Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
V11.0.4.0.PFBMIXM Global, Pie
Tudom, hogy nem tömegeket izgató a kérdésem, de hátha mást is zavar ez az újítás.
Valahogy vissza lehet állítani a hálózat kijelzésénél a MIUI 10-ben lévő design-t?
Jelenleg (MIUI 11-en) a két kártya "térerő pálcikái" egymás mellett vannak, bal felső sarkukban jelenik meg hangyaszarnyi méretben a 4G, 4G+ felirat.
MIUI 10-ben egymás alatt jelent meg látható méretben a 4G, 4G+ felirat, mellette pedig, szintén egymás alatt, a két "térerő pálcika"-sor. Ezt az állapotot vissza lehet valahogy (a rendszer megbuherálása nélkül) álltani? Esetleg valamelyik téma rendszerikonjai között szerepel ez a változat?
(A mostani inverz VoLTE kijelzés helyett is jobban bejött nekem a régi, nem inverz.)Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
törölt tag
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy az alkalmazásokat kiüriti a memóriából a telefon? Hiába van 4 giga ram üresen, ujraindul amit 2 perce néztem is.
Mondjuk így pont semmit se er az a sok ram.
[ Szerkesztve ]
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Valamilyen funkciót kapcsolhattam be, vagy baj van a type-c aljzattal?
Töltés közben ütemesen feléled a kijelző egy vékony fehér keret társaságában. Találkozott már valaki ilyennel?"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok. Tudom ,hogy volt már téma ,de sajnos nem találom. Tegnap jött meg a telò, nagyon tetszik. Még a Miui 10 van rajt. 2 kèrdèsem lenne.
- Azt be tudom valahogy állìtani ,hogy az èrtesìtések làtszòdjanak a felső sávban ,ill a lezàrt képernyőn ha felébresztem? Ha igen ,hol tudom beállítani?
- A frissìtés jön majd automatikusan , vagy nekem kell letöltenem ,ha eddig nem dobta fel?(ràérek vele amúgy)
Köszönöm. -
ronin79
addikt
válasz Ricsi 1984 #5209 üzenetére
Miui11es frissítést le kell töltened, amikor kiadták jelezte de azóta mintha vissza vonták volna és már nem találja a frissítés alkalmazás.
Értesítéseket engedélyezni kell a lezáróképernyőn de miui10 még nem kezeli a legjobban, főleg az állapotsori volt gázos, csak miui11ben van javítva. -
Ricsi 1984
csendes tag
Kérhetek egy linket ahonnan a 11-et le tudom tölteni biztonsàgosan?! Köszönöm.
Nekem a Bip óràm szinte mindig rajtam van ,de mintha ezzel a telefonnal nem szeretné a kapcsolatot,lg g6-nàl n volt ilyen gond. Ezt is javítjàk? En az mi fit + amazfit tools kombot hasznalom. -
törölt tag
-
Diopapa
addikt
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
balu1977
senior tag
-
MC Pite
veterán
Köszi a válaszokat.
Szóval megy, de MIUI11-el nem túl faszán a notify buddy ha jól látom?
Ami még ettől is nagyobb gond, és k.rván kibassza nálam a biztosítékot ha így van, az energiatakarékosság.
Főként azért szeretném párom nováját lecserélni, mert hiába teszem energiagazdálkodási kivételek közé, akkor is bezár olyan programokat, amiket nem kéne.
Emelkedő hangerő, hogy meg is hallja ha hívom. De nem hallja, mert bezárja a phone ring controlt. Nem baj, ott a prof reminder, hogy észrevegye ha volt nem fogadott hívás. Ja, bezárja. Na jó, akkor ha már 1-2 órája nem érem el, az sms control/phone finder-nek dobok egy sms-t hogy visszaküldje az üzit hogy hazaértek-e legalább. Majd elfelejtettem, bezárja azt is. Ahogy a babymonitort és minden egyéb szart is, iphone szintűre butítva a telefont, mintha nem okostelefon lenne.Ha az akku optimalizálás/energiagazdálkodási kivételek közé van rakva, akkor nem zárja be ezeket a programokat a Mi 9 SE, csak az egyéb futó appokat (6Gb esetén... minek?) - vagy ez is bezár akár ilyen alkalmazásokat is?
(Mi 3A-n is gondolkoztam, de egyelőre gyűjtöm az infót hogy mivel járnánk jobban, és itt főként sw-es különbségekre gondolok.)[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
balu1977
senior tag
-
MC Pite
veterán
válasz balu1977 #5222 üzenetére
Nincs még meg a készülék, próbálom felmérni a gyenge pontokat. Gondolom érhető ha nem szeretnék cseberből vederbe kerülni.
A prof reminder nem hasonlítható a notifyhoz. Hívás közbeni villogástól, rezgéstől hangtól kezdve sok dolgot tud, hogy ránézzen a lakásban valahol kóborló telefonra. Notify azért kell ha legalább adott helyiségben van, és pl csak egy üzenetküldős üzenet jött pl, akkor is legyen valami villogás/animált dolog hogy észrevegye (ezt már a symbianos amoledes nokiáim is tudták az értesítő led mellett is, de azóta úgy látom nem divat)
Az kellemes meglepetés ha tudja az emelkedő hangerőt, a legtöbb készülékben nincs.
A lakatos lezárás nem az igazi, kézi takarítás ellen véd, de amik szolgáltatásként futnak, ott el kéne indítania mindig a guit is - párom nem fogja. A többi telefonon megy ahogy kell, idáig a huawei szivatott ezzel.
ronin79: MIUI szüzeknek nem biztos hogy felmerül hogy keressenek ilyet
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
-
törölt tag
megvan köszi
-
emilll
tag
Sziasztok, a mi 9 se es 9T kozul vegul az elobbi mellett dontottem (utobbinal az akku, elobbinel a meret volt az elony es vegul a meret nyert) es eddig nem bantam meg. Tartottam az akkutol azok utan amiket itt olvastam, de eddig kellemes csalodas. Meg nem mertem, hogy mennyit bir egy teljes toltessel, de szerintem legalabb annyi ideig birja, mint az elozo Redmi 3S-em, pedig abban 4ezres akku van. Szoval hacsak valaki nem hardcore hasznalo, aki ejjel-nappal nyomogatja, nem kell tartania az akkutol!
Az egyetlen problemam, hogy nem tudom a Google Pay-t letolteni (Alza-s Global ROM), mert azt irja, hogy nem kompatibilis a telefonnal...... A neten olvastam nehany ilyen panaszt, de itt a forumon nem remlik. Hogyan lehet ezt a hibat orvosolni? -
emilll
tag
válasz balu1977 #5233 üzenetére
Koszi, ez rendben, ez lett volna a kovetkezo probalkozasom, de remeltem, hogy csak valamit ki kell/be kell kapcsolni/allitani a telefonon es jo lesz. Mindenki (aki nem rootolta) igy hasznalja?? Raadasul igy nem jelzi ha frissul az app es egy bankkartyat/fizetest kezelo appnal eleg fontos, hogy mindig a legfrissebb legyen.
-
emilll
tag
OK, koszonom a valaszokat, majd ugyis orszagot valtok a playen.
Off: hogyan tudom olyan app apk-jat letolteni ami nincs az apk-s oldalakon? Pl. magyar appokat ha orszagot valtok es lesz olyan ami nem lesz elerheto Magyarorszagon kivulrol? -
törölt tag
így fel lehet tenni a miui11-et nagyobb mókolás nélkül? valaki aki ért hozzá tud segíteni?
-
emilll
tag
válasz balu1977 #5240 üzenetére
Mar hogy ne lenne. Olyan app-ot kerestem regebben ott meg meg mas hasonlo helyeken, amit nem tudtam letolteni mert csak Daniaban elerheto es az apk nem volt sehol. Aztan nagy nehezen egy helyen megtalaltam, de persze nem a legujabb verziot. Azok az apk-k elerhetok, amiket feltoltenek es nem hiszem, hogy a magyar app-ok annyira keresettek lennenek, hogy rendszeresen toltgetnek fel a legujabb verziokat.
Na de remelem nem fog kelleni semmi olyan, ami csak Magyarorszagrol elerheto es meg nincs fent. -
Bounty
tag
Elég láma kérdésem van de nem találom a megoldást. Nem mutat semmit a felső értesítési sávban a készülék. Sem azt ha frissítek valamit, sem az üzeneteket, sem azt ha play-ről töltök le valamit, esetleg chrom-mal. Az első 11-es frissítés után jó volt, de most, hogy visszajött szervizből, már nem megy. MIUI 10-zel jött vissza (ez is érdekes) én felraktam a 11-et és csináltam egy factory resetet. Mit kéne beállítanom?
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
a barátnőmének van Mi9 Se telefonja. A Windows intézővel szeretne képeket menteni külső merev lemezre. Az a probléma, hogy a Win10 intéző a DCIM\Camera mappában található képeket egy részét nem jeleníti meg csak egy ikont jelenít meg. Persze ha megnyitom akkor megjelenik a kép, de nem látom kicsi-közepes-nagy méretben a képek fele csak ikonban jelenit meg. A társított program ikonjában. Win alapértelmezett és képmegjelenítő esetén is és pl felrakom az ifranview progit akkor sem. Ezt próbáltam több gépen is.Szerintem telefon beállítási probléma lehet vagy nem tud erre valaki megoldást?
Az intéző beállításaiban nincs kipipálva a"mindig ikonok jelenjenek meg" rész, és az én Mate 10 pro-m is megjeleníti az összes képet. -
ronin79
addikt
válasz #08010496 #5242 üzenetére
Androidban mindent lehet csak attól függ neked mi a nagyobb mókolás, valakinek már egy adb-s parancs futtatása is az
Amikor próbáltad telepíteni nyilván kaptál egy hibaüzenet, ha ezt bemásolod a google keresőbe első találatok közt az orvosság, vagy egyszerűen törölni a hitelesítést a romból (winrar,winzip,stb.) vagy xiaomi adb toolsszal feltenni -
Khaosz55
addikt
Nem találok ilyen beállítást, de különben minden kép jpg. Egyedül azt hogy a kép minősége alacsony közepes vagy magas. Most csináltam 3 teszt képet alacsony, közepes, és magas beálláson. Ezeket sem jeleníti meg.
A nyáron készült képeket még megidegeníti.
Különben miért csak képarányt 16:9 vagy 4:3 tudok módosítani felbontást nem ? -
erdeifeco
csendes tag
Én úgy szoktam a telóról leszedni képeket, hogy pendrive-t dugok rá és fájlkezelővel átmásolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...