Új hozzászólás Aktív témák

  • Lordus

    senior tag

    válasz p00h #4274 üzenetére

    Szerintem van bosszantó típushiba:
    Az automata fényerőszabályozás (számomra) borzasztó. úgy tudom elmondani, hogy ha hívnak és előveszed a telefont a zsebedből, akkor fekete képernyőt fogsz látni másodpercekig. utána fog kivilágosodni a kijelző.
    szintén nálam sokszor jelentkezik, (és mások is jelezték) hogy néha (pontosabban nem is olyan ritkán) a másik fél hangja telefonálás közben elkezd eltorzulni és cincogásba megy át. ez pillanatok alatt orvosolható, de a bosszantó hiba körbe azt hiszem beletartozik.
    hirtelen ezek. egyébként egy jó, szerethető telefon, ha ezeket javítják, valamint az értesítési led hiányát végre az oled kijelző képességeivel pótolják (azt hiszem ez utóbbi már fejlődés alatt van), akkor irtó frankó telefon lesz! csak nem értem, egy ilyen egyszerű problémát, mint az auto fényerő miért nem sikerült hosszú hónapok alatt javítani... :W

    DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

Új hozzászólás Aktív témák