Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
válasz Keresztapper #1087 üzenetére
A Mi Accountod 100%-os, tehát telószám, e-mail cím stb. le van ellenőriztetve?
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Keresztapper #1087 üzenetére
Be kell kapcsolni a nyomonkövetés opciót is, de azt csak xiaomi teloval tudod. Mint az applenél a find my iphone.
Addig nem enged nyitni, de ha a többi stimmel akkor a pontokat gyűjtögesd. Az en.miui.com oldalon. Hozzaszol hogy thanx meg ilyenek, mert ez is számít, ha friss a reged. -
FreedomHUN
senior tag
válasz Keresztapper #1090 üzenetére
Addig nem. Azt ugye az accountod/készülékhez kapod.
Ha 0 kilóméteres vagy akkor is jön kód csak pár nap kell amig megkapod.
Kódot csak akkor kapsz ahogy fentebb is irtak, szépen kitöltöd a profilod. Bekapcsolod a find device opciót és bejelentkezel a Mi fiokodba. Innentől vársz a kódra, de ugy tudom ha gyűjtögeted a weblapon a pontokat, akkor elöbb megjön. Nekem 60 pontom van 7 hónapja regeltem az rmn3-at kb 1 hét mulva tudtam nyitni.
Most viszont bejentkeztem, nem kellett kód meg semmi nyithattam azonnal. -
TpS
őstag
válasz Keresztapper #1091 üzenetére
Nekem 2 nap alatt jött meg. Nem volt egy pontom sem.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Keresztapper #1094 üzenetére
2 nap az jó
Gyárira ha feldobot a play támogatást akkor nincs korlátozás, csak angol.
Illetve ha en.miui.com-on keresel (locked bootloader) romot, azt fastbootban fel tudod tenni pc-vel. Lehet abbol vam magyar is. Azok alltalában sallang mentesek.
Én a xiaomi.eu romot használom, aki nyitott szerintem itt mindenki. Fejlesztőire épül, play-el, mostmár magyar nyelvel, ki van szedve a kinaj kacat belőleHa megkapod én felraknám a google támogatást, és várnék az unlockra. Ez a legegyszerübb, pláne ha ilyen gyorsan jön a kód.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Keresztapper #1097 üzenetére
A kínai developerben van, a többiben okosban kell megoldani.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
gytacs
tag
válasz Keresztapper #1097 üzenetére
Mint írták, kínai dev-ben van. Azt fel tudod tenni edl-ben a leírás alapján. De hogy használni tudd a root-ot benne, nyitni kell a telót. Én is így használom.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #1101 üzenetére
Ment PÜ.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Jhonny06
veterán
válasz Keresztapper #1408 üzenetére
Annyi, hogy itt már alap a 652. Ezt próbálták is megfogalmazni, hogy a korábbi modellekből is volt ilyen verzió, csak elég sután sikerült. De amúgy ja, szimplán meg kell venni a drágább verziót és ugyanazt kapod, mint most ez a Prime.
Nagyon unatkoznak a Xiaomi-nál, 2 hetente dobnak piacra valami teljesen értelmetlen szart.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #1428 üzenetére
Biztos nem. Az tudtommal MTK CPU. Teljesen más "szabályok"...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
-
TpS
őstag
válasz Keresztapper #1551 üzenetére
Az ilyen csipesz szerű tartók inkább a keresztben álló telefonhoz valók, nem az állóhoz. A note-omhoz használtam ilyet, egész jó volt, amúgy forgatható volt, és akár az álló telefont is tudta tartani az oldalánál fogva.
[ Szerkesztve ]
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Keresztapper #1555 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #1717 üzenetére
Na azt az egyet (BT headset) nem tudom tesztelni, mert nincs BT headsetem...minden más ami számomra fontos napi használatban működött.
-
TpS
őstag
válasz Keresztapper #1909 üzenetére
Van esetleg opció is a gombsor fényerejére? Örülnék, ha erősebb lenne, nálam állandóra van állítva.
Valamelyik telefonom volt erre is beállítási lehetőség...[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Keresztapper #2059 üzenetére
Nem, ilyet vettem hozzá (a töltőhöz nem adtak): [link]. Ez elvileg QC3 kompatibilis, de legalábbis gondolom nem szarabb, mint a gyári kábel..
De megpróbálom a gyárival is, bár már azt se tudom melyik, annyi kábelem van..
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #2105 üzenetére
-
vinczetibor
aktív tag
válasz Keresztapper #2350 üzenetére
Az olcsósága miatt a hydrogenből sokkal többet adnak el, ezért arra jobban fejleszt a gyár és több az önjelölt fejlesztő is. Azért vettem hydrogent én is, mert 55000 Ft-ért kizártnak tartottam, hogy ne érje meg. Úgy tudom, hogy minimális a különbség a két ketyere között, ezért biztos lesz a heliumra is minden, csak kicsit többet kell rá várni. Persze, ez csak találgatás.
-
Milestone2
nagyúr
Tökéletesen kompatibilis a HELIUMMAL is
de: módosítani kell az Updater srcip-et a ROM telepítése előtt. (Ez TC-vel kb 1 perces feladat), de
tudni kell, hogy mivel Hydrogenre van kitalálva a Helium 8 CPU magjából csak 6 működik.
Ezt is lehet orvosolni boot.img (-ben, -vel) de az már több tudást igényel (enyémet meghaladta)Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Sőt még új CM Recovery is van hozzá kép1, kép2 (igaz TWRP-vel is felmegy)
Mostantól a hivatalos oldalon lehet követni a ROM-ok fejlődését. (Továbbra is áll, hivatalosan a HELIUM nem támogatott, de updater script módosítással működik Heliumon is, értelemszerűen 6 CPU maggal a 8 helyett.)Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
törölt tag
válasz Keresztapper #3543 üzenetére
Hát azért nálam sikerült kinulláznia az előzőt Megcsináltattam, gagyi kínai panelt tettek bele, nem is illeszkedett jól, snowboardozás közben ráestem, megint elpattant... Ezt már majd ha kedvem lesz megcsinálom én, vagy eladom donornak, vettem inkább egy másikat csak 64 gigásat
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #3581 üzenetére
Ugyanabban az XDA rovatban linkelték...
Letöltőoldalt és sem találok...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
kisqp
tag
válasz Keresztapper #3588 üzenetére
Sziasztok!
Tudom, hogy hülye kérdés, de muszáj feltennem.
Nem kényelmetlen a telefon mérete? Farmerzsebben vagy öltönyben hordva? Nagyon tetszik és most nagyon jó áron tudnék hozzájutni, csak a mérete miatt aggódom. Huawei mate 7-esem volt - ez ugye nagyobb - és azt is a méret miatt cseréltem le kisebbre, mert sokszor kényelmetlen volt. (kipróbálni viszont nem tudom sehol)
-
Trailblazer
veterán
válasz Keresztapper #3676 üzenetére
Jó ez a rom, próbáltad?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #4593 üzenetére
Mindent én sem látok...
Szerintem ez "nyugvópontra jutott" azzal, hogy van hivatalosan Hydrogen-re és létezik egy patch, ami működésre bírja az összes CPU-magot.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #4595 üzenetére
Ha megtalálom, linkelem...
jelenleg nem lelem...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #4595 üzenetére
Meglett, küldtem PÜ.
-
DonLaca@
senior tag
válasz Keresztapper #4763 üzenetére
Talán mert a kiadás óta nem telt el 3 hét?
A leghamarabb kb 1 hónap mire elkészül az első beta állapotú rom. -
TpS
őstag
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #4770 üzenetére
Még csak AOSP, MOkee és RR, ahogy látom. Majd lesz, mindennek ki kell alakuljon...
-
*Mukeey*
addikt
Max-ra se volt egyszerre,jópár hónap után jöttek csak a romok,még a miui global is.(ha jól emlékszem,nem ma volt😏😂)
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #4787 üzenetére
Csak úgy mondom...
...megjelenése óta fenn van a gyűjtőoldalamon.Amint megjelenik új ROM osztom meg...érdemes néha benézni.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #4789 üzenetére
Frissült az AOSP Extended is # 8.2.15.
HELIUM: https://androidfilehost.com/?fid=673956719939819938
HYDROGEN: https://androidfilehost.com/?fid=818070582850492863[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #4791 üzenetére
Sem az RR sem ez a Extended nem kompatibilis még a Magisk-kel de még a ZIP SU-val sem.
Mindkettő elméletben ezzel a SU zippel működik csak együtt.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #4793 üzenetére
8.1 meg a MAGISK úgy látszik kutya-macska...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #4795 üzenetére
Elrejthető az alkalmazások elől. Így aki banki vagy más ellenőrzött alkalmazást használ, ott ki szokott bukni, hogy rootolt telefonnal nem használhatod.
Más. AOSP Extendet feltettem. Más NE TEGYE míg nem javítják. HELUMON nincs SIM érzékelés. Úgy meg sokat nem ér a telefon.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #4994 üzenetére
...az nem fog elmúlni soha, de készülékhasználóként fedélzeten maradok...
-
*Mukeey*
addikt
válasz Keresztapper #5121 üzenetére
Max1 nyers teljesítményben erősebb,mint a 2.
Sd650 vs 625.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
lovi27
addikt
válasz Keresztapper #5193 üzenetére
Eddig nekem is csak fizikai gombos volt, de ha belegondolok így érzésre legalább 80%-ban most is a képernyőt tapicskoltam. Azt se felejtsd el az eddigiekhez képest nyújtottabb lesz a képernyő (16:9 helyett 18:9), azaz lett plusz hely neki. Most ott legyen üresen a hely?
Nem vigasznak, csak mint érdekesség, a referenciának számító Google mobilokban tudtommal sosem voltak fizikai gombok, mégis sokan imádják. Mi is megszokjuk. Cserébe testre szabható, eltüntethető.
[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
válasz Keresztapper #5193 üzenetére
Lehet, hogy a virtuális gombokra se lesz szükséged, ha a gesztusvezérlést kipróbálod. Már hónapok óta használom, és nagyon szuper, a miui10-ben pedig még jobb lett.
-
TpS
őstag
válasz Keresztapper #5197 üzenetére
Ha nagyon ügyes vagy, akkor elég egy is, nekem 2 kell.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #5197 üzenetére
Gesztusvezérléshez?
Minek kéne 2 kéz?
Írtam egy Google alkalmazást. Töltsd le, próbáld ki...
Miuiban 4 féle gesztus van, ebben az alkalmazásban minimum 12 állítható be... Teljes vezérlés gombok nélkül.Kimondottan mentsvár tud lenni azoknak, akiknek döglődik a hangerő és/vagy bekapcsológomb
[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
válasz Keresztapper #5280 üzenetére
Vigasztaljon az, hogy a saomi a bejelentés után rendszerint keveset várakoztatja a kész termékkel a delikvenseket.
-
TpS
őstag
válasz Keresztapper #5336 üzenetére
Engem azért nem zavarna, mert sose használom a szelfit, így nálam vadi új lesz a mechanika, amikor majd eladom.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #5451 üzenetére
Updaterrel 1.5GB teljes ROM jött le, de ne csinált teljes törlést, "dirty"-ként ment rá.
-
TpS
őstag
válasz Keresztapper #5451 üzenetére
Mix1-en 7-es alapú eu romra is dirty módon frissítettem 8-as alapú, de még 9-es miui-t, majd arra is dirty ment a miui 10. Viszont amikor a 8-asról a 7-esre visszaálltam, mert az elején még piszkosul bugzott, ott kellett wipe-olni rendesen.
-
lovi27
addikt
válasz Keresztapper #5533 üzenetére
Azért CM-ből sincs annyira elhanyagolva a Max Pro se. Most, 19-én frissítették!
OFFICIAL Resurrection Remix Oreo for Xiaomi Mi Max Pro – helium -
lovi27
addikt
válasz Keresztapper #5535 üzenetére
Mint ahogy egyik ingyenes szoftveré sem. Így az official CM (LOS)-é sem! Ebben nincs különbség köztük.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Keresztapper #5569 üzenetére
He-he-he.
És tényleg.
Tmallon is. Mi Store alkalmazásban is.
Ma reggeltől rá lehet kattintani...6/128-ra
Csak ezzel a kettővel még nem sokra megyünk...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 7
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...