Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz Milestone2 #3500 üzenetére
Erre gondolsz amúgy, mint ami itt alul szerepel mint developer? Recovery-ből ugyanúgy felrakható? (Bár ez nem most fog megtörténni egyébként se, mert fontos telefonokat várok munkaügyben.)
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Milestone2
nagyúr
válasz Trailblazer #3501 üzenetére
Arra. (miui_MIMAX652Global_7.3.30_bfb45ea373_7.0.zip)
ROM letölt - Frissítés alkalmazás-Jobb felső sarok 3 kis pötty-ROM telepítés kiválasztása almenün keresztül vagy lefut, vagy nem - De utána mindenképp Gyári adatok visszaállítása kell, szóval, majd ha lesz időd elmenteni mindent, majd utána...
Bár én a MiFlash-PC-nkeresztül-Fastboot ROM-Clean all módszert tartanám célszerűnek...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Trailblazer
veterán
válasz Milestone2 #3502 üzenetére
Utóbbit még nem próbáltam. Félő, hogy elszabnék valamit.
-
*Mukeey*
addikt
válasz Trailblazer #3498 üzenetére
Mi a gondod a dev-el?Felraksz belőle egy frisset,ha tetszik akkor nem frissitgeted,ha valami gondod van vele(nem lesz),akkor felrakod a következő péntekit...
#nougatgate megoldva😂iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Milestone2
nagyúr
válasz Trailblazer #3503 üzenetére
Háááát, ha a Global Stable --> Global Developer váltás mellett döntesz és nem fut le Updateren / Frissítésen keresztül, akkor kénytelen leszel randevúzni MiFlash - Fastboot ROM - Clean all/Flash all kombinációval... (hogy a zárt BL EDL mód....nyitott BL Fastboot mód gyönyörről ne feledkezzek el...)
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Trailblazer
veterán
válasz Milestone2 #3505 üzenetére
TWRP-vel kizárt a felrakása?
-
pepimama
tag
Segítségeteket kérném: a "beépített" Hangrögzítő-alkalmazás első indításakor véletlenül a "nem engedélyez"-opcióra kattintottam, viszont azóta nem tudom elindítani se az alkalmazást
Pedig időközben már OTA-frissítés is lefutott a telón.
Most ezt írja ki, ha rákattintok: "Nem tudja használni a Hangrögzítőt nem megadott engedélyek miatt".
Nem tudtok vmit, hogy visszavonjam a megtagadást és elinduljon az alk.?
Előre is KÖSZ! -
Milestone2
nagyúr
válasz pepimama #3507 üzenetére
Hol kerested eddig a "visszaállítás lehetőségét"?
Beállítások/Telepített/Összes/Hangrögzítő/lemész a menü aljára/Alkalmazásengedélyek és ott a 4 kapcsolót mind bekapcsolod...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
pepimama
tag
válasz Milestone2 #3509 üzenetére
KÖSZ szépen!
Már sikerült is, asszem tévesen az engedélykezelőnél néztem korábban és itt, amit Te írtál az engedélyeknél néztem csak és nem mentem 1-gyel lejjebb
NAGYON KÖSZ ISMÉT -
Criminal017
őstag
Nos, megjöttek a képernyővédő üvegek, hamarosan letesztelem őket.
A mostani nem igazán tetszik, a közepén látható "olajfolt" és a raszteressége miatt.
Vettem egy Nillkint (H+ Pro), eddig az összes telefonom képernyőjét ilyen védte, remélem nem csalódok benne, mert tökéletesek voltak: [link]
Ezt teszem fel először, ha nem tetszik akkor leveszem.És a ti ajánlásotok, a Mocolo féle keretes üveget is kipróbálom. Azt írtátok nem lesz raszteres és olajfoltos, remélem. [link]
[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
válasz Criminal017 #3512 üzenetére
Az olcsó noname üvegek mind gyengék,raszteresek,olajosak...kiváncsi leszek mit mondasz a márkásokról...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Milestone2
nagyúr
válasz *Mukeey* #3513 üzenetére
Ööööö, tiltakozom....
Leggggggggagyibb 0.5$-os üvegem se nem raszteres, se nem olajfoltos, most meg amit rendeltem 1.8-as csicsamicsa, az mindkettő...de persze a kivételek erősítik a "baszályt"...[ Szerkesztve ]
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Criminal017 #3512 üzenetére
Nilkin van mind 2 telon, nem raszteres, foltos, ellenben az olcsobbal vagy vagy volt az arány, volt amelyik undormány volt és ahogy Milestone irja, volt amelyik hibátlan.
-
Kofka04
tag
Elég nagy gondban vagyok Oda a jó üzemidőm, de nem tudom miért? Eddig 7-8 óra kijelző idő megvolt, pár napja érzékelem, hogy valami nem stimmel. Alig van meg az 5-6 óra kijelző idő. Nem látok semmi rendelleneset, ami miatt lemerülne ilyen hamar. Nem telepítettem fel semmi újat és ugyanazt csinálom rajta, mint előtte. Kb. 1 hete jött egy kis frissítés (8.2.3.0), de utána még pár napig jó volt. Csináltam egy factory resetet, úgy tűnt helyre jött a dolog, miután belaktam a telót, még utána is jó volt, aztán látom, hogy az a grafikon megint nem stimmel. Már amikor megvettem ezt a telót, fura volt valami. használom a Tinder nevű appot és kivétel nélkül minden telón ha indul, egyből felugrik az ablak, hogy kapcsoljam be a gps-t, nélküle el sem indul. Itt egyszer kérdezte meg, rányomtam, de látom, hogy nincs bekapcsolva a gps, más telókon mindig ki kellett kapcsolni, ha kiléptem az app-ból, itt be sem kapcsolja, de meg sem kérdezi, csak az első indításkor, hogy bekapcsolom-e. Gondolom a google helymeghatározásból nyeri a pozícionálást, amire nincs gyors gomb az állapotsoron, se widget. Viszont 2 hétig jó volt az aksi, ezek szerint nem befolyásolt ez semmit. Ma, miután észrevettem, hogy megint nem stimmel valami, elkezdtem keresgélni a Beállítások/Google/Helyadatok-ban, mert onnan nyeri a helymeghatározást a teló pl. a Tinderhez is, feltételezem más alkalmazásokhoz is. Gondoltam azért merülhet gyorsabban, mert egyre több olyan app-ot futtatok, ahol igénybe veszi a teló ezt az opciót. Hát kikapcsoltam a "Hozzáférés a saját pozícióhoz"-t és a "Google helyelőzmények"-et is. Látom az aksi grafikonján, hogy szinte vízszintes, amilyen fénykorában volt. Írtátok hogy 9-10 óra kijelző idő is lehetséges, nekem 7:40 volt a max. Megörültem, hogy elejétől kezdve emiatt a google helymeghatározás dolog miatt, nagy fogyasztáson használtam a telefont, mostantól még jobb lesz, mert vízszintest még nem láttam a grafikonon. Hát nem így lett Fél óra után újra jöttek a zuhanások. Nem olyanok, mint a factory reset előtt, de ez sem normális így. Valakinek lett ilyen problémája az utolsó stable frissítés óta vagy akármilyen ötletetek van, mi lehet a gond. Nem változtak a felhasználói szokásaim, mióta megvettem a telefont, ugyanúgy használom.
-
Kofka04
tag
Ez a mostani állapot. Jól indult, de azok a zuhanások nem normálisak. Vagy igen? Csak a gelériában meg a menüben lépkedtem.
Nektek is így néz ki a grafikon, illetve a használatra vonatkozó százalék adatok? Nyilván ez az egyén szokásaitól is függ, de azért ha valami az alapokból drasztikusan eltér, azt észre lehet venni.[ Szerkesztve ]
-
Kofka04
tag
Vagy lehet, hogy én vagyok figyelmetlen? Az az igazság, hogy picit azért kevesebbet nyúzom a telót, mint amikor megvettem (3 hete). Tudom, hogy egy úgy lehet egy telóból a legjobb kijelző időt kihozni, ha megállás nélkül nyúzzuk. Ha pl. lemerítem (Legyen LG G2) 100-ról 0%-ra 8 óra alatt, akkor mondjuk 5 óra a sot, de ha ugyanezt a telót 20 óra alatt merítem le, akkor csak 3.5 óra a sot. Lehet, hogy ezzel a használati módszerrel ennyi a sot (6 óra). Ha van valaki, akinek hasonlóképp használja a telóját, megoszthatná velem, hogy megnyugodjak, hogy ez ennyi. Akiknek 8-9 óra a sot, ők nyúzzák mint állat? Folyamatos böngészés, közben chatelés órákon keresztül igaz? Vagy még ki tudja mi.
Elnézést kérek, hogy teleszemeteltem a topikot a képeimmel.
-
Kofka04
tag
Akkor ez lehet a bibi? Fura, mert mindkét grafikonomnál, amit linkeltél, a munkahelyen voltam ezidő alatt és a másodiknál, ami ma készült, a factory reset után, jóval jobb a helyzet, de akkor is aggodalomra ad okot 60% körül az a zuhanás, amikor már nem voltam melóhelyen és csak lépkedtem a menüben és a galériában. Újpest Központban lakom, ahol azért elég jó a lefedettség. Ezek szerint lenne nekem is 8 óra kijelző időm, ha nem a munkahelyen lennék, ahol rossz a térerő, de így ennyi az annyi. Majd letesztelem, ha egész nap itthon leszek. Remélem nem az aksimmal van baj és nem kell leadnom szervizbe. Aggódom, mert amikor megvettem is dolgoztam folyamatosan és jobb volt sokkal a kijelző időm.
-
RMZ250
senior tag
Srácok, mi lehet a gond? Áruházból semmit nem tudok letölteni, "várakozás wifi hálózatra" ezt írja de semmi nem történik. Holott a kapcsolat megvan mert böngészni tudok.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
Milestone2
nagyúr
Bejelentett, köztudott, javításra váró hiba, de nem biztos hogy a Xiaomi tudja javítani, hiszen inkább Google hiba.
Jelenlegi megoldás, Goole Play Áruház frissítés eltávolítása, majd újra működik.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Criminal017
őstag
válasz Kofka04 #3526 üzenetére
Beállítások, SIM kártya stb... menüpont után az első pontot nyomd, a sim kártya nevét. Hálózati típus alatt válaszd ki a "csak 3G-t". Teszteld így egy napot, lehet, hogy ugrál a 2G-3G-4G között. Hátha.
Más:
Felraktam a Nillkin üveget. Ég és föld a különbség... Bár ahogy vártam a szélei nem ragtak le rendesen, de annyira nem zavaró. Az előző fólia a színeket is rendesen torzította, más ránézni a kijelzőre.
Igaz a bal alsó sarokba beszorult egy hangyaf..sznyi (bocsánat!) kis szösz, de a cuccokat elhasználtam és félek, hogy elrontanám, marad ott.Ja, és!
Valaki használ valamiféle vékonyabb tokot? Nekem most ipaky van fent, kipróbálnék mondjuk egy Nillkinest... Amit a Spemall adott szilikon jó lenne, csak vágja a kezem a sorja, meg deformált.[ Szerkesztve ]
-
RMZ250
senior tag
válasz Milestone2 #3528 üzenetére
Köszi
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
Kofka04
tag
válasz Criminal017 #3529 üzenetére
4G előnyben, 3G előnyben, Csak 2G hálózat menüpontok vannak. Feltételezem hiába választom ki a 3G előnybent-t, attól még ugrálhat másra. Azért kipróbálom, bár melóhelyen vagyok mobilneten és ott csak 3G van.
-
*Mukeey*
addikt
Ha érdekel,van egy felesleges matt fekete márkás tokom,vékony,jó fogású....
Irj privátban,megbeszéljük😊iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
törölt tag
-
törölt tag
Splitsceen infó van valakinél? Csak annyit találok hogy a 8-al elvben majd egyszer... A dev se tudja még?
-
Tejberizs76
tag
Prime-ra érdemes feltenni a 7.0-ás Nugat ROMot? Jelenleg az utolsó stabil Global (8.2.1) ROM van fent.
-
Trailblazer
veterán
válasz Tejberizs76 #3540 üzenetére
Ezen dilemmázok én is egy ideje, hogy érdemes-e...
-
Tejberizs76
tag
válasz Trailblazer #3541 üzenetére
Amint kijöttek az első Nugat ROMok, akkor feltettem a 3 hetit talán, de sebességben nem volt az igazi.
Gondoltam hátha valaki használja már tartósabban, mert nálam 3 napot bírt és ment vissza a 6.0 -
Kofka04
tag
Próbálkozom, de az mi flash progi azt írja ki, hogy nem találja az execute flash_all.bat fájlt. Letöltöttem az általam visszarakni kívánt 8.2.1.0 romot tgz-be és könyvtáras változatban is, hátha, de semmi. Próbálkoztam egy újabb mi flash progval is, de hiába. Mi tévő legyek?
-
törölt tag
válasz Keresztapper #3543 üzenetére
Hát azért nálam sikerült kinulláznia az előzőt Megcsináltattam, gagyi kínai panelt tettek bele, nem is illeszkedett jól, snowboardozás közben ráestem, megint elpattant... Ezt már majd ha kedvem lesz megcsinálom én, vagy eladom donornak, vettem inkább egy másikat csak 64 gigásat
-
TpS
őstag
válasz Kofka04 #3544 üzenetére
Ki kell csomagolni a tgz fájlt. Ha két menetben csomagolod ki, akkor a tgz-ben lesz egy tar fájl, majd azt kicsomagolva a csatolt képen lévőt fogod látni. Ahova kicsomagoltad, azt a könyvtárt kell a flashnek megadni. A leírásban a 4A. c pontjában van, érdemes a gyökérben valami rövid nevű könyvtárba kicsomagolni.
[ Szerkesztve ]
-
Kofka04
tag
Köszi a tippet. Nem tudtam, hogy ezt ki lehet csomagolni
Viszont megint falba ütköztem. 83 másodpercig csinálta, majd megállt, kiírta hogy nincs elegendő hely a parancssor végrehajtásához, max buffer size 256mb. Ez nem lehet igaz
Csoda, hogy még működik a telefonom, viszont most meg nem tudom a wifit bekapcsolni[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
-
Kofka04
tag
Régebben rootoltam Samsungokat és ott egy kdz kiterjesztésű fájl volt, amit nem kellet kicsomagolni. Azt hittem itt is így kell. De a lényeg, hogy a bétával sikerült végigfutnia
Újra 8.2.1.0-án vagyok 8.2.3.0 helyett, aminél 2-3 órával több volt a kijelző időm. Remélem most visszatér az az állapot. Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest