Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz profesur #4300 üzenetére
Szia!
Teljesen gyári állapot, nekem nem megy el egy napot sajnos, de a kocsiban hazafelé töltök bele így rendben van. Az elején néztem hogy mennyit használom merül.... De mostanában már nem érdekel, ha van időm akkor töltőre rakom és kész.
Más hibája a telefonnak nincs igazából, ha az ár/érték arányt nézzük.
MIUI? Ha tetszik jó ha nem nem! 😂
-- PSN_ID: GerY2123
-
Kobe
veterán
Ma reggel meghalt a masodik mi 9 se is, ez birta vasarlas utan fel evig....
Tenyleg kintve hogy a korabbi redmi noteok is meghaltak, sargult a kepernyoje stb, sztem en xiaomit hanyagolom egy joideig....
-
Kobe
veterán
válasz szanozs #4304 üzenetére
Igazabol hirtelen nem tudnek olyan xiaomi telot mondani, amivel ne lett volna valamilyen gond.
Anno Mi 4el kezdtem, annak ido elott kiegett a kijelzoje, magam csereltem. Redmi note 4 nek besargult a kijelzoje, asszony note 3asa szinten, ismerosomeknel is a redmi akarhanyasba (a stock androidos valtozat, hirtelen nem tudom a tipusat) tobbszor volt kiejlzocsereb mert mindig besargult, a javitott is
En Mi 9 SE m ghostolt mint allat, aszonynal meg siman megadta magat az erintopanelSzep meg jo meg okos, de a Mi 4 ota azert a gyartassal lehet szivni.
Huaweit nezegettem, tapogattam boltokban mostansag, hat, build quality sajna koroket ver a xiaomira :( (utobbi cserebe olcsobb) -
sxxorp
őstag
Szoktam olvasni a topikot, de nem igazán emlékszem hardveres gondokra (biztos volt..). Nekem csak egy Redmi 4X-em volt előtte, egyedül egy jobb felső sarokbeli teljesen elviselhető sárgulás jött elő 2 év után, azóta is remek backup telefon, játszogatok rajta, stb. Az is biztos, hogy ilyen múlttal biztos nem vettem volna Xiaomi-t, akár szerencsétlenség, akár valamit ti csináltok rosszul, de nagyon.
-
soundman1
senior tag
Beléptem én is a táborba egy TKom-os 9 SE-vel.
A gondom a következő.
Az első induláskor nem ajánlotta fel az alkalmazásaim és azok adatainak helyreállítását. Már mindent próbáltam állítani.
Kiderült, hogy a Play-en nem látható az eszköz, bezzeg ma egy munkahelyi telót kipróbálva lehúzott mindent, mert látható a Play-en?!
Indulás után Shanghaj jelent meg a régiónál valahogy. Régió beállítás, óra át- és visszaállítás, google fiók le- és visszacsatolása nem segített.
Mit kell ilyenkor csinálni? Csináljak egy HR-t? Ha igen, Androidból v. boot menüből?SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Kobe
veterán
Mivel a ghosting a xiaominal az esetek 85%ban hardveres hiba, ezert ekepp is lett kezelve
(en visszakertem a penzt inkabb az elso darabert, valszeg ugyanez a masodik peldany sorsa is.... 2/2 nem tul jo arany.....)Vegigprobaltam mindent hozza, de egywertelmuen hardveres nyugok ezek
-
net91
senior tag
És hol vásároltad a telefonjaidat?
Megbízható helyről?
Nem lehet, hogy a beszerzési hely a hibák forrása?szerk: Nálam sokadik termék után sem jelentkeztek hibák, bár nem is olcsón vásároltam őket.
[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
jana87
tag
Sziasztok! Mi most a helyzet a legfrisebb EU rommal? Nálam 9.9.26 van fent, volt gond a telefonnal, amikor kijott a 10es android, emiatt visszamentem. Twrp 3.3.1-2 van fent, akkor úgy tűnt az sem jó. Megoldódtak azok a problémák már? Továbbra is clean installal tudok/érdemes váltani 10es androidra? Twrp váltás is kell? Egyébként mi a tapasztalat, akinek már az új android van fent? Köszi
-
hudyfiu
senior tag
TWRP kell másik.
Tiszta telepítés szintén kell.
Nélküle nekem sok gondom volt.
Lehet egy fokkal jobb az android 10 de mintha pár dolog nekem beakadt volna.
Inkább érdemes várni, talán csak már nem volt türelmem vissza állni a régi rendszerre.sxxorp : lehet nem erre értendő a hiba de az az érdekes hogy nekem user errornak tűnt eddig minden sárgásodás.
Volt olyan akinek xiaomi, samsung, xiaomi, iphone váltás volt 1 év alatt és mindegyik besárgult.
Az iPhone-on azért nagyot néztem, hogy még azt is kinyírta.
Nekem sose volt ilyen.
Lehetetlen ennyi telefont hazavágni hacsak nem melegszik túl valahogy szerintem. -
ronin79
addikt
9.10.24 van fent, dirty flash global 10.3.9-re twrp 3.3.1-11-ből. BT és VoLTE hiba volt, clean install után is. Cseh forúmon BT hibára javaslat: airplane mode on és wipe cache/dalvik, azóta BT működik rendesen, VoLTE Orange karin nem, lehet magyar simen jó az is. Pár napos használat alatt egyéb hibát nem tapasztaltam.
-
gerzsonik37
csendes tag
Sziasztok, nekem meg nem jelent meg a global stable 11 a telomon, erdeklodnek masoknak mar megjott vagy csak en vagyok ilyen szerencsetlen? 😄
-
balu1977
senior tag
válasz gerzsonik37 #4331 üzenetére
Még senkinek sincs.
-
vikla007
aktív tag
eustockos:
redmi4x besárgult javították nem tudom mi van vele eladtam, redmi note4x besárgult javították majd megint besárgult.. lejárt a gari, redmi note 5pro besárgult javították még jó, mi9 se minden ok(persze amoled sárgulni nem fog ).
Szerintem bizonyos szériák ilyenek, nem játszom rajta(egyiken sem ), nem igazán melegedett... -
erdeifeco
csendes tag
Csak kérdezem nem ma kellene frissülni a telónak ?
-
Karavik
veterán
Mi9SE-n működik a Telekomos VoWiFi?
Így lehet kipróbálni hogy működik-e a gyakorlatban (miután a szolgáltatói oldalon aktiváltattad és a készüléken is bekapcsoltad VoWiFi-t):
1. Kapcsold be a repülő módot
2. Kapcsold be csak a WiFi-t
3. Indíts el egy normál hívástHa kimegy a hívás akkor működik megfelelően, ha nem tudsz így telefonálni akkor nem működik.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
mdraco
őstag
Kínában már vége a munkaprogramnak, kétlem, hogy ez még ma kijön.
Nem szabad hinni nekik, komolytalanok. Hiába adnak meg időintervallumot, össze-vissza jönnek ki a frissítések. Pl. Phase 2-ből kaptak frissítéseket stb. Redmi 7 is megkapta (csoda hogy foglalkoznak a belépőkategóriával is). Hol stable, hol beta-stable jelenik meg. Havonta ontsák magukból ezerrel a hardvereket, egyre átláthatlanabbak. De egyelőre még nekik van a legjobb ár-érték arányú készülékei, hátrányokkal egyben.Az ügyfél support egy nagy nulla náluk, mi community oldaluk pedig egy vicc.
" Mi9se camera buffer fix and Level 3 camera2api"-ért könyörögnek, amivel elméletileg jobb képeket tudnánk csinálni a google camera-val, de semmi hivatalos válasz.[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Sziasztok!
Hamarosan én is csatlakozni fogok a Mi 9 SE tulajdonosok táborához, egy Xiaomi 4X-et váltva.Két kérdésem volna előzetesen:
- mennyire megbízható ez a bolt, B20-as verziójú 128 GB-os készüléket ők kínálnak legolcsóbban, 90 ezer forintért: [link]
- létezik-e hazai elérhetőséggel / magyar webshopból ehhez a telefonhoz oldalra nyíló, mágneses, flipes tok? (eddig nem találtam - a 4X-et a kezdetektől ebben hordom, és imádom...)[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
net91
senior tag
válasz Bogyó bá' #4341 üzenetére
Elég új boltnak tűnik, vélemények:
Én nem vásárolnék itt, de különbözőek vagyunk.
szerk.:
Összességében minden rendben ment, gyorsan megérkezett a termék. Viszont szerintem nem engedheti meg egy webáruház, hogy nem ad meg ügyfélszolgálati telefonszámot. Lehet, hogy minden információ megtalálható a webáruházban, de még akkor is lehet kérdése valakinek. Ráadásul a bizalom is elveszi, ha nincs egy webáruháznak telefonszáma. Még a futár cégnek sem adták meg a telefonszámukat. Én is sokat gondolkodtam, megrendeljem-e onnan a terméket.[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Idén nyáron indultak, de az Árukereső - az eddigi vevői vélemények alapján - megbízhatónak tartja. Remélem, nem lesznek rossz tapasztalataim nekem sem. Valóban izraeli a cégtulajdonos.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
vince
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest