Új hozzászólás Aktív témák

  • Laci.M

    senior tag

    válasz alex devil #10002 üzenetére

    Még LG-t használtam amikor rájöttem, hogy a gagyi kínai launchereken túl is van élet (ZTE Blade, THL W200 (Jó közbe azért volt Motorola Defy, RAZR is)) Az LG nagyon jó volt kényelmi szoftverek esetében. Utána Oneplusnál jött a fapad launcher. Akkor kerestem valamit amit testre lehet szabni, az utolsó mm-ig. Ekkor vásároltam meg a nova prime-ot. Az összes animációt, ikonok formája, háttér áttetszősége, alkalmazások elrejtése, tabok létrehozása, mappába rendezése - egyes esetekben akár egy alkalmazás több mappába is tehető) ikon méretek, elrendezése, beállítások mentése, majd betöltése, kedvencek létrehozása....

    Minden telefont amikor megveszek 3 napot adok a gyári dolgoknak, hátha megtetszenek, de eddig mindig visszavágytam a novára.

    Jelenleg 212 telepített alkalmazásom van a play szerint. Ezek normális rendszerezését nem tudja a gyári. Ráadásul amikor vettem akkor még app drawer se volt, csak ki volt hányva az összes ikon az asztalra. Röhej... Novába be tudtam állítani több fő tabot, majd ezeken belül még mappákat létrehozni. A nem használt alkalmazásokat elrejtettem.

    Sok sok idő alatt személyre szabtam ezek hátterét, ikonját, formáját, elrendezését. Ha legközelebb veszek telefont arra is a beállítások nagyját át tudom vinni kapásból.

    Roland0224

    Néztem is, hogy mi az a szörnyű fehér vonal gyári esetén. Mi lenne az értelme? Eddig csak fb-os csoportokba láttam, van aki be akarja kapcsolni, van aki nem szereti. Nova alatt szerencsére korábban nekem nem jött elő, csak most amikor kipróbáltam a gyárit :)

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás

Új hozzászólás Aktív témák