Hirdetés
- PlayStation 5
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz Major Lion #4754 üzenetére
Gondoltam, hogy ez lesz belőle.
A gta online is ugyanez, ott is farmolsz agyatlanul, szóval azért lehetett gondolni, hogy a rockstar nem találja fel a spanyolviaszt. Főleg, ha a gta online modellje ilyen sikeres lett pénzügyileg.
Csak éppen ott van miért farmolni, kismilliónyi vagány harci gépezet, egzotikus sportkocsik, repülők, helikopterek, hajók, yachtok, amiket lehet venni. Itt meg farmolhatsz 60 órát egy... más színű lóért. Vagy egy gagyi revolverért. Már megjelenés előtt sem értettem, hogy ezzel mit fog kezdeni a rockstar, tehát én azért reménykedtem benne, hogy valami újítás csak lesz a játékmenetben - pl hangsúlyosabb heist rendszer lesz, több nagyívű, sokféleképpen kivitelezhető rablással.
Nem, maradtak annál a modellnél, hogy farmolj és vásárolj. Ez viszont egy vadnyugati környezetben elég kevés dolgot jelent.Számomra az online annyi volt, hogy felmentem, játszottam 1 órát, megnéztem milyen árak vannak és mennyit fizetnek a küldik. Az mindenesetre örömteli, hogy dobták a p2p lobbykat, nem kell már legalább 15-20 percekig bámulni a betöltő képernyőt.
Na majd talán a gta 6 online.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Monitor hiba topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest