Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz Major Lion #4750 üzenetére
Akkor jó... erre se megy el pénz.. :/
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
drachoHUN
senior tag
válasz Major Lion #4747 üzenetére
Xp.
Illetve elvileg adhat Treasure Map-et a végén a Leader.Forza JUVE!!!
-
betyar48
kezdő
válasz Ra's al Ghul #4744 üzenetére
Ez egy béta változat nagyon sok minden nincs még benne. Ne haragudj de ott vannak az alap főküldik az első 1-2 napon az ad vagy 400 dollárt ott van a Hide out (itt valaki kérdezte kb 5 szintenként adja hogy söpörd ki a tábort ,ott a tábor vezető ad egy kincsestérképet ami 100-150 dollárt és némi aranyrúd szintet ad. Ott vannak az elrejtett kúnyhok a hegyekben ott is néha van kis küldetés vagy fosztogatás. Ott a vadászat egy cougar 3 gold de elmész halászni kb 35 perc alatt 50 goldo gilsiztával ki lehet szedni jó helyen. Igaz a medvét nem tudtam elejteni ezzel a puskával , megölt mint a xar . nem beszélve a posse , csoport küldik ami szintén 6-7-8 gold. Vagy a versenyek amik ugyan nem sok pénzt adnak 3-5 gold de akkor is. Mit szeretnél a 2. nap 1000 goldos puskával mászkálni. Én úgy érzem itt az emberek egy része már az első héten full szerkóban akar mászkálni. Ez a vadnyugat csórokkal ha teszel bele elég időt és energiát lehet lesz valamid. Amúgy is totál az elején van a game remélem a serif és a bounty hunterek visszajönnek mert ez egyedül ami eddig visszás s büntetni kéne a városban és a városok kivül is a gyilkolászást. Valszeg lesz majd benne szerencsejáték és vonatrablás azokat biztos visszahozzák de mondom így is sok minden van benne. Freeroamban kevesebb a gyökér ott talán jobban tudsz érvényesülni bár fogalmam sincs mi a posse és a freroma szoba között a különbség nem jöttem rá.
-
Major Lion
senior tag
válasz betyar48 #4753 üzenetére
Az a gold az 0.01 és 1, ugye? Azzal tisztában vagy hogy elég sok cucc csak gold-ért vásárolható és az árak nem tizedesben értendők?
Az a különbség a free roam és a posse között hogy egyik se szoba
A Free Roam a játéktér ahol játszol, az online, a posse meg egy banda, egy társulás haverokkal.[ Szerkesztve ]
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
S e t h
nagyúr
sztorno, megvan
Köszi Majon Lion!
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Carlos Padre
veterán
válasz betyar48 #4753 üzenetére
Az a baj, hogy az alap játékban úgy a harmadik fejezet elején értékét vesztette a pénz és a vadászat, mert könnyen jött és nem volt mire elkölteni. Onnantól már lootolni is felesleges, rabolni meg összesen annyit raboltam, amennyi a cselendzshez kellett, mert nem vagy ráutalva. Ezután elég nagy különbség az online rész, ahol realisztikusabb minden.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
betyar48
kezdő
válasz Major Lion #4755 üzenetére
1. ha az aranyrúdra gondolsz igen az tizedesben adja, nekem eddig 2 egység van belőle nem sok. De könyörgöm 2 napja játszom
2 . De ha elínditom a játékot az első lehetőség amit választhatok a freeroam a második a posse. Bármelyikbe megyek be ugyanazt a mapot adja.....szóval ezért nem vágon. -
Mike
veterán
válasz Major Lion #4747 üzenetére
lehet lootolni
-
Pepeninho
őstag
válasz Carlos Padre #4758 üzenetére
Meno az unnepi avatarod! xD
Szerintem a vadaszat anyagi szempontbol soha nem erte meg. Az elejen ez nekem nagyon fajt, mert az elso reszben ebbol epitettem fel magam. Jocskan a 6. fejezetben viszont rajottem, hogy nem volt akkora drama. Aktualitasat pedig addig nem vesziti el amig nem lesz meg az ossze allat. Mar akinek erre van ingerenciaja.
Lootolni pedig meg a 6. fejezetben is lootolok. Szarrago vagyok!KERDES AZOKNAK AKIK TUL VANNAK A LEZARASAON!
Lezaras utan lesz lehetoseg visszamenni a szigetre? Gondolom eleg sok uj tipusu allat van ott... Ps4, Xiaomi 11T
-
Mike
veterán
szerintem is jobb ez így. a sárga küldetések után, amit tegnap tamással végigcsináltunk, van 400 dollárom
meg tudnám venni a kedvenc Springfield puskámat, ha nem 34es szint kéne hozzá
az is tetszik hogy enni kell, a kaját meg vagy veszed vagy vadászol. Ha pedig nem egyedül vagy, a többieknek esélyük nincs ha belétek kötnek, mert ők jellemzően egyedül vannak
még van két hely a csapatban ha valakit érdekel ps-en
csak lépjen be a partinkba psen mert nekünk csak az a voice chat működött[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
Az Online realisztikusabb? Remélem félreértettem.
-
freeknight
őstag
válasz Major Lion #4754 üzenetére
Gondoltam, hogy ez lesz belőle.
A gta online is ugyanez, ott is farmolsz agyatlanul, szóval azért lehetett gondolni, hogy a rockstar nem találja fel a spanyolviaszt. Főleg, ha a gta online modellje ilyen sikeres lett pénzügyileg.
Csak éppen ott van miért farmolni, kismilliónyi vagány harci gépezet, egzotikus sportkocsik, repülők, helikopterek, hajók, yachtok, amiket lehet venni. Itt meg farmolhatsz 60 órát egy... más színű lóért. Vagy egy gagyi revolverért. Már megjelenés előtt sem értettem, hogy ezzel mit fog kezdeni a rockstar, tehát én azért reménykedtem benne, hogy valami újítás csak lesz a játékmenetben - pl hangsúlyosabb heist rendszer lesz, több nagyívű, sokféleképpen kivitelezhető rablással.
Nem, maradtak annál a modellnél, hogy farmolj és vásárolj. Ez viszont egy vadnyugati környezetben elég kevés dolgot jelent.Számomra az online annyi volt, hogy felmentem, játszottam 1 órát, megnéztem milyen árak vannak és mennyit fizetnek a küldik. Az mindenesetre örömteli, hogy dobták a p2p lobbykat, nem kell már legalább 15-20 percekig bámulni a betöltő képernyőt.
Na majd talán a gta 6 online.
-
Mike
veterán
válasz Major Lion #4766 üzenetére
figyelj, te mi az istennyiláért szenvedsz ezzel a játékkal? pozitív megnyilvánulásod meg nem volt róla. a storyról se.
-
Pepeninho
őstag
válasz Neoteric #4764 üzenetére
Az eleg nagy szopas, valahogy a szigeten annyira porogtek az esemenyek, hogy nem volt ido es lehetoseg vadaszni. Valaki tudja pontosan, hogy ott hany faj van? Emlost csak disznot lattam, de eleg sok madar volt illetve gondolom gyikfelek is. Ha ujracsinalom a menubol valamelyik ottani feladatot akkor utana a jelenlegi allasomhoz tesz vissza? Meg nem probaltam... Ps4, Xiaomi 11T
-
Major Lion
senior tag
Figyelj, te mi az istennyilát olvasol? Egy rossz szavam nem volt a sztoriról, a legjobb single játék amit utóbbi években játszottam, szóval mi előtt nekiállsz basztatni a másikat a véleménye miatt, vedd a fáradtságot és olvasd el a hozzászólásait. Ha nem tetszik a véleményem az Online-ról, akkor ugord át és menjél farmolni, jó munkát. Meg súgom előre, kecsketenyésztés meg ranch nincs, talán majd vehetsz magadnak 100 arany rúdért.
-
Mike
veterán
válasz Major Lion #4773 üzenetére
egyfolytában szidtad azt is
de ha keverlek a masik oroszlánnal akkor bocsánat -
Major Lion
senior tag
válasz Pepeninho #4772 üzenetére
Nem sok, 7-8, néhány kígyó meg papagáj. Ezek nem is számítanak bele a 100%-ba, szóval enélkül is jár a Trophy ha erre mennél rá később.
Szerintem a Replay mission nem opció, nem fog utána visszarakni oda. Próbáld kiOn a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Pepeninho
őstag
válasz Major Lion #4777 üzenetére
foleg, hogy az elso ket hetben csak a videket jartam. Mondjuk ezek a rohadt kis enekesmadarak kikeszitenek. Altalaban Romivel elutom illetve ha latom, hogy hidon at vezet az utam akkor megallok elotte es vegighesszelem gavcsovel a korlatot.Na majd irok havernak, higy replayezzen es mi lesz ugana.Eleg nagy rejtely, hogy akkor a 178bol miert csak 120nal jarok Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
válasz freeknight #4779 üzenetére
Vegulis Dutch elmenne a mi Viktorunknak.
Tudjuk, hogy faszsagot csinal, de kovetjuk a szakadekba. Ps4, Xiaomi 11T
-
Carlos Padre
veterán
válasz freeknight #4767 üzenetére
Én azért bizakodom benne, hogy ez még csak béta.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
ragehu
csendes tag
válasz freeknight #4779 üzenetére
Szerintem is :-)
Biztos lesz benne majd saját ház is, lehet venni.
Ha van 1000-ért fegyver, akkor ez kb majd 10 ezer dollár lesz, vagy 100 gold.Rengeteg minden lehetne benne
Lehetne léggömböt venni, s azzal közlekedni, farmot létrehozni, saját lovakat tenyészteni/eladni, postakocsit venni, s azzal pénzért embereket/csomagokat szállítani, lehetnének benne foglalkozások (bányában csinálni valamit, vagy akár aranyat mosni) stb stb
Jelenleg az a gondom csak, hogy oké, van 400 dollárom, de nincs mire költeni, kajám van, egyéb fegyver nem kell, amit lehene venni és érdekes, ahhoz 40 szintet kéne lépni, de már elfogytak a story questek, a többi meg kb két alkalommal volt érdekes - így motivációs hiány lépett fel, egyszerűen túl kevés még az érdekes tartalom.
Engem az nem vonz, hogy lesből kinyírogassam a többi játékost.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Én is elkezdtem az online-t kicsit és nekem eddig tetszik, mondjuk alapból úgy álltam hozzá, hogy tudtam kb mire számíthatok, de első blikkre bejön.
Nincs annyi hülye mint gta-ban, egy csomóan integetnek, simán összeálltam idegenekkel is küldire, persze ahol tobzódnak az emberek ott kitör a háború de annak is megvan a maga mókája felesleges besértődni, hogy a csúnya gonosz Pistike lelőtt pedig semmivel nem jutalmazza érte a game, visszalőttem, és kaptam érte revans awardot.
Hiányolok belőle még csomó dolgot, (póker, bálok, még több ruha, stb) amik idővel remélhetőleg még jönnek, de az annyira nem rossz, hogy nem azonnal kapsz meg minden fegyvert hanem kicsit farmolni kell érte, persze, lehetne (és biztos lesz is) olyan biznisz ami majd jövedelmezőbb mert jelen pillanatban el kell dönteni mire gyűjtesz, lóra nyeregre, fegyverre ruhára azonnal minden nem megy.
Ja és a tábort is tehetné mellém úgy mint story-ban nem csak a megyébe, mert magától mindig elvándorol.
=^-^=
-
Major Lion
senior tag
válasz L-e-f-i-e #4784 üzenetére
Reméltem, hogy a városok inkább egy fajta hub-ként fognak szolgálni, ahol tudunk pókerezni, meg hivni valakit egy whisky-re stb, bár eddig olyan nagy csalódás még nem ért, mert sok balhéba nem futottam bele még így se, hogy nem igazán van mit csinálni a városokban. Az emberek jönnek mennek leginkább szóval egész nyugis. Még a vadonban is simán elmegyünk egymás mellett, ha balhé van az akkor leginkább olyan helyeken ahol a küldetések véget érnek, és a sok hülyének még bizsereg az ujja a ravaszon.
GTA után nem hittem hogy ezt mondom, de hiányzik a rendőrség[ Szerkesztve ]
-
tamas295
lelkes újonc
Én péntek este kezdtem el az onlinet. Megcsináltam az összes story küldetést ami volt. 15-ös vagyok és összesen kn 1000dolcsit kerestem eddig és 2.25 aranyat. 20:00-tól Mike-kal játszunk 2 ember méég befér a csapatba PS-en tamas295 vagyok.
-
törölt tag
Special edition ad bármilyen online bonust?
-
wollnerd
aktív tag
Srácok, a párduc (Panther) levadászásához el kell érni a Master Hunter Challenge 6-ot? (Vagy még azt is teljesíteni?)
Kellene a perfect bőre a kit satchel upgrade-hez. Elmentem a délkelet Braithwaite Manor területre, ahol állítólag van, de nem találtam. (Nemhogy pláne nem is akart egy se rám támadni.)PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs