás, abban még tudtam volna elviselni ezt-azt, összeborulós turnéra kicsit kevésnek érzem, ráadásul elég változatosak is a dalok ahhoz, hogy ne unjam meg egy idő után. A kisszínpadon a Sacred Reich picivel átlépte az egy órát, most néztem, 2019-ben az önálló turnén sem játszhattak sokkal többet setlist alapján, kb. ugyanaz volt a program.
Nekem 100km-t még haza is kellett vezetnem, ma munka, nem érek rá hajnalig dorbézolni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Empsepo
senior tag
válasz Dilikutya #17081 üzenetére
Mekkora vitáim voltak régebben a haverokkal, hogy a Biohazard, Body Count milyen stílusú!
Mert ugye hc a Suicidal Tendencies, Madball, Agnostic front pl.
Ezek jók is csak nekem ez túl pankos.
De mindegy.
Akkor legyen ez a hc.Amúgy is a szentírás ebben a témában a nyomtatott Headbanger katalógus volt!
Ott minden előadó után oda volt írva, hogy milyen stílus.Ice-T pedig a Parkos koncerten is szépen elmagyarázta: a Body Count nem metál, nem rock, nem hc, nem stb...
A Body Count, az Body Count.
Ennyi.És valóban, szerintem a Body Count és a Biohazard valahogy egyedibb volt.
De elfogult vagyok.
-
Dilikutya
félisten
válasz Empsepo #17083 üzenetére
A Suicidal Tendencies is érdekes egyveleg, az crossover thrash, legalább annyira hardcore, mint thrash metal.
Agnostic Front kiállásban, felfogásban HC, olyan közegből is jöttek, de zenében voltak kimondottan metalos korszakaik, ugyanakkor másik végletként ott a punkos Something's Gotta Give lemez.A Body Count-ban is elég sokminden keveredik, még blues is (Hendrix-től a Hey Joe-t ők sem hagyták ki). Na őket is megnézném, a parkos koncerten nem voltak, de a főzőműsorban Császár Előd aláfestő zeneként jók voltak.
-
Empsepo
senior tag
válasz Dilikutya #17084 üzenetére
Császár Előd?
Főzőműsor?
Hogy mi???
Hiába, amit nem tudunk, az nem fáj.MÁS.
Olvastátok a Stay Brutal-t?
Több kortárs író írása rock, metál témában.
Nem rossz.( Ha már téma volt, bocs. )
Na ott Para-Kovács szépen kifejti, hogy hogy áll a pank a metáloshoz!
Aranyos.Nem is gondoltam volna, hogy ilyen nagy öntudattal, már- már sznobizmussal közelítenek a témához pank testvéreink!
-
Dilikutya
félisten
válasz Empsepo #17085 üzenetére
Olyan jó pár éve kb. volt egy főzőműsor az RTL-en, és volt egy interjúrészlet Császár Előddel, már az ominózus balesete után évekkel. És a háttérben halkan a Copkiller szólt a Body Count-tól. [link]
Nem urban legend, mert én is elcsíptem anno, családnál ment a TV a háttérben.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dottorei
tag
Biohazard & Terror Budapest, 2023. [link]
-
Dilikutya
félisten
És akkor a koncertről (2023. 08. 01, Barba Negra) is essen pár szó:
Archaic: lekéstem, már játszottak, mikor odaértem, még vettem (kimondani is pfujj) citromos Borsodi frisst, mert csak az volt alkoholmentes sör. De ide muszáj vidékről kocsival menni, fenének sincs kedve hévezni éjszaka még a vonathoz.
Terror: fatuskó HC, van egy lemezük, ami nagyon jó, passzolt is volna ide a gitárszólós, kissé thrash-es dalokkal, egyet se vettek elő róla, a többit nem véletlenül nem hallgatom. Ment a vértelen mosh karate a színpad előtt a kicsiknek, amúgy picit keménykedős műmájerség élőben, ennyi elég is volt belőle.
AMD: ez azért szerintem jobb, ráadásul a maga korában sem volt tucat hardcore (sőt, szerintem az új lemez lett az), élőben is faszák.
BIOHAZARD: nem tudok belekötni, max abba, hogy 60 perc és vége. A program kizárólag az első 3 albumra épült, plusz a Bad Religion feldolgozás, de így is maradtak ki az State lemezről klipes slágerek. Meglehetősen jó formában, vigyorogva nyomták, összeszedetten, jól körberohangálva a színpadot. Ezért már megérte összeborulni megint.
Remorse: szeretem őket, de élőben szerintem gyengébbek mint lemezen. Kurva jó dalok, de valahogy nem nyűgöztek le, mondjuk a Harcon és a legutóbbi Kohón éneklő Róm Gabi hangját nem érzem idevalónak, lehet itt a gond, bár ennek ellenére a Harc a kedvencem tőlük.
KREATOR: aranyos színpadkép akasztott és karóba húzott emberekkel, és 75 percnyi germán thrash. Jó kis program, nem időztek el egyik lemeznél és korszaknál se, mondjuk ők pont az a zenekar, akiknek a kései munkásságában is vannak remekművek (Enemy of God, Hordes of Chaos). Reszeltek, jól is szóltak (nekem a hangzással nem volt bajom egyáltalán egész este sem).
SACRED REICH: szélső pályán a meglepetés befutó. Nyilván alapbana thrasher körökben, én is szeretem, kevés lemezük van, de majdnem mind hatalmas klasszikus, mostanra a visszatérő is beérett. Nem számítottam rá pár éve még, hogy láthatom is őket, úgy volt, a lemez mellett csak hobbizenekar maradnak, ehelyett a visszatérés óta eltelt 4 év alatt ez a 3. koncertjük Magyarországon. Eddig elkerültük egymást, de most meglett, és arra nem is voltam felkészülve, mekkora istentelen jó koncertbanda. Végig vigyorogva tolták, főleg a frontember-basszer meg Wiley, a régi motoros gitáros. A 90-es évek felállásában játszanak, újra Dave McClain a dobos, egyedül a másodgitárosi poszton van új srác. Ha létezik hippi thrash, ez az. Jó hangulatú, jó kedvű koncert volt, együtt vigyorogtam végig a zenekarral, lazán nyerték az estét.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Füleske
addikt
-
Bjørgersson
félisten
Shade Empire - Maroon (Official Lyric Video)
Még nem mertem meghallgatni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #17097 üzenetére
A legszomorúbb, hogy semmire nem számítottam és még így is kiábrándító.
SHINING - Avsändare Okänd (Official Lyric Video) | Napalm Records
Sulphur Aeon - Arcane Cambrian Sorcery
Heaven Shall Burn - Valhalla (Official Video)
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Itt az új Kataklysm album"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Dottorei
tag
Cannibal Corpse - Summoned for Sacrifice (OFFICIAL VIDEO) [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 750GB+250GB SSD
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest