Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonerz
aktív tag
Állítólag ebben az évben akar a Xiaomi létrehozni egy egységes europai szervizhalozatot kiépiteni.
Már megvan és Lengyelországba kerül minden olyan készülék, ami a gyári hivatalos EU partnerektől van.
Nem véletlenül van a Xiaomi.hu-ról vagy a Lurdy Mi Storeból vett készülékekre Május 1 után 2 éves gyártói garancia. -
hudyfiu
senior tag
A heti EU dev frissítés óta nem állítja össze vissza a fényerőt eddig és mintha az fogyasztás is fele annyi lenne. Felrakta valaki?
-
balu1977
senior tag
Van akinek egyből sikerül. Van akinek 2 hetet ír mire engedélyt kap.
-
balu1977
senior tag
Aki felrakta megnézetné ,hogy a google pay el e fogadja már a bank kártyát? Ez miatt zártam vissza bootloadert.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Iphone 7 készülékről szeretnék Androidra váltani. Nem kell már 200.000 Ft-ért telefon , hanem inkább ár-érték arány néztem. Nézegettem videókat, leírásokat, ott azt mondják, hogy megéri , ajánlják. Nos , mivel nincs tapasztalatom Xiaomi termékkel ( Csak Szifon illetve Huawei-el ) , így tanácsot szeretnék kérni. A telefon gyorsaságba , töltésben , illetve kamerában és hangban ( telefonálás ) , illetve a GPS milyen benne, pontos?
Tehát úgymond a tapasztalatokra lennék kiváncsi ... pozitív - negatív.
Mernétek nyugodtan ajánlani ezt a telefont ? ( nyílván szerintem igen , mivel ebben a topikban járok )
Köszönöm ( ha még jut eszembe valami, írok )
-
instantwater
addikt
válasz hudyfiu #1015 üzenetére
A DC dimmingre gondolsz?
Ez kb mikorra kerül bele a stable global romba?Én erre a featurere várok, de nem akarok rom cserével meg bootloader nyitással foglalkozni. Bár, ha a dev rom sokkal kevesebbet fogyazt...
Mi a hátránya a nyitott bootloadernek? Az nem rootolás, nem őrülnek meg tőle a netbank appok.
-
espi38
őstag
Sziasztok! Elköszönök a topictól, ez az értesítés visszajelzés engem idegesített igy áttértem "egyenlőre" egy másik típusra aztán meglátjuk😁
Természetesen mindent figyelemmel fogok kísérni. -
Thom!
veterán
válasz instantwater #1021 üzenetére
Ez a telefon kb. nyár vége mire összeáll szoftveresen, a következő lépcső MIUI11 lesz, csak várni kell.
-
manokaki
addikt
válasz zeus_2k14 #1020 üzenetére
Én bátran ajánlom. Android tetületén mindent megjártamna 250,000-70,000-ig , nemrég adtam el egy samu S10E-t is , meg egy Samu A40-t is , ezt kb 1 hete használom, és nem csalodtam se a gyorsaságban se akkuidőben ,kijezőben,, fényképező ( nagyon tuti ) stb , ár bajnok ez a telefon , egy negativum van azaz SD kártya ,de ezt iphone-nál megszokhattad már.
Attila
-
espi38
őstag
Az alza. hun 112 ezer ft most a 128 GB verzió, baráti összeg majdnem azt vettem meg aztán lett a Honor 20 wiev😁
-
tasakos
tag
Sziasztok! Én is gondolkodom egy ilyen készülék vásárlásában, azonban annyi csavar van a dologban, hogy én hozzátudnék jutni az angol amazonon (amazon.co.uk) keresztül, elég jó áron a globál verziós Mi 9- hez vagy Mi 9-SE-hez. Kérdés, valaki vett már telefont amazonról? Illetve a gari ami nagyon kérdéses lehet még.. Ti megmernétek venni innen? Gyári garisat szeretnék, persze ez attól függ, honnan szerzi be az Amazon gondolom.. Sokan dicsérik az amazon garanciális hozzáállását, de bizonytalan vagyok..
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
BFBC2 nick: Tasi Hun
-
szanozs
aktív tag
EU romot szeretném felrakni. Már nyitható a bl-t. Tud valaki linkelni használható TWRP-t esetleg leírást vagy videót.
-
szanozs
aktív tag
válasz CoolBoy323 #1039 üzenetére
twrp fent, a belső tárhely leformázva. De most, hogy tudom rámásolni a zip filet?
-
szanozs
aktív tag
válasz CoolBoy323 #1043 üzenetére
Most be vagyok lépve a twrp-be. Össze van dugva a pc-vel. Mit tegyek, hogy csatoljam sima meghajtóként?
adb parancsal így próbáltam:
C:\Users\user>adb push D:\Letöltések\xiaomi.eu_multi_MI9SE_9.5.23_v10-9.zip /sdcard/0/
'adb' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.Lehet nem jó a parancs?
[ Szerkesztve ]
-
szanozs
aktív tag
válasz CoolBoy323 #1045 üzenetére
Köszi az alapján megcsináltam és jó lett, legalábbis már telepíti. Azért nem értem, mert első nekifutásból is úgy gondoltam, hogy simán feltudom másolni a zipet a telefonra. Valamiért nem akarta az igazságot, most sikerült.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv .
Alza.hu megbízható ? Milyen telokat árulnak ? Cseh cég ugye , a telo működik itt is 100%osan? Garancia milyen náluk ? Életembe nem vettem meg tőlük .
koszi
-
trebrona
nagyúr
válasz CoolBoy323 #1047 üzenetére
Twrp-vel van MTP mód.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest