Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
válasz trust007 #4054 üzenetére
én ilyet vettem (kettőt, mert asszonyéra is vettünk)
szép, jó, irtó pontosan illeszkedik, a teljes oldala gumi, így védi a széleit, a hátlapja pedig üveg.
ami még jó benne, hogy "vékony", de a kamera alatta marad 0,6mm-rel.
tehát azt is védi.vettem armor tokot is, de gondolom az neked nem lesz nyerő
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
trust007
tag
Majd meglátjuk, nem vagyok oda ezekért a tokokért, azért keresek valami minimális védelmet. A gyárit használom most, de ha hazaérek leveszem azt is. Nem volt tokban az előző sem, fólia is csak 2-3 hónapot, bár 3 év után már erősen kopottas lett hátul, de nem tört be a kijelző pedig esett azért párat, kijelzőn persze apró karcokkal tele van. Az igen jól bírta a strapát, alu hátlap és keret. Tudom hogy erre azért jobban kell vigyázni.
Más: Hold mód hogy működik nálatok? Most első negyed van nem telihold, de nekem nem sikerült éles képet lőni róla. A mód aktiválódik, 20x zoom bekapcsol de nem élesít rá. Csak homályos... Elképzelhető hogy csak teliholdnál csinál jó képet? Akinek van kedve tegyen egy próbát.Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
vince
őstag
válasz trust007 #4059 üzenetére
Én júliusban próbáltam, nem fókuszált, homályos lett a kép. Kipróbálnám most is, de esik az eső
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
ot93
senior tag
De a holdra hogyan is lehetne még jobban ráfókuszálni, mikor már amúgy is 20x digitális zoom-on van? Nem azért ilyen, mert nem élesít rá, hanem ennyire kinagyítva már homályos a kép. Ettől függetlenül látványos képet csinál, bár azt még nem tudtam biztosra megállapítani, hogy a kamera nem-e rásegít hold fotókkal mint Huawei estén volt már róla cikk...
CRF300L
-
Lordus
senior tag
válasz Styleair #4064 üzenetére
jaja, en is ezt fajlalom, maga a telefon hatlapja szebb, mint barmelyik tok. de egyebkent olcso, szep es meg vedi is a telefont. es ez nem fog besargulni :)
[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Styleair
aktív tag
Nekem ez a második tok. Az első egy átlátszó volt, aminek a kávája nagyon hasnló kék volt, mint a telefon. Csak az kék rész belül volt, és elkezdett lekopni, csúnya lett. És még van egy türkizkék Nilkin tokom. Meg most rendeltem teljesen átlátszó szilikon tokot.
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
vince
őstag
válasz Styleair #4068 üzenetére
Korábbi jó tapasztalataim alapján rendeltem egy nillkin frosted shield tokot a telefonhoz jóval azelőtt, hogy magát a készüléket megvettem volna. Mikor megjött a telefon (kéket rendeltem), próbaképpen feltettem rá a hozzá kapott szilikon tokot, na azóta sem került rá más, sőt úton van 4 másik szilikon tok, a frosted shield meg valószínűleg nem kerül bevetésre, annyira szép a kék hátlap
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
törölt tag
válasz #01758976 #4026 üzenetére
Miután telefonom a vicc kategóriába lépett és már a földhöz verésénél tartottam, ma csináltam twrp alatt törlés és gyári visszaállítást. Most qrva jó eddig. Öröm
Mondjuk az érdekes, hogy 9.26 v1 format datával tettem fel, majd csak updaterből ráengedtem v2-öt, akkor minden szar is lett. Most meg ok
Ezt, hogy? -
törölt tag
válasz balu1977 #4071 üzenetére
Ez titeket sokkal jobban fog érinteni. Hisz ti nem csináltok tisztát, az lesz az igazi szívás. Ez a példa ezt ékesen bizonyítja. Egy szűz rendszerre engedettem 1 azaz 1 darab frissítést, és romba döntötte a telefonom. Most még csak nem is csináltam semmi különöst, cak twrp-ben tölés, gyáriak visszaállítása, 1 perc, majd belakás 10 perc, kész. Hogy is megy majd ez zártan, globalon?
-
balu1977
senior tag
válasz #01758976 #4072 üzenetére
Tudod te. Frissítés letölt,teló újra indul,telepit és megy tovább.
A te példád pont ennek az ellenkezője,amikor egy nem kész rendszerre (hiába hívod szűznek) egy nem kész frissítést tolsz rá és meghal a rendszer, hisz nem egy stabilt frissítesz egy stabil frissítéssel.[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
Sziasztok, szeretnék venni egy ilyen telefont majd ősz vége fele.
A problémám, hogy nem teljesen értem, hogyan működik a garancia. Ha webshopban veszek telefont, (pl láttam 86kért) olyat, ahova ez van írva: bontatlan dobozos, akkor arra lehet érvényesíteni valami gyári garanciát? Elnézést ha százszor feltett kérdést ismétlek meg.
Ha pedig pl aliexpressről rendelek, akkor gondolom arra semmilyen garancia nem vonatkozik igaz?[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
ujtelefon.hu, árukeresőn jó értékeléseket kapnak.
aliexpresszről pedig 75ért lehet már hozatni, szállítással együtt.
Valahogy mindkét ajánlat túl jónak hangzik nekem,It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
trust007
tag
válasz oszi666 #4078 üzenetére
Megbízható webáruházból érdemes rendelni ha itthon szeretnéd venni. xiaomi.hu a hivatalos 2 év gari - waytech szervizzel. xiaomishop.hu a nem hivatalos - kínából rendelik 2 év gari amit saját maguk adnak. Turbado, Alza ahol még 2 évet adnak rá, szintén nem tudom ki szervizeli.
GearBest/Banggood-on kérhető EU Express szállítás ami után nem kell Vámot/Áfát fizetni. Ha Aliról rendeled számold hozzá biztosan ezeket.
Illetve utóbbi három helyről rendelve nincs magyarországi jótállás.(Én is a hivatalosból szerettem volna megrendelni de ha elfogy a szűkös készletük utána hónapokat kell várni rá míg újra lesz, így máshonnan jött nekem is. Pár hsz-t kell csak visszaolvasnod a beszerzési helyekkel kapcsolatban.)
[ Szerkesztve ]
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
trust007
tag
Az természetes ennél a telónál, hogy a cellakészenlét közel 15%-ot harap az akkuból? Végig maxos jelszinten 4G-n, egy Sim kártyával. Levettem 3 G-re így valamivel kevesebb.
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
balu1977
senior tag
Jó ez a telefon. Annak idején az S5 minivel voltam ennyire el.
-
sxxorp
őstag
-
bunnyhu
senior tag
Milyen rom, ugye ez se mindegy. A stable készenléti fogyasztása katasztrófa, az SOT-vel nincs igazán gond. Bár mostanság nekem is javult, vagy bejáratódott picit az akksi vagy a stable rom-on is valamit javítottak. Minap pedig úgy volt, hogy este töltés után benne hagytam a kábelt de a töltő áramtalanítva volt (elosztó lekapcsolva) és reggelre így 99%-on volt. Ami a szokásos 4% eséshez képest elég javulás. Most vagy a kábel triggelt valami pozitívat vagy csak simán javult ennyit a teló, ki kell kísérletezni.
https://divecenter.hu
-
ReFleXx
addikt
nah ugyanugy jartam mint itt jo paran, nilkin frostedshieldnek kitört a power gombja.
gondolom nincs ertelme gariztatasnak, speedshopban vettem.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Pe-pe
tag
Megjelent a Xiaomi végre a Telekom kínálatában is. (Xiaomi Redmi Note 2-t cserélném már le.)
Egyenlőre még készleten sincs, de már beharangozták.-------------Xiaomi Redmi Note 2 ver.:FDD 16GB ------ ; --------- Raspberry Pi 2 --------
-
seadrone
őstag
Linkelnétek nekem légyszíves olyan képernyővédő üveget ami jó minőségű és kijön 5000 Ft ból itthon akár már a héten és nem kell rá várni?
köszönöm
-
konczy3
senior tag
VOLTE megy nálatok? Eddig nem tűnt fel, de ha lehuzom az értesítési sávot, csak simán 4g-t ir.
Never Settle
-
Lordus
senior tag
válasz seadrone #4090 üzenetére
2000 ft, a lurdy hazhoz legkozelebbi tesconal van a telefonos bolt, a xiaomi shopbol ide kuldenek, ha akarsz uveget a telefonra.
soroksari uti tesco asszem...
1 mobilos bolt van benne, az emeleten, bal kez fele.DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
konczy3
senior tag
Kár érte, még mindig tökéletesen rajta van, meg mikor a hangszórót takarítottam, véletlen alányúlhattam, levegő ment bal felülre, ki sem tudtam nyomni, másnapra meg eltűnt a folt.
4092 Astery
Olyan mintha nem menne a VOLTE, mivel nem jelzi ki, eddig mutatta az ertesitesi sávban, már nem de nem tudom mióta.Never Settle
-
Lordus
senior tag
minden üvegfólia elválik idővel a hőtől...
én ezért (is) utálom és használom a legvéknyabb sima fóliát.
páromnak is ott tették fel, kb. 2 hónapos és minimálisan van felül bubi alatta.
haverom 5e ft-os üvegfóliákat használ és pár hónap után ugyan ez a helyzet...DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
penge111
addikt
Sziasztok, érdeklődni szeretnék hogy típushiba vagy valami beállításbeli probléma lehetett a következő. Hardveraprón venni akartam egy ilyen telót, srác teljesen korrekt volt, végül nem vettem meg. Szóval a hiba, mikor hívok valakit akkor én szépen hallom az illetőt, viszont a másik félnél szakadozik a hang, szavak, félmondatok maradnak ki a beszélgetés során. Kártyát is cseréltünk benne, vezetékesnél is hasonló volt a helyzet, mi a fene lehetett ez? 1 hónapos teló, b20-as 2 év gari volt hozzá a Lurdys bolthoz!
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest