Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
A Redmi 1 2013-ban jelent meg. Az első olyan telefonom volt, ami nem MTK-s CPU-val jött és az első, ami szobában is gond nélkül talált GPS pozíciót. Kicsit melegedett, ezért volt szokatlan. De ez már történelem.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
-
Peaceliker
addikt
válasz szabi__memo #1600 üzenetére
Nem működik? Tehát használhatatlan teljes mértékben a telefon ha nem állítgatja az ember? Vagy nem úgy működik, ahogy te elvárod? Ha késik egy értesítés, akkor nem működik?? Erősen túlzol, azt eszre vetted. A nem működik nem ezt jelenti, csak szólok
"Oh my Goa'uld!"
-
spider80
őstag
Minden lehet szar. Bár írtam is,hogy huawei csúccsal egyformán működik,meg az előző samsungommal is,meg az azt megelőző iphone-nal is. Ahol nem jól működtek az értesítések,az a windows phone rendszer volt. Azzal kellett volna pár évet eltöltened, hogy megbecsüld az összes többit. :) Most jelenleg jó minden,ha esetleg holnaptól nem működik, akkor majd beállítom,mert van rá lehetőség. Részemről a témát kibeszéltük. Béke :)
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
borix
őstag
Kár ezen hőzöngeni szoftveres fronton más gyártók más termékek sem jeleskednek pedig nem ma kezdték.
Pl Garmin sport pulzusmérő óráira mondták, hogy kellhet fél háromnegyed év is hogy kipofozzák szoftveresen.
Polár új órája is majd egy évre megjelenése után kapják meg amiknek alapból benne kellett volna lennie egy felső kategóriás órában. Az olcsóbb elődjében benne volt és még így sem lesz teljes.
Kiadják félkész állapotban az emberek meg akik megveszik a tesztelők.
Nem csodálkozom, hogy a Xiaomi sem jutott még el arra a szintre, hogy ne kelljen bütykölni pl óra/ébresztő naptár, viber stb... ne legyen kidobálva a ram-ból mert több kárt csinálnak vele mint hasznot.[ Szerkesztve ]
-
R a y
senior tag
válasz South Velen #1607 üzenetére
Köszönöm.
Más. A másodlagosan kártyán, hogy lehet beállítani, hogy 2G-n menjen, mert 3Gn van folyamatosan?!Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Maist
senior tag
Erre csak annyit tényleg, a témát messzire eldobva, hogy akinek konkrétan erre a készülékre van 100000 Ft-ja, az van annyira szerintem tájékozott a témában, hogy nem ovis szinten várja majd a csodát, ha valami nem működik egészen jól. Sem nagymamák, sem kiskorú gyermekek nem célközönségei ennek a telefonnak, úgy vélem tehát, hogy a két említett csoport közt lévő összes többi potenciális vásárló meg fogja tudni oldani az esetlegesen felmerülő apróbb problémákat. Akit annyira nem érdekel a téma, hogy nem szán rá kis időt, hogy jól beállítsa a telefont, az nem fogja azt sem tragédiaként megélni, ha egy-egy értesítés nem jön meg időben, stb. Nagyon sok program, köztük például a Notify & fitness for Mi band, vagy akár már maga a Mi fit is, szépen, részletesen felhívja a figyelmet arra, hogy milyen beállítások szükségesek Miui rendszer alatt, hogy az alkalmazások a háttérben fussanak. Ezt a többi alkalmazás gyártó is megtehetné, főleg az ilyen Viber és hasonló társaik, aztán nem lenne probléma a telefon beállításával, hiszen az alkalmazás rávezetné a felhasználót ennek szükségességére Miui rendszer alatt.
-
törölt tag
válasz BoneDragon #1611 üzenetére
1 éves szülinap van a Lurdyban a MI storeban és jó árakon van minden,este sorsolják a nyeremény telefont,amit a tegnap és a mai vásárlók között sorsolnak ki
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
Topikgazda
válasz #82891776 #1602 üzenetére
Milyen színű a Mi9T? Egy CarbonBlack-re pályázok de a webshopban még nem találtam raktáron...
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
TomPack
őstag
Egyetlen egy dolog jó van a Mi 9Pro-ra váltásban!
Annyira hasonlítanak egymásra, hogy otthon nem kell magyarázkodni megint miért kellett új telót venni! -
AlienM
tag
válasz BoneDragon #1614 üzenetére
Most kapok @gyf...t, ha van nekik készleten. :D
Egy hónapja várok rá kb, és mindig a két héten belül elérhető szöveget hallgattam... -
törölt tag
válasz BoneDragon #1614 üzenetére
elörendeltem karbon fekete mint a másik 115000ft volt ajándék 10000Mah-s powebankkal,a hátizsák 2245ft volt
Dimond G: Szilikon tokkal kell használni nem azzal amit hozzá adnak.Nekem a piros és a kék verzió elég bazári,csajos hatást kelt,de izlések és pofonok
[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
Megérkeztek a kábelek és a Nilkin tok.
A kábelekkel nincs semmi gond, tölt a teló ahogy kell és az adatátvitel is hibátlan. Részemről ajánlott.
A tok is szuper, nem csúszik és a kivágások is jó helyen vannak. A hátsó kamerák résznél a tok kicsit kintebb van, így asztalra téve a lencsék nem érnek hozzá semmihez.Szerk.: Ha igény van rá, akkor készítek képeket is a tokról.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kristof123 #1621 üzenetére
tokod lenne eladó?
-
R a y
senior tag
válasz #82891776 #1620 üzenetére
Én amióta élek 98%-ban fekete telefonjaim voltak, és most úgy éreztem hogy a kék a kell.
Szerintem pont hogy nem bazári.Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
törölt tag
válasz kristof123 #1625 üzenetére
megértem.Nekem most piaci van rajta ami nem rossz,de azért alákerül a por,inkább minőségit szeretnék.De azért köszi a linket,rendelek én is egyet,addig meg jó lessz ez is ami most van
-
R a y
senior tag
-
bl4ze
veterán
Urak, mitől van az, hogy már második app-nál simán elveszi / visszavonja a teló a helyhasználat jogot?
Most pár óra idle után ránézek a telefonra és az időjárás widget üres és írja, hogy nincsen helyhasználat jog, ezért nem tud frissíteni, meg úgy működni.... WTF
Én megadtam neki, és egy másik appnál is volt ilyen az utóbbi 24 órában.
A megadott engedély eltűnik.... Újra meg kell adni??!Más: valaki használ tripadvisor app-ot? Feltettem és nem indul el. Betölt a TA logo és ott lefagy, megáll
Semmi hibát nem dob, de nem is megy....:. bl4ze .:.
-
mjani1172
addikt
válasz szabi__memo #1567 üzenetére
+1
Így van. -
Land
veterán
Ez az áttetsző tok nem csúszós szilikon, hanem valami jobb fajta? Keresek jobb minőségű áttetsző tokot majd a telefonhoz.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
NemMo
őstag
Nekem is ilyen tokom van és a két szélén érdes, emiatt egyáltalán nem csúszik. Jó minőségűnek tűnik. Iphone topikban olvastam, hogy valakinek ez a típus hamar besárgult, de ha a telefonon van, akkor nem látszik, csak ha leveszi. Majd meglátom az enyém hogy bírja, de 3 dollárért bármikor rendelek újjat az aliról.
-
Obyboy
Topikgazda
-
Notalab
tag
Sziasztok! Ma megrendeltem én is egy MI 9T-t! Kérdésem lehet láma, de van mód egy belakott Galaxy S7-ről átköltözni valahogy, vagy csak a Google fiókos dolgokat tudom áthozni majd, meg az egyas alkalmazások backup-jait? Gondolok én pl. a samsungról-samsungra történő samsung fiókos átköltözésekre, ami itt gondolom nem lesz lehetséges.
...
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Ha már carbon black - minden fekete Mi9T ilyen mintázatú? Vagy van "sima" fekete is?
Közben úgy látom, ez az egy fekete szín van.Szerk.:
Másik kérdés: Google Camera (GCam) elérhető rá?
Kereső csak ezt adta be: [link][ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
twollah1976
őstag
A tokrol johetnek a kepek.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
goom
senior tag
Nekem is ilyen tokom van. Először középtájban kicsit laza, lötyögős érzetet keltett, de mintha azóta "ráfeszült" volna(?). Mindenesetre most igen szívesen használom, pedig a kapott gyári is szimpatikus volt. Csak - ugye - nem átlátszó, és engem továbbra is lenyűgöz ez a kék hátlap...
-
kristof123
őstag
Szerintem nem csúszik annyira, mint a gyári és az oldala el van látva csúszásgátlóval.
(#1641) twollah1976:
Tessék itt vannak a képek (nem lett mindegyik jó, nézzétek el nekem : D ), erről a tokról. -
espi38
őstag
Nillkin tok átlátszó alza. hu 2490ft szerintem 3 hetet nem éri meg várni 1000ft miatt 😁
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
Na, hogy mondjak rosszat is a telorol (bár egyelőre okát nem értem) : akartsm hallgatni hangszóróján egy kis spotify t de mondjuk hogy lehetetlen. Fél hangerőn is olyan torz volt hogy hihetetlen. És azért nem értem mert bent yt al próbáltam és az egész tűrhetőnek tűnt.. Bár akkor fél erőn sem volt. Ennyire gáz vagy csak nálam volt valami anomália? Mondjuk kicsit sem fontos mert kb sosem használom így csak meglepett.
"Oh my Goa'uld!"
-
Sanyesz.
őstag
válasz kristof123 #1643 üzenetére
Látom, Neked is szűk fólia jutott. Kb. mint a miénk.
A tok viszont szépen passzol. Nekem a Mi 9-hez van többek között ugyanilyen. Egyelőre másikat használok."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Peaceliker
addikt
válasz kristof123 #1643 üzenetére
Köszi a képeket. Agyaltam rajta de akkor így nem veszek...mert képek alapján már tuti hogy azok a sarokban lévő (amúgy hasznos) bumszlik rondák, ettől tartottam pont
"Oh my Goa'uld!"
-
kristof123
őstag
válasz Sanyesz. #1647 üzenetére
Ha sikerül normálisan felrakni a következőt, akkor nem lesz gond vele. Rendeltem más fajtát is, ami kicsit drágább. Kíváncsi vagyok jobb lesz-e. : D
(#1646) Peaceliker:
Ha más app-al nem csinálja, akkor más probléma lesz, mert nekem nem torzít semmivel. (Spotit nem használok, azzal nem tudom.)(#1648) Peaceliker:
Minimálisan állnak csak ki, szinte észrevehetetlen.[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
válasz Peaceliker #1648 üzenetére
Becsapós a kép, mert nekem amíg meg nem néztem a képet fel sem tűnt, hogy ott van
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Spórolós topik
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest