Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
emcee825
csendes tag
válasz Zsocy155 #47251 üzenetére
Mindenkinél más ez a limit, mind alkalmankénti összegben, mind időszakonként. Az sem teljesen egyértelmű, hogy az időszak kinél mit jelent.
Ügyfélszolgálat sem tud/akar rá válaszolni.Alapesetben ez szürke zóna, így ha nagyon nem muszáj, akkor nem érdemes erőltetni hosszú távon. Persze lehet, hogy teljesen alaptalan és észre sem veszik, de az biztos, hogy akadnak olyan felhasználók, akiknél adott időszakban már nem engedett meg többet feltölteni. Náluk általában másnap újra működött.
[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
válasz zerodot #47250 üzenetére
"Amit írsz, az a kártyás feltöltésre vonatkozik."
Igen tudom, azért írtam, mert nekem ez: "Sikeres volt a feltöltés főnököm K&H számlájáról" top-up-nak hatott elsőre, még mindig annak hat, de akkor biztos én néztem a másik oldalról.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
zerodot
aktív tag
válasz Gardaai #47253 üzenetére
Hát számlát ír, nem pedig kártyát... Amúgy meg szerinted az mennyire lenne életszerű, hogy a főnöke megadja neki a kártyaadatait? Ehhez igencsak jó viszonyban kellene lenniük
De ha megnézed az előzmény kommentjét, amire válaszolt, abból egyértelműen kiderül, hogy utalásról van szó.
-
nagy.laurent
tag
Sziasztok, nem találtam hasonló problémát, illetve nem pont így, hátha tud valaki segíteni. Revolutrol utaltam egy összeget cégnek, de végül visszautaltak a pénzt, amit én hiába vártam nem jött. Kértem tőlük bizonylatot, el is küldtek, ezen látom, hogy valamilyen gyűjtő számlára (currency cloud limited ugrik fel ha ellenőrzöm a szamlaszamot) küldték a pénzt, jól gondolom, hogy ők ezt látták amikor megkaptak? A kérdés, hogy vajon én megkapom a pénzt így, vagy nem fog megérkezni a számlámra? Vissza fogják ok kapni vajon? Folyamatban az ügyfél szolgálati vonal de egyelőre nagyon lassan jön a válasz
[ Szerkesztve ]
-
kress
aktív tag
válasz nagy.laurent #47262 üzenetére
nemrég volt pont ilyen kérdés, vissza megy hozzájuk, nem kapod meg
-
zerodot
aktív tag
Erre figyelni kell. A HUF utalásokat 3rd party cég (CC vagy másik) végzi valami gyűjtőszámláról, ami nem a tiéd, így arra nem jó ötlet bármit is (vissza)utalni, mert nem kapod meg.
Az EUR (SEPA) utalás más, az a saját számlaszámodról megy, amire fogadni is tudsz.
-
adelugron
újonc
Szia! Velem ugyanez történt, férjem erste számlájáról utaltam vissza az én revolutomra. A gond csak az, hogy automatikusan kiválasztottak az utalást és erre a 116 kezdeű számlára ment az összeg.
tegnapi eset, én is írtam az ügyfélszolgálatnak, de egyelőre nincs válasz.
nem kis összeg, remélem megoldódik és a currency cloud limited visszaküldi a feladónak.
ha bármi változás áll be nálad, írok. Írj kérlek te is! -
pictigjis
senior tag
tényleg nem akarok "áldozathibáztatni", de ha használtok egy szolgáltatást, ezekkel a dolgokkal egyszerűen tisztában kell lenni
más kérdés, hogy most már tényleg kritikus mennyiségű magyar user van, az ilyenek miatt az mnb jogosan is fog pampogni, szóval a revolutnak körülbelül tegnapelőtt kellett volna már bevezetnie az egyedi magyar számlaszámokat
-
adelugron
újonc
Az ügyfélszolgálat nem tud segíteni, ha a visszautalas nem revolutrol indult.
a mi esetünkben erste számláról utaltunk erre a gyűjtő számlára, azt mondta az ügyfélszolgálat hogy beszéljünk az erstevel, hogy ők kérjék vissza az összeget.
bizom benne h a currency cloud limited magától is visszautalja ezeket a téves utalásokat, különben elég nagy összeget gyűjtöttek már össze. (De egy céghez csak úgy nem folyhatnak be random összegek, szóval csak nem teszik zsebre) -
vmarci21
tag
-
nagy.laurent
tag
válasz adelugron #47270 üzenetére
Világos a dolog, sajnos nem voltam tisztában ezzel, a cég pedig nem kert utalási adatokat hanem egyből küldte vissza a pénzt oda ahonnan kapta. Most írtam nekik, hogy a bankjuknal kervenyezzek az utalás visszaforditasat, de elég nagy problémába vagyok, mivel nem én indítottam az utalást, így nem tudom, hogy én bárhol tudok-e reklamálni, a cégnek pedig nem tudom mennyire érdeke, hogy utánajarjon, hiszen nekik csak annyi dolguk volt, hogy visszautalják a pénzt, amit megtettek. Jelenleg nem tudom mi lehetne a következő lépés amit tehetnék, hogy minél előbb megoldodjon az ügy. Drága tanulopenz lesz ez attól tartok.
-
vmarci21
tag
válasz pictigjis #47276 üzenetére
Amúgy a Revolut a helyi, névre szóló román számlaszámot Libra Internet Bank SA-n keresztül adja, és ez a cég GIRO tag lett múlt év végén, úgy hogy egész jó esély van rá, hogy közel van a magyar, névre szóló számlaszám..
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
TrollBalint
addikt
Tehát összefoglalva (lehet érdemes lenne összefoglalóba is berakni, és csak rá hivatkozni, mert sokszor előjön, mint kérdés)
Hivatalosan nem fizethet senki, sehol más nevére szóló bankkártyával, így Revolutra sem tölthet fel vele pénzt. Ismétlem, hivatalosan.
Gyakorlatban ezért, a Revolut nem biztos, hogy fog szólni, csak van rá egy általunk ismeretlen mértékű esély.
Ha pedig valakinek nincsen saját kártyája, de mégis szeretné kártyáról tölteni a Revolutját, az meg tudja tenni Google Pay (és hasonló társai) mögé rakott kártyával, mert annak az adatait nem látja a Revolut. (Meg más se, ha máshol fizet így)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Ha virtuális egyszer használatos kártyával vásároltam neten, de lemondtam a rendelést, akkor a pénz vissza tud menni eredeti revolut számlámra?
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
zerodot
aktív tag
válasz FireFox1996 #47281 üzenetére
Vissza.
-
adelugron
újonc
Bementem az erstehez, azt mondták ez az ő gyujtoszamlajuk, mivel náluk van vezetve a mi számlánk is, írtunk az ugyfelszolgalatnak és elvileg gond nélkül visszaküldik majd.
-
sbi85g
csendes tag
Utalás IBKR-be (TBSZ miatt).
Az bázis devizanem USDre van nekem beallitva.K&H USD deviza bankkartyaval tudnék Revolutra tenni USDt. (USDben van a pénz is) És onnan mehetne IBKR-be.
Ez így működne és a legertelmesebb megoldás? Sima Standard accountom van. Jól értem hogy az utalás egy amerikai bankszamlara 1000 Ft lenne?
Vagy számít hogy USDben vagy forintban utalnám a IB-be?
TI hogyan csinalnatok ezzel a felallassal?
-
őstag
válasz vmarci21 #47277 üzenetére
Gondolod hogy aki korábban regisztrált az mind automatikusan magyar számlaszámot fog kapni ? Nemhiszem, ha bevezetik akkor az újonnan regisztráltaknak lesz magyar számlaszáma, szerintem. Vagy lesz lehetőség magyar számlaszámot kérni a korábban regisztráltaknak ?
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
vmarci21
tag
-
sbi85g
csendes tag
válasz zoo8800 #47289 üzenetére
Koszi. Igen az elore jelzes megvan.
Viszont, amit latok Revolutban, hogy a K&Hs USD deviza kartyammal raknek fel Revolutra USDt es felszamol egy eleg nagy osszegu "card processing fee"-t. (1.34%)
Azt hittem azert erdemes kartyarol "feltolteni", hogy ne legyenek egyeb koltsegek.
Vagy valamit rosszul ertelmezek? -
retesz147
addikt
Sziasztok!
Lejárt az OTP-s kártyám, kaptam újat.
Revolutról kitöröltem régit, betettem az új adatait.
Már többször töltöttem fel vele Revolutot, de minden feltöltésnél kéri a CVC-t.
Eddig a réginél nem kérte, megjegyezte.
Nem lehet ezt vele valahogy megtanítani, az új CVC-t?
Tudom, veszélyes, de az egy virtuális kártya, így mindig csak pár ezer Ft van rajta,így nem félek hogy megjegyezze a Revolut, plusz OTP appban jóvá kell hagyni.Köszi!
Xiaomi 13 eu dev...
-
nagyúr
válasz Tarisznyarák #47298 üzenetére
Meg kell adni automatikus feltöltésnek, ha engedi beállítani, akkor nem kéri többet.
-
repvez
addikt
revolute sámlára OTP-bol valo utalűshoz van olcsobb modja a SEPA-nál?
Ha rendszeres utalást akarok beállitani , jo lenne ha nem vonna még azért is illetve ha nagyobb összeget utalok .
valahol mintha olvastam volna, hogy ha kártyás fizetésnek veszi akkor ingyenes .
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Azonnali játékos kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest