Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
válasz Melack #24441 üzenetére
Nem vagyok benne biztos de ezek szerint még működhet (ha volt már rá befizetés, és ezért még tudod a számlaszámot és közleményt):
"Hogy az átmenet még könnyebb legyen, további két hónapig használhatod mind a régi, mind az új IBAN-számod a nemzetközi átutalásokhoz, egészen 08/11/2020 napjáig. 08/11/2020 után a régi IBAN-ra indított kifizetések már nem érkeznek meg, a rendszer automatikusan visszairányítja az összeget a feladóhoz." -
viharhozo
addikt
Van esély arra, hogy ezután az ottani OBA ránk revolutosokra is vonatkozik majd?
Esely mindenre van, egyelore biztos nincs ilyen, nem is irtak.Iden eddig bevontak 580 millio dollarnyi friss toket. A tavalyi veszteseg 140 millio volt. Ha megint megharomszorozzak, iden akkor is mukodniuk kene gond nelkul.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
L4CI2
aktív tag
Helló
Biztos olyat kérdezek ami vagy 100x le lett írva szóval bocsi de vak vagyok .
A magyar gyűjtőszámlára akarnék utalni hogy rá kerüljön a revolut számlára de nem találom hol van az a adat amit be kell írni a közleménybe.
Amit találtam infót hogy a számla fülön rá kéne nyomnom a magyar zászlóra és akkor ki írja ezeket az adatokat ,de sajnos ott nincs ilyen. -
anadroid
senior tag
Mivel átkerültél a litván Revoluthoz, számodra egyelőre nincs ilyen. Olvass vissza 2 napot, akkor kezdődött az átállás!
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
rkristof
tag
másnál sem mutatja már a pre-market price-okat a részvényeknél?
-
AcCEsS
senior tag
Lassan két éve használom a Revolutot, de így még nem jártam. Tegnap volt egy külföldi vásárlásom 6.10EUR értékben (Steam), és kétszer jelent meg a terhelés. Az EUR egyenlegből levonta ahogy kell, de a forintost is megterhelte 2180.71,- összeggel. Csak utána láttam, hogy éppen valami karbantartás volt este. Lehet, hogy az volt az oka? A Steam vásárlási előzményeiben csak a 6.10EUR tranzakció látszik. Mit csináljak? Hagyjam a francba, mert majd jóváíródik?
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
hunluigi
senior tag
válasz AcCEsS #24461 üzenetére
Második tranzakciónál "probléma jelentése" gombra nyomnék, és kérném a visszatérítés opciót is ha még nem ment át teljesítettbe.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
exlepra
tag
Miért csak a drágább SWIFT van még?
Nekem az írja EUR topupnál, hogy "Ony SWIFT transfers are accepted". -
anadroid
senior tag
válasz exlepra #24463 üzenetére
Nekem a HUF-nál írja ezt, az EUR-nál rendben van.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Capricornhun
tag
Sziasztok! Revoluton tőzsdézöktől érdeklődnék. Pattern Day Trading 90 napos tiltás munkanapra vagy naptári napra vonatkozik?
93 nap eltelt de még nem kaptam feloldozást.[ Szerkesztve ]
-
Maffia91
aktív tag
válasz Dogmeat #24448 üzenetére
Szia!
Amikor eladsz, akkor jobb oldalon, ahova írsz található egy 2 irányú nyíl. Ott tudsz választani, hogy db-ot vagy összeget adsz meg! De figyelni kell, mert az alapértelmezett (számomra érthetetlen módon) az összeg megadásaHonor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
gixxergabi
senior tag
válasz Capricornhun #24467 üzenetére
Capricornhun
DriveWealth supportra írtam, hogy szerintem már lejárt a 90 napom. Előbb jött egy vizsgáljuk, köszönjük a türelmét levél, majd egy másik hogy Feloldották, és megkértek hogy ne csináljak többet ilyen jogsértést ha nincs 25e$ a számlámon....
Revolut support az csak látta, meg majd továbbítja a kollégának stb. -
Capricornhun
tag
válasz gixxergabi #24469 üzenetére
Köszi!
-
Somatom
veterán
Kapja be a Revolut! Tegnap volt a hófordulóm. Ma már 350 ezres limitet ír váltásnál.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Leonetto
újonc
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a Revolut átutalásokhoz korábban felvett kedvezményezettek valamelyikét hogy lehet törölni, szerkeszteni? (Kezdőlap/Számlák/Küldés/Bankszámlák) Itt csak címzett hozzáadása lehetőség van, szerkeszteni, törölni nem tudok. Előre is köszönöm! -
kp78
addikt
válasz Leonetto #24474 üzenetére
A kedvezményezettet megnyitva jobbra fent a 3 pöttyre bökve van szerkesztés (nálam)
Csak nem onnan kell "bemenni" amit te írtál, hanem fizetések fülön (alul középső) / átutalások.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Hasonlóan az elmúlt 1-2 napban hozzászólokhoz én is bele estem abba a körbe, aki a regisztrációkor már litván feltöltési lehetőséget kapott, így a forint átutalás kilőve. Szomorú vagyok, mert tegnap regisztráltam és pont azért, hogy a kártyám adatait ne kelljen megadnom sehol. Paypalra is mindig átutalással töltök, Revolutnak sem szerettem volna a kártyám adatait megadni.
Megkérdezhetném, hogy többségében Ti hogy töltitek fel a Revolutotokat? Adjam meg nyugodt szívvel neki a kártyám adatait? -
Tuomas
addikt
Csak a jegyzőkönyv kedvéért:
Át lettem én is állítva Litvánra, a gpaynek (még) nincs nyoma, és nálam is megszűnt a hazai gyűjtőszámlára való topup lehetősége.[ Szerkesztve ]
We were here
-
blueye
veterán
Volt egy 0 HUFos terhelesem a revolut kartyamon ebaytol, ami most fuggoben van (kartyaengedelyeztetesi keres).
Nem vasaroltam mostanaban ott semmit.
Van koze a most kapott emailhez ("Figyelem, üdv az új európai cégünknél!")? -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ezzel a Litván átállással ugye nem szünt meg az a lehetőség, hogy feltöltök a Revolutra HUF-t debit kártyával, és azt tovább utalom másik Magyarországi folyószámlára ingyenesen? -
vmarci21
tag
Csak a tények kedvéért módosítanom kell a zárolásokról szóló tapasztalatomat :
Mégsem lett meg az egész 24 óra alatt, mert ma már megint nem tudtam belépni azzal, hogy bocsi, de még egy friss szelfire is szükségünk lenne a fiók feloldásához. Így több héttel a zárolás eredeti feloldása után jó hogy eszükbe jutott..
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
Peter.70
addikt
válasz UberMutant #24487 üzenetére
Köszönöm
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Múlt héten pénteken utaltam Öcsémnek a CIB-számlájára 70000 ft-ot. De még mindig nem érkezett meg neki a pénz. Pedig hétfőn kaptam róla email-t, hogy el lett küldve. A Revolut-számlámról le is lett vonva. Mikor korábban utaltam neki, azt megkapta. Tehát az adatok helyesek, elmentett adatokkal dolgoztam.
Hol tudom legegyszerűbben felvenni a Revolut ügyfélszolgálattal a kapcsolatot? Angolul is jó, de jobb lenne magyarul. Az android alkalmazásban nem indul a chat. Talán azért, mert "minimal" user vagyok. Csak virtuális bankkártyám van, amihez egy K&H-s kártya van hozzárendelve.
Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv,
Teo[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
xy.zsolt
őstag
Most töltöttem Rafis EUR számlárol pénzt a revo-ra.....nem volt biztonsági ellenőrzés. Akkor most mégsem kéri a rendszer....vagy találomra megy ez?
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
t72killer
titán
Engedélyeztem a közeli felhasználóknak fizetést "people near me". Egyszer használtam, de már nem kell. Hogy lehet ezt az engedélyt visszavonni?
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
blueye
veterán
válasz Quinine911 #24493 üzenetére
Köszi. Akkor nem tudom mi volt ez, ebayen nincs nyoma, pénz nem tűnt el, ezért tiltani nem fogom a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest