Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Bjørgersson #16852 üzenetére
Discordon ezt en is lattam.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
daqwsq
csendes újonc
Új A7X album, eleinte bizakodtam, mert nem voltak rossz foszlányai az albumból, amik kikerültek de kicsit csalódást okozott. Valahogy nem áll össze, biztosan jóra lehetne hallgatni de ekkora albumdömpingben valószínűleg nem mindenki adja meg a lehetőséget.(valószínűleg én sem)
Sirenia - 1977 : Aki eddig szerette a norvég gótmetal bandát annak ez sem fog okozni csalódást. Aligha mutattak újdonságot, de kellemes hallgatni való. A szintlépést náluk mindig várom, de a jelenlegi felállás totál bebetonozta őket egy másodvonalú bandává sajnos...
Más:
Vasárnap végre mini-fesztivál, ahol ki lehet engedni kicsit a gőzt. Kíváncsi leszek a kültéri hangosításra, nagyon remélem nem szúrják el. Az Avatarium nagyon jól szólt, ha azt a szintet nem is éri el, azért bízok benne összeszedik.(fölig 2 színpad lesz, szóval lesz rá idejük a váltások között)[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz TripleB #16846 üzenetére
Én baranyából megyek, azt hiszem távolságban én nyertem
Viszont nem értem, honnan jön az 5-6 dalos félelmed? Eddig mindhárom Gojira koncerten amin voltam teljes volt a só, soha nem mentem haza rossz szájízzel. Legfeljebb a hídról bevilágító lámpák voltak eddig zavaróak, de most ezt talán kizárhatjuk. De bejön helyette a hangzás való pánik, mert az meg a hív tövében legalább jó volt.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
btraven
őstag
[link]
Ha azt mondják hogy:
Satan bless you
akkor az áldás vagy átok? -
ezmiez36
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Szeretnék elmenni a Budapesti Rammstein koncertre a 68 éves anyukámmal!
Tudtok olyan megbízható Online vagy személyes jegyboltot ahol otp bankszámlával-bankkártyával lehet előre fizetni, vagy személyesen otp bankkártyával KP-val háznál, vagy Kp-val bemenni valahova személyesen?
Én csak számomra ismeretlen jegyárusokat találtam, és csak mastercarddal, vagy paypallal találtam fizetési módot ami nincs nekünk..Köszönöm a válaszokat!
ezmiez36
-
Voy15
tag
válasz TripleB #16846 üzenetére
A Rammstein második nap véletlen baleset volt.
Nekem már megvolt az első napos Feuer zone-os jegyem, aztán 2-en is rámírtak, hogy mennének, de már sold out az első nap.
Aztán én már bevoltam sörözve a Mad Gardenben, és úgy voltam vele, miért is ne mehetnék másnap is?!
Vettem még 2 jegyet, bár a második nap hátulról ülve fogjuk végignézni, bár így legalább látjuk majd egyben az egész showt. -
sith7
nagyúr
válasz Peterhappy #16870 üzenetére
Te mindent elhiszel ?
-
Peterhappy
őstag
Hogy én mit hiszek el, az sokadlagos. De senkit nem is érdekelne a véleményem (másé sem), ha időközben földbe állna a turné, esetleg a teljes zenekar.
Fogalmazzunk úgy, remélem csak egy csúnya rágalmazás az egész, de olyan nagyon azért nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy ha csak részben is, de igazak lennének a pletykák.
-
Dilikutya
félisten
válasz Peterhappy #16872 üzenetére
Nem olvastam bele a sztoriba, csak a szalagcímeket láttam, nem tudom, mik történhettek a backstage-ben, de most őszintén, ki az a hülye, aki azt hiszi, hogy ha egy ismert, nagy zenekar emberei ismeretlenül meghívják a backstage-be bulizni, akkor csak römizni fognak néhány zéró kóla mellett... Ez megint az a modern faszság. Persze hogy azért hívnak oda, hogy megdugjanak, de ez kb. mindig is így volt zenészekkel, színészekkel, sőt költőkkel, írókkal is. Ady se a Karmelitában szerezte a vérbajt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Peterhappy
őstag
válasz Dilikutya #16873 üzenetére
Persze. Teljesen igazad van. Pontosan ezért mondtam, hogy az, hogy én mit hiszek, az sokadlagos Jó néhány önéletrajzi könyvet olvastam ahhoz, hogy el tudjam képzelni, mi mehet a backstage-ben.
A gondok ott kezdődnek, hogy ezt a sztorit most nagyon felkapták, és a csapból is ez folyik. Till könyvkiadója azonnal dobta a zenészt, anélkül, hogy felmerült volna egyáltalán, van-e bármi bizonyíték pro és kontra.
Évekkel ezelőtt hasonló lejáratókampány (tegyük hozzá, joggal) Marilyn Manson ellen volt - fogalmazzunk úgy, nem sokat dobott a népszerűségén.Tegyük hozzá, én lennék a legboldogabb, ha elülne az ügy, és adnának egy frenetikus koncertet. Két együttes van (jó, nyilván több), amit nagyon szerettem volna élőben látni, a SOAD-ot lemondták pár éve, úgyhogy most baromira tudnék örülni egy 10/10-es Rammstein bulinak
-
TripleB
senior tag
-
Dilikutya
félisten
válasz Peterhappy #16874 üzenetére
Manson ellen volt több is. A koncerten a szekust faszhoz húzós az tiszta sor, arra van bizonyíték, de ha jól emlékszem, neki is volt ilyen erőszakolós ügye, amiben akadt kérdőjel.
Viszont a lejáratókampányokkal az a baj (és ez nagyon igaz a hazai sajtóra), hogy nem várják meg a jogerős ítéletet, sőt gyakran még a vádemelést sem, hanem a legkisebb gyanúra, pletykára indul a szarcunami. Lásd ugye Kevin Spacey ügye, akit lejárattak, kidobtak mindenhonnan, aztán meg felmentették. Ez így nagyon nem fasza.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Dilikutya
félisten
Nincs is ezzel semmi baj, csak aztán ne találjon ki senki semmit. Sok ész se kell hozzá, hogy rájöjj, miért invitálnak zenészek csinos, fiatal nőket a backstage-be. Persze ott vannak a profik, mint Azahriah vagy hogy a tökömbe hívják, aki megoldja romantikusan a toitoi mögött.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Peterhappy
őstag
válasz Dilikutya #16876 üzenetére
Huuu az a Kevin Spacey sztori volt még egy hányinger. Jól meghurcolták, tényleg kb. élve eltemették. Pontosan az a baj, amit Voy is ír - ma divat ebből ügyet csinálni.
KK is írta a könyvében, még ~60 éves korában is simán belépett a lakókocsijába egy huszonéves szexbomba, s mire kérdezett volna, a lány már alulöltözötten dolgozott rajta. A '70-es '80-as években meg aztán végképp menő lehetett rocksztárral hemperegni. Ment ez Ozzyék idejében is, csak sokszor akkor még roadiek sem kellettek a befűzéshez
Mondjuk azt is le merem fogadni, a ma felkapott modern rockzenekarok esetében ötből négynél pont ugyanez lehet a helyzet. És azt hiszem az elektronikus zene és a rap terén csak még rosszabb lehet ez a mutató. Most épp Till-be álltak bele...
-
Bjørgersson
félisten
-
CptAdamica
veterán
Annyira szomorú ez az egész Rammstein sztori, kb egyetlen zenekar, akit tényleg nagyon akarok látni élőben és amikor végre összejöhetne, akkor is ilyenek árnyékolják be. Érdekes a Shelby esete is, aki szerint bedrogozták őt, de a drog tesztje negatív lett és azt írta, hogy Till nem nyúlt hozzá és talán az összes sztoriban ez volt az egyetlen pozitív közös pont, hogy a "nem" az tényleg nemet jelentett. Nyilván nem az áldozatokat akarom hibáztatni, de ha csinos nőként elmész egy privát after partira Till-hez, ahol még a zenekar többi tagja sincs ott, akkor ott garantáltan nem filmnézés lesz. Persze, ha erőszak történt, akkor shame és vizsgálják ki.
Megyen!
-
btraven
őstag
[link]
Annyira szép ahogy elkezdődik az ének, szépen áriázva, majd átmegy hányásba.
Pavarotti mikor lenne erre képes? -
Voy15
tag
válasz CptAdamica #16884 üzenetére
Ennek hála a Pussy-t már le is vették a setlistről .
A tegnapi müncheni koncerten már nem játszották.
Ez a cancel culture ez... -
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #16887 üzenetére
Azt hiszem, inkább maradok az Omega Arcane-nél.
-
dethroner
veterán
Hagytam egy kis időt hogy lecsengjen bennem a tegnapi Gojira. A zenekar szerintem nagyon odatette magát, élvezték a bulit. Amit a közönség hálásan fogadott, és ezt a hálát a zenekar hálásan fogadta Végre hoztak valami színpadi látványt is a fényekkel, nem csak füst és papírfecni ágyúkat.
A negatívum ami bennem van, nem az ő saruk. Ez a tetves hely tényleg egy borzalom ha hallani is akar valamit az ember. A Duplantier tesók hangszerei többnyire rendben voltak, mondjuk a dob kicsit csörgős volt, nem ártott volna egy kicsit testesebb hangzás, de egye fene, volt már rosszabb hangzású dobhoz is szerencsém. Kb a koncert utolsó harmadára már a bőgő is hallható volt, addig csak kerestem a hangkásában. De a másik gitárt én szinte csak láttam, hallani nem lehetett. Legalábbis az én fülem nem találta. Az ének meg, hát agyfasz. 2 lehetőség van szerintem. Vagy a zenekar direkt kérte hogy legyen szar, vagy valami idióta bekapcsolt egy hangeffektet a keverőn. Mert el nem tudom hinni, hogy ezt a visszhangzó gyárcsarnok hangot a hangrendszer tervezésekor, építésekor normálisnak gondolták. Az Art of Dying dalnál pl keresnem kellett hogy mit hallok, hogy mitől volt ez a dal hosszú ideig a csengőhang a telómon, annyira nem éreztem hogy mi az amit hallok. Csajom lebaszott hogy csak a negatív dolgokat veszem észre, lehet igaza van. Ott volt egy rakás ember aki jól érezte magát, és örült hogy látta a zenekart. Nekem ez már negyedszert sikerült, ebből háromszor hallottam is őket Nem lesz a barbában semmi változás, mert a közönség 99% elégedett azzal hogy ott a banda, van nagy hangerő, lehet sörözni, ugrálni, happy van. Csak mi öreg faszok zúgolódunk, akik hallani is akarják amit látnak.
Egy apró szösszenet még. Most kivételesen nem felejtettem idehaza a pohár tokent, így beálltam sörért. Látom a pultos adja a söröket normál műanyag poharakba. Kérdezem tőle, mi ez az új trend? Azt mondja ez a mai egy különleges alkalom, a zenekar kifejezett kérése volt, hogy legyen ingyenes pohár is. Kérdezem tuti, a környezetvédelem harcos zenekara a Gojira kérte a szemétbe való poharakat? Azt mondja igen. Na, ezt nem értem[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
nagyúr
válasz dethroner #16889 üzenetére
Nekünk a tegnapiból az jutott, hogy sógiék mentek, mi meg a kiskölkökre vigyáztunk.
Majd őket is kikérdezzük. (mármint sógiékat)Csak mi öreg faszok zúgolódunk, akik hallani is akarják amit látnak.
Egy apró szösszenet még.
Ez jó volt ide margónak; elgondolkodtató.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Voy15
tag
válasz dethroner #16889 üzenetére
Pontosan ez volt nekem is a tapasztalatom, pedig már kezdtem azthinni, hogy megint én állok rossz helyen.
Az ének végig szarul szólt, és ezt egy szimpatikus úriember ki is fejezte az "üsd a vokált!" illetve a "Mi a f*szom ez a hangzás?" mondatkombináció ismételgetésével, persze ordítva. :D (remélem nem te voltál )
A dob csörgött, viszont a hangereje túl volt tolva, vagyis inkább a többi hangszer volt hozzá képest halk.
Christian gitárjából gyakorlatilag. nemsokat lehetett hallani és Joe cucca is néha-néha eltűnt az éterben.
A basszus a végére (utolsó 2-3 dal) valóban jó lett, viszont ott kurvára eltalálták már szerintem.
A setlist egy picit meglepett mindjárt az elején, mert nem a szokásos Born for One Thinggel kezdtek, illetve a végén vártam már a Gift Of Guilt nyitó riffjét, erre jött a Vacuity! Nembaj soha rosszabb cserét :D
Fun fact:
A teraszra vettem jegyet, hogy ne legyen probléma a sorban állás, és mint kiderült a terasz most azonos volt a VIP-vel is.
A teljes Road zenekart, meg Bodor Mátét véltem felfedezni, igaz csak kívülről, mert végül a feleségem ment a teraszra, én meg vettem sima jegyet magamnak.
A poharakon én is meglepődtem, de szerintem ez a kuponos baromság kb többet árt a környezetnek mint használ. Szimpla lehúzásnak ítélem a rendszert.
Summa summarum azt kell konstatálnom, hogy ez a hely bizony alkalmatlan arra, hogy valóban lehozzon egy jó hangzású koncertet , hiába teszi oda magát a zenekar (mint tették ezt most is), ez a hely a jelen körülmények alapján max egy OK hangzást tud produkálni, és egy picit rossz szájízzel távozunk minden alkalommal.
Ez van sajnos. -
dethroner
veterán
Szintén örülök hogy nem én vagyok az egyetlen, aki elégedetlen (pedig már tényleg azt hittem nekem vannak túl magas elvárásaim). A kiabáló elégedetlenkedő nem én voltam, én csak a csajomnak mondogattam hogy mennyire szar már
Hol álltál? Én a keverőtől jobb első sarkától pár sorral előrébb. A repohár nem lenne rossz, ha a végén visszaadnák az árát és nem ezt a műanyag baszást kapnám.Én még megvárom a Behemoth hangzását, mert ugye ahhoz nem kell egy szimfonikus nagyzenekari hangzás, de ha nagyon kása lenne (mint pl a Mayhem volt Pécsen), az sem áll jól nekik. Reménykedem, hátha, de az iparcsarnok visszhangból kiindulva megugorhatatlannak tűnik.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
TripleB
senior tag
Én harmadszor voltam Gojira koncerten, a 2017-es volt messzemenően a legjobb ezek közül. Már.az előzenakaroknál.os alog hallottam valamit, mondjuk azokat nem ismertem. Számomra nagy csalódás volt. A harmadik sorban álltam pont középen. Sört most szerencsére nem kaptamba nyakamba, csak egy idióta faxt és egy végig kamerázó sörényrázót. A Gaerea elvitte nálam a Gojira elől a prímet.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
-
Dilikutya
félisten
Ez az új Barba Negra rossz. Nem tudom, hogy üzemel, amikor csak a sátor van, mennyi mosdó, mennyi büfé, bár a télen is szidták ezek miatt. Ellenben a nyáriasítás azt jelenti, hogy leveszik a hátulját, így egy 3 méter magas lyukon a maradék 2000-3000 ember is bebámulhat a sátorba. Ez így nem szabadtéri koncerthelyszín. Gojirán nem voltam, még a panterás emlékeimből élek, az a hely egyszerűen nem alkalmas ennyi ember befogadására.
-
TripleB
senior tag
Ja már emlegettem a Gaereat 🙂
Live in Belgrade"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
dethroner
veterán
válasz Dilikutya #16895 üzenetére
Tök jó lenne pedig az hogy van tető a fejünk felett, lehet picit korábban is kezdeni, nem cseszi szét az ember fejét a napsütés, és az eső se lenne gond. És mivel elég magas a tető, még levegő is van bent, plusz a légmozgás is jól meg volt most csinálva. Szóval nagyon fasza lenne ahhoz képest, ami a híd tövében volt, csak a hangzás nagyon retek, az meg a hídnál volt kifejezetten jó. Ez van, vagy a komfort faktor van magasabbra húzva, vagy az élmény.
-
dethroner
veterán
válasz TripleB #16893 üzenetére
A 2013-as szemesi koncerten valami iszonyat forró volt a hőmérséklet még napnyugta után is, de tény, nagyon meglepett a banda, mivel akkor még csak az L' Enfant Sauvage klippes dalt ismertem. Szerintem a fesztiválhangulat olyat dobott azon estén, hogy az összes közül az volt a legnagyobb élmény
-
Dilikutya
félisten
válasz dethroner #16897 üzenetére
Csak épp a Panterán is a fele tömeg fért a sátorba, a többi a sátor bejáratán át kukkolt, meg a kinti kivetítőn. És mindent egybevetve, kb. annyi mosdó és sörcsap lehet, mint az 1500 fős régi Barba Negrában.
-
dethroner
veterán
válasz Dilikutya #16899 üzenetére
Akkor azt szóvá lehetne tenni, hogy több jegyet adtak el, mint amennyi befért a sátorba. Kivetítő odabentre is jó ötlet lenne, mert az alacsonyabbak csak az előttük álló hátát látja. A magasak meg jönnek hátulról, nézik hogy ott egy lyuk a nézők között, beállok oda, gondolja. Odaér és mit lát, ott egy alacsonyabb ember. Na sebaj, gondolja, ha már eljöttem idáig, beállok a kicsi elé hogy jól lássak
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest