Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Na kinek hogy tetszenek a bemutatott mi8-ak?
Nálam kiestek sajna az akkuk miatt,nem lenne előrelépés s8 után sajnos.Meg ezzel a noccsal a sírba tesznek a gyártók,minek kell ezt eröltetni?iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
t.roby90
tag
Szerintetek az mitől lehet, hogy egyszer csak nem reagál az ujjlenyomat olvasó és beállításokból is eltűnt az a menüpont. Próbáltam újraflasheltem a rendszert is, ugyanaz. Hardware hiba?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz *Mukeey* #5101 üzenetére
Nekem bejönnek,majd kíváncsi leszek a valós árakra,mert amit bemutatáskor mondanak,azok a megjelenéskor az arakna a közelében sincsenek. Nagyon elgondolkoztam,de az akkuert en sem vagyok oda. Megvárom a max3-at,és akkor eldontom mi legyen. Remélem legalább a MAX is lessz ekkora dobás.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz Milestone2 #5105 üzenetére
Jaja,remélem elfelejtik. Bár ha az is amoledet kap.......akkor nagy az esély rá. Ha juliban bemutatjak,akkor lassan elkezdenek szivárogni az infók róla. Az amoledel nincs bajom,sőt örülök is neki ,de ez a fránya notch....
-
*Mukeey*
addikt
Ha amoledes lenne a max3,noccs nélkül.....(sóhaj)
Jelen pillanatban Note5 lenne a választásom,jöhetne már valami info a maxról.Jelenleg a 4/64es 65k eustocknál,de egy amoledes max3ért 100ast is kipengetném.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja hogyan lehet a sim kártya pin kódját kikapcsolni vagy átírni?
Üdv Laci -
maroni
aktív tag
válasz Criminal017 #5110 üzenetére
Köszönöm. Sikerült!
-
Milestone2
nagyúr
Csendben elsütött FONTOS INFORMÁCIÓ
ROM letöltőoldalak egy kis (de nem meghatározott) időre leállnak.
http://en.miui.com/thread-2804733-1-1.htmlLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
És a végére egy MIUI10 GLOBAL ROM megjelenési sorrend kép:
Forrás: en.miui.comLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
No, ma jött ki frissebb kommüniké.
Úgy tűnik jövő héten csak a: Mi 6, Mi MIX 2, Mi MIX 2S, Redmi S2, Redmi Note 5 Pro (India)/Redmi Note 5 kap MIUI 10 GLOBAL-t.
A többiek csak később.
http://en.miui.com/thread-2739256-1-1.htmlLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
DonLaca@
senior tag
Kipróbáltam ezt az OC kernelt Miui romon (Max2). 83 000 pont felett csinált Antutuban. Még sohasem teszteltem eddig úgyhogy nem tudom alapból mennyi lenne . Érzésre piszok gyors lett a telefon. kiváncsi vagyok hogy az üzemidőn ez mennyit ront.
2400/855MHz a CPU/GPU szinte 0 melegedés.Miui alatt nem működik ezzel a kernellel a wifi!!!
(Én csak mobil netet használok engem ez nem zavar)[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
Mi Max 3 pletyka, certifikáció: link
-
*Mukeey*
addikt
válasz Criminal017 #5119 üzenetére
Ez így teljesen okés
lennelesz,azonnali rendelés 100ezer alatti kezdőár esetén😎iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz Keresztapper #5121 üzenetére
Max1 nyers teljesítményben erősebb,mint a 2.
Sd650 vs 625.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Képernyő cserével kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A bal oldalára esett a telefon, felül és alul is pókhálós lett, maga a képernyő csak egy kicsit. Működnek a kapacitív gombok meg a kijelző is 100%-osan. eBay-en kettőt találtam, nekem gondolom az első kell (?) Mi a különbség? Köszi!
Fr Xiaomi Max Mi Max Glass Replacement LCD Display Touch Screen + Frame Assembly
Black Xiaomi MI MAX 2 LCD Display Assembly+Touch Screen Digitizer
-
-
Jhonny06
veterán
válasz Milestone2 #5125 üzenetére
Sorry, az véletlen, de kettő fajta van sima Mi Max-hoz is. Amit nem tudok, hogy a digitizer mit akar jelenteni. Mert volt egy összeszerelő videó és ott írta a srác, hogy digitizer-t vett és hogy nem volt jó hozzá.
Ez az akar lenni, hogy nem maga az LCD tört be, hanem a felette levő érintésérzékeny felület?
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Jhonny06 #5126 üzenetére
Mi Max 2 féle IPS LCD-vel készült.
A legtöbben "tianma" r63350-es panel van, de van egy kisebb széria, amiben nem az.
Ebből akár adódhat is az inkompatibilitás...de akár a webshop trehányságából is.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Keresztapper
senior tag
válasz Criminal017 #5128 üzenetére
Igen, ez utóbbi produkálta a fenti eredményt.
http://palscoffeetech.com/
-
DonLaca@
senior tag
Azt tudja valaki hogy a Miui-t hogyan lehet rávenni hogy használja a telefonban levő ramot?
Jelenleg csak dísznek van a készülékben a 4gb. Kb. az ősidőkben volt ilyen sz* a ram kezelés az androidban mint most a Miui-ban.
Fejlesztői beállításoknál hiába állítom át az opciót mert teljesen figyelmen kívül hagyja.
LineageOs alatt (nugat, oreo) tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
gyuri1979
aktív tag
válasz Milestone2 #5131 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
gyuri1979
aktív tag
válasz Milestone2 #5133 üzenetére
Én is elkezdtem tőlteni. 15 perc alatt 3% lejött....hurrá
-
gyuri1979
aktív tag
válasz Milestone2 #5135 üzenetére
Én is ezen gondolkodtam.....kicsit korainak tartom én is. De ha nagyon nem jó,max visszarakom a mostanit.
-
Milestone2
nagyúr
Igazából holnapra vártam a 10-et, de lehet, hogy egy hét csúszás lesz és holnap csak a mostani zászlóshajók kapják
bemeg...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
gyuri1979
aktív tag
válasz Milestone2 #5138 üzenetére
Majd látjuk mi lessz,csak jó legyen!
-
gyuri1979
aktív tag
Érdekes,nekem nem bírja letőlteni csak 86%-ig,és utánna kiírja hogy próbálja újra a letőltést.
-
gyuri1979
aktív tag
https://helloxiaomi.hu/pletyka-mi-max-3-kepernyo-es-hatlap-bukkant-fel-kepen-es-videon/
Egy kis morzsa.......
-
gyuri1979
aktív tag
válasz Milestone2 #5142 üzenetére
Oksa. Kíváncsi leszek,mit fog tudni,mert az amoled miatt nagyon húz a szívem az Mi8 ra.
-
TpS
őstag
Újabb hírmorzsa a max3-ról, lehet hogy 710-zel jön? [link]
-
TpS
őstag
válasz Milestone2 #5148 üzenetére
Amúgy a 710-zel már elég kemény "kis" vas lenne!
-
RMZ250
senior tag
Van valami ötletetek, hogy miért nem tudom letölteni ezt a másfél gigás frissítést? Már sokadjára próbálom de mindig megakad a letöltés. Egyszerűen nem jön le.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest