Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz ribarszki #4847 üzenetére
Én biztosan SE-t vennék, mivel annak is nagyon jó a kamerája, szerintem a MI 9 CPU és GPU-ban sokkal jobb. Ez okozza az árkülönbséget is. a mérete a SE-nek super, főleg 4X után, a kamera meg fényévekkel fog javulni 4X-hez képest!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
ribarszki
őstag
Nagyon köszönöm mindenkinke! SE behúzva
-
nagyúr
válasz ribarszki #4855 üzenetére
Én is kéket vettem másodikra, egyszerűen szuper az a hátlap, de mint ahogy a 4X-nek sem volt stabil fogása, ennek se nagyon van, így jön nekem is rá a Spigen hátlap, ez már bevált a 4X-nél is. Eltakarja a gyönyörű hátlapot, viszont használható és nem törik szét. Majd néha otthon a kanapén leszedem a tokot és gyönyörködöm a hátlapban! Viszont alapvetően használnom kell, nem csodálni a szépségét.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Fixmiki
tag
4845 hozászólásra semmi tapasztalat?
-
ot93
senior tag
Miui 11 -nél kinek hogyan alakul a sot így hosszabb távon nézve?
Nekem kb. 5 óra körül szok lenni, így hogy használom rendesen, tehát nem állásában merül le. Illetve mióta 11-re váltott, azóta gyorsabban merül állásában. Előtte könnyen megvolt a 6h is, és ez azért érezhető.(környezeti kijelző off, egyébként nem igazán spórolok)CRF300L
-
B.Ross
kezdő
Sziasztok! Arra van valakinek ötlete, hogy az alkalmazás váltóban ( azt hiszem így hívják), hogy lehet azt a rajzszöget kiiktatni. Gesztus vezérlést használok és rendszeres, hogy véletlenül rányomok. Csak újraindítással tudom visszaszerezni az irányítást. Barom egy fícsőr! Köszi
-
balu1977
senior tag
Nekem sincs.
-
B.Ross
kezdő
válasz aprokaroka87 #4877 üzenetére
Köszi a válaszokat. (ronin79-nek is) Úgy tűnik, hogy gesztus vezérléssel csak a Q-ban lesz rá megoldás. Gondolom rohadt bonyolult lehet megoldani, hogy legyen a beállításokban egy kapcsoló (régebben volt) Üdv
-
rvgy75
aktív tag
Üdv. Pár napja szolgáltatót váltottam. Telenorról Telekom. Azóta nem megy a Volte. Járt már így vki?
[ Szerkesztve ]
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! Honor 10rol valtanek erre a telora! Mi a velemenyetek? Koszi
[ Szerkesztve ]
-
kovik1989
csendes tag
Sziasztok!
Páromnak és nekem lehet hamarosan Mi 9 SE-nk lesz. Már ha emellett döntünk (a másik lehetőség Huawei P20, már abban a topicban is kérdezősködök).
Érdeklődnék, hogy akik használják ezt a készüléket mi a tapasztalatuk róla az alábbiakban:
A mobil hálózatot és wifit mennyire jól fogja?
A szoftver mennyire kiforrott, sok hiba és bosszantó apróság van-e benne?
A kijelző égett-e már be valakinek?
Meg úgy általában milyen jó és rossz dolgokra érdemes készülnünk?A előre is köszönöm szépen a segítséget
-
kovik1989
csendes tag
Gondoltam a legfrissebb infó a legjobb
Valamennyit vissza olvastam, de nem eleget, mert sajnos nincs időm a vissza olvasással eltölteni 1-2 órát -
konczy3
senior tag
Nálam sincs ikon sehol, csak a hívásnaplóba látom, hogy VOLTE hálózaton ment a hívás.
[Hívő menü]
[Állapotsáv]
[Hivasi napló]Never Settle
-
ronin79
addikt
válasz bunnyhu #4890 üzenetére
Fényerő stimm, arra még kell a magisk modul, csak a heti kiadásban van javítva pár hete de az akksi már egész jó, 2% tétlenségi merülés 7 óra alatt az nem annyira gáz, persze ha minden okés a rendszerben, mert nagyon háklis és könnyen beakad vlmi, aztán 2ből van 10 és naponta 2x lehet tölteni
-
nafikra
tag
hello.
mi9 se m van. tegnap jott ki ra a miui11. az a problemam mint a miui10nel hogy Viber ertesites sosem jelenik meg kornyezeti kepernyon (always on display). masnal is ez letezo hiba? nagyon idegesito számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest