Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz Milestone2 #5298 üzenetére
Hagyjuk, de te kezdtél fröcsögni, mikor a hírek onnan származnak ahonnan te szeretsz villogni.
Remélem a felsőbbrendűséged (hess) odáig terjed, hogy legközelebb a kötözködést mellőzöd. -
pepimama
tag
Mi Max 1-esem 1,5 év után elég lassan tölthető mindkét Xiaomi-s kábellel (az egyik egy régebbi telefonból maradt).
Próbáltam másik Samsunk-kábellel is, azzal is baromi lassú kb. 2-3 óra alatt 30 %, ennyi idő alatta régivel 100%-ra töltött.
Kábelhiba lehet, hogy soxor, ha csatlakoztatom nem kezd el tölteni, hanem csak ha igazgatom egy darabig a kábelt (újra bedugom stb.) akkor érzékeli, hogy töltsön?
Van vmi 5letetek mi lehet a baj? Előre is KÖSZ! -
őstag
válasz Milestone2 #5310 üzenetére
Nyilván erre ment ki a játék a hszemmel
-
őstag
válasz Milestone2 #5313 üzenetére
Ne nyomd fel az árát pls, már majdnem bekapta a csalit.
[ Szerkesztve ]
-
novoszath
senior tag
v.ki valalkozo szelemmu meg nezne ezt a romot max2 re?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
gyuri1979
aktív tag
válasz Criminal017 #5324 üzenetére
👍
-
Milestone2
nagyúr
válasz Criminal017 #5324 üzenetére
De, egyre inkább ez a hangnem játszik...
Ezért is fogom hanyagolni a logout-ot.
Max1 úgy is kimegy a divatból hamarosan.
A sok túlpénzelt, szülőkedvence felhasználótól származó "jajjvettemtelefontdenemolvastamelésezszarkínai" féle hozzászólás meg... inkább hagyjuk.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
őstag
válasz Milestone2 #5329 üzenetére
Rá kell hagyni. Vegyen samsungot vagy iphonet, az is alternatíva.
Csak ott a kijelzőcsere sem lesz 30k. -
gyuri1979
aktív tag
Én jót mosolygok rajta srácok...amúgy nem volt kötelező ezt a telt venni,van bőven alternatíva. Most egy 20 napos regisztrációval beesett ide,és ocsárol mindent,hát ez minősíti magát....
Ezen a fórumon nem volt szokás szerintem eddig... Itt inkább segítőkészség volt,van mindenki felé.
Amúgy meg ha Samsung,iPhone kijelzőt kellene cserelnie 100e ft-ert akkor mit szólna... Mert pl a kollégám s8-at 95 e cserélte a Samu szervíz,miközben 170ert már újat is tudott venni..
Kérdés kinek mi a jobb alternatíva?
Vannak tipikus hibák,IPS-nel a sargulas,amolednel a beeges. Ez nem telefon gyártó függő,de ha nem jó neki,ahogy feljebb irta egyikünk,vegyen Samsung stb.keszuleket. -
TpS
őstag
A mix 2s fórumban bedobtak pár képet a mix 3-ról. Kérdés, hogy valós-e?
Ha ilyen lenne, azért az nagyon állat lenne! (szeptemberben jön pop-up selfie kamerával)[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
válasz Keresztapper #5336 üzenetére
Engem azért nem zavarna, mert sose használom a szelfit, így nálam vadi új lesz a mechanika, amikor majd eladom.
-
Milestone2
nagyúr
Ehh, ez a legújabb őrület.
Ez a kicsusszanó kamera.
Halok meg tőle, mert ahogy az előző hsz írta, a rohadék Murphy törvénye szerint ami elromolhat, az el is romlik......aztán majd jön a hajlítható / szétnyitható képernyő...ami baromira érdekel, de épp úgy új hibalehetőségek tárháza.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
TpS
őstag
válasz *Mukeey* #5335 üzenetére
Ha az itthoni árakat nézzük, akkor a mix 2s sem egy olcsó kategória, előrendelésben veszem az enyémet, talán jövő héten megjön (3 hónapra) 173 ropi, a "rendes" ár az akció kifutásakor 273, most olyan 220 körül van, így tuti nem lesz olcsó a mix 3 sem, de olcsóbb lesz, mint a hasonló kategóriájú pl. samsung, lg ...
-
TpS
őstag
válasz Milestone2 #5338 üzenetére
Mert amúgy te is selfie bajnok vagy?
-
TpS
őstag
válasz DonLaca@ #5345 üzenetére
Az engem nem zavar, hogy a többi telefon is olyan lesz, mint az enyém. Nekem tetszik, és akkor végre lehet 7"-os telefonokat gyártani, ami nem nagyobb, mint egy mostani 6-os. A szelfi nem érdekel, a nagy kijelző viszont igen. A kihajtható, ha lesz egyáltalán normális, úgyis aranyárban lesz, meg szerintem az még odébb lesz.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz Milestone2 #5338 üzenetére
És előbb utóbb jön az átlátszó telefon,meg majd a kihúzható kijelzős stb....
Meg a tudom is milyen futurisztikus kijelzokhttps://m.mobilarena.hu/hir/digitalis_toll_kihuzhato_kepernyovel.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest