Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Photrik ^^
tag
Nálam sem jelzi, hogy elérhető lenne frissítés. Valószínűleg nem egyszere adják ki.
[link][ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Videó hang, itt jól hallatszik hogy az egérklikk-billentyű hang még okés, de az erőteljesebb hang mint a rádió az már pocsék.
moto g72, Ninebot d28e
-
orso0355
őstag
válasz Black_Raven #8308 üzenetére
7-es droid lett bizony
A Changelogban nálam ennyit ír:
System
Delete - (rengeteg kínai írásjel) (10-25)Music
Delete - Sudden pause while playing music (10-25)[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz orso0355 #8314 üzenetére
Most akkor látod hogy mit használtam én idáig, mert ez úgy nézem az. Már csak a Miui9 hiányzik..Ezzel valószinű megnyilt az út a visszaváltásra azok előtt, aki vissza akar menni stabilra a frissitővel.(ha van ilyen) Most már biztonságos a mobilod a BT hackerekkel szemben, mert a szeptemberi csog van fennt.(google)
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
orso0355
őstag
válasz Black_Raven #8317 üzenetére
És vajon milyen különbséget kell látnom? Mivel még dolgozom, nem nagyon merültem el benne, de elsőre tök ugyanaz minden
-
Black_Raven
veterán
válasz orso0355 #8318 üzenetére
Én egy napot voltam Stabilon, már nem emlékszem mit tudott, azóta másfél hónap eltelt, passzolom. Neked kell átnézni.Ami hetes funkció: osztott képernyő(alkalmazás váltónál), legördülő függönyt két újjal húzod kiírja az üzit, képernyő videó, hardveres gombok több funkció, pl kijelző off stb.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz Black_Raven #8321 üzenetére
Ezek nagy része miui9 funkció.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
fradi81
veterán
Ha számítógépen google photos-ból törlök valamit azt nem kéne az telós photos-ból is törölnie? Ha igen mit állítsak még?
gmail se az igazi mert most megnyitottam és tele volt levéllel, de értesítés nem volt.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
aelod
veterán
válasz orso0355 #8320 üzenetére
Pl. Yt videózol és olvasol egy email egyszerre. Jó tudom van yt kliens app ami tud ablakos megoldásban futni. Vagy pl két alkalmazást futtatsz egyszerre. Pl. nekem otp netbanknál jól jönne a pdf-ben megnyitott számlák fizetésénél ha látnám a pdf file-t egyszerre a netbank appal...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
orso0355
őstag
válasz Black_Raven #8324 üzenetére
Egyelőre csak új szmájlikat látok az Alloban... 😃
-
vince
őstag
válasz Black_Raven #8324 üzenetére
Ne kilopta, csak felhasználói interfészt biztosít hozzá
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Ledfold
tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalatotok a 8.5.2.0(MAMMIED)-del? Érdemes erre frissíteni? Nekem még az előző van fent.Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
-
aelod
veterán
válasz Dhampir #8337 üzenetére
Nem tudom. Edge-re akkor megyek le amikor fogyóban a mobil netem. Igazából asszony amikor random hív akkor panaszkodik rá, hogy kétszer kicseng és utána nem kapcsolható. Én természetesen nem látom, hogy hívott volna...Mondjuk amikor hív és rezgőn vagyok akkor meg nem érzem zsebben... Tegyem át a másik foglalatba a SIM kártyát? A kártya nem vágott, viszonylag újnak mondható. Kb 2 éves.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Black_Raven
veterán
Szia 4g-n senki nem tud telefonálni, csak akinek van VoLTE szolgáltatása, de az csak telekomos telefonnal megy, telekom előfizetéssel. Amikor jön egy hívás 4g-ről azonnal átvált 3g-re vagy 2g-re, DE ahhoz nem kell internet. Nekem is mindig 4g-n van a telefon net nélkül is, és természetesen átvált rögtön ki vagy bejövő hívásnál. Sztem frissits az új romra és megszűnik a probléma.
-
Sprinti83
tag
Nekem is feldobta délután a frissítést(8.5.4)Gondoltam nem eresztem rá,várok pár tapasztalatot.Aztán véletlen mégis rányomtam a frissítés gombra aztán gyorsan meg is szakítottam.Azóta nem dobja fel Kitöröltem az elkezdett rom maradékát de így sem dobja fel.Igazából elvagyok ezzel is de azért kiváncsi vagyok,hogy egy ilyen megszakítás után ha az ellenőzésre rányomok vajon miért nem dobja fel megint,hogy van elérhető frissítés
-
aelod
veterán
-
Sprinti83
tag
Egyébként ha a 8.5.4.0-át felteszem akkor bootloader nyitás nélkül visszamehetek az előzőre(8.5.2.0)?
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Hogy hol érdemes venni és milyen a garancia, én arra nem adtam tanácsot, csak egy linket adtam, ahonnan gyorsabban be lehet szerezni.
A garanciára vonatkozó részt sajnos minden egyes webshopban el kell olvasni.
Nem mindig az ár az elsődleges, különösen a 10000 Ft-os határ a fontos, mert ez alatt más szabályok vannak a bolti garanciánál (neked kell visszaküldened!).
Én a gyári garanciát részesítem előnyben.Ha érted, akkor már elavult.
-
aelod
veterán
válasz Black_Raven #8344 üzenetére
Ok. Ha elérhető lesz felteszem.
Más.
Itt van pár kép amit csináltam a telefonnal."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
mpo
veterán
Ezzel vettem és nincs frissítés.
Android 6.0.1 MMB29M
MIUI Global 8.5 stabil
8.5.2.0 (MAMMIED)Itt csak a Redmi 4X China kap ilyet: V8.5.4.0.MAMCNED (MIUI8)
[link]orso0355-nek (NAMMIED) van a képen.
Ha érted, akkor már elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest