Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FreedomHUN
senior tag
válasz t.roby90 #672 üzenetére
[Extra tok]
Kicsit brutál, de szerintem birja
Ipaky ha megjön dobok fel képet. -
Milestone2
nagyúr
válasz t.roby90 #1424 üzenetére
Ahogy mondod. Ennyi haszon lesz/van belőle, mert ami Indiában megjelenik, az kap GLOBAL romot.
Igaz most még csak STABLE GLOBAL van a PRIME-hoz (64 és 128) abban meg nincs magyar.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz t.roby90 #2127 üzenetére
Igen. Tesztelni kellene, akinek van ideje, lelkesedése és ha még sincs nem szitkozódik, állítólag azokba a készülékekbe, ahol nincs Global Developer, bekerültek a nyelvek a Global stabilba...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
11-ig várok, hogy jön e ma frissítés a teszter ROM-ra (immáron 2 napja nem kaptunk frissítést), s ha nem akkor Updateren keresztül megkísérlem feldobni a Global Stabilt és majd beszámolok (Kivéve ha annyi munkám lesz, hogy nem leszek képes mellette ezt megtenni)., de már Vagyula is megerősítette kérdésemre, hogy valóban van.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Úgy olvasom, most már több helyen, hogy a V8.1.x.x-es Global Stable romokba kerültek bele új nyelvek.
Tehát amihez még V8.0.x.x-es build van, azokba nem...ha jól tájékoztattak félre....Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz t.roby90 #2150 üzenetére
Máshol ezt írták rá.
http://www.miui.hu/forum/viewtopic.php?p=88434#p88434
Akár igaz, akár nem , más okot nem tudok...[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz t.roby90 #2641 üzenetére
Inkáb az hogy számomra nem béta és észre sem vehető a változás.
AMíg nagyon "béta", addig az alfatesztereknél van kint.
Mikor már zárt betakörben van általában már elég összerakott szokott lenni a system.
Annyi hogy 7.0 az android verziója.
6.0 alatt sem csináltam bechmarkokat, így most sem lenne értelme mert nem tudnám mihez hasonlítani.Észlelhető változás majd jövő évben lesz valamikor amikor MIUI8-ról MIUI9-re váltunk,
az látványosabb váltás szokott lenni, mint maga az android verzióváltás.[ Szerkesztve ]
-
gyuri1979
aktív tag
válasz t.roby90 #3117 üzenetére
3990.-ft. volt. Igazából elég meggyőző volt,felrakta a srác utánna másnap visszamentem(mert a teljes szaradás 12óra) es hát igazából nem hittem a dologban,amit a saját telojan mutatott ,és szikevel próbálta/p robaltuk karistolni,kulcsal,es semmi. Elmèletileg másfél év ,de erősebb használattal 1 évet bír. És igazából ennek van Tüv tanusítvanya.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest