Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz Black&White #9655 üzenetére
de a PE -nek jobban örülnék -
juve600
nagyúr
majd írd ki ide légyszi ha kijött, kipróbálnám
-
ricsi0307
senior tag
-
B. Tamas
aktív tag
Sziasztok. Sajnos mostanában irtó kevés a szabadidőm, így az újdonságokat jó ideje nem is követem, a fórumba csak bele-bele nézek. Ebben a formában nem sok értelme van a további Topicgazda címnek számomra. Erről már nemrég volt szó az egyik moderátorral is privátban.
SZÓVAL: Ha valaki úgy gondolja, hogy nem hunyt még ki a láng szívében a MI9-el kapcsolatosan és szívesen kezelné a jövőben az Összefoglalót az írjon nekem.
Természetesen a topicot nem hagyom el.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
kano
nagyúr
Black&White és juve600 sziasztok!
Nem tudtok esetleg belsős infót, hogy PE mikor lehet esetleg Xiaomi Mi 10T Pro-ra?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
-
juve600
nagyúr
-
juve600
nagyúr
sziasztok
Magisk-ot akarok feltenni, a 21.1-es verziót próbáltam, a SafetyNet ellenőrzés pirosat mutat, mi lehet a baj ?
-
törölt tag
Sziaszok!
Ismerősöm kapott egy Redmi 9-et, Galaxy A3-ról váltana. Hogyan lehet megoldani az adatátvitelt?
Fényképek, címek, telefonszámok, sms-ek, messenger üzeneteket kellene átmásolni. (Nem emailezik, facebookozik vagy böngész a telefonján).
Eddig többféle dologgal próbálkoztam:
- google drive-ra backup: az A3 kijelzi, hogy mindent feltöltött, de PC-n belépve a google accountba semminek semmi nyoma, Redmi 9-en pedig nincs opció (vagy nem találtuk meg), hogy a google biztonsági mentésből letöltse az adatokat.
- Cloneit app: a két készülék nem találja egymást, így el se jut az adatátviteligTud esetleg valaki tanácsot adni, hogy hogyan lehet A3-ról migrálni Redmi 9-re?
Ha rossz topikban kérdezem, akkor elnézést kérek, az is segítség lenne, ha adnátok linket, hogy hol tudnának segíteni.
Köszi
-
juve600
nagyúr
így több lesz a SOT
Edit the "charge_full" file located in "/sys/class/power_supoly/bms"
Make a backup of the file
Check the value there
Change it to 3300000I need you to help me with a battery issue
On most xiaomi phones when
You charge the battery and it appears on the screen that it has reached 100%
In fact, it is less than that
This is due to a change in the file name (charge_full).
Found in the next track
sys / class / power_supply / bms / charge_full
The number in it is different from 3300000
Even less than this
Which leads to the battery does not complete its actual charge to 100%I'm patiently waiting for the battery to drop to 1%.
Currently at 9% [@ 7h45m SOT] .Magisk kell ,meg Xplore fájlkezelő
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz juve600 #9668 üzenetére
És ez a fájl vadiúj telefonnál is kevesebb számot mutat vagy a valós akkumlátor kapacitádt mutatja hónapol elteltével? Mert ha az utóbbi akkor szerintem nem érdemes szórakozni vele.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
juve600
nagyúr
válasz dilajoska1 #9669 üzenetére
igen
-
juve600
nagyúr
válasz dilajoska1 #9671 üzenetére
igen
-
B. Tamas
aktív tag
válasz #54625216 #9667 üzenetére
A régi telefonon a fiókban be van kapcsolva mindenhol az adatok szinkronizálása? Ott lehet valami gond, nekem tökéletesen működik, bármilyen módosítást azonnal látok a google fiókomban is (pl ha új névjegyet hozzáadok akár a laptopon akár a telón). Ha ez működik rendesen az új teló pillanatok alatt leszipkázza onnan az adatokat (mondjuk a képeket, videókat érdemes kábelen lementeni a számítógépre a legjobb minőség miatt).
Mondjuk én a Google szinkronizációt mindenképp megpróbálnám helyrehozni...Ha ez mégsem működne akkor ezt a progit találtam ami jó lehet: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hicloud.android.clone&hl=hu&gl=hu
(Mondjuk a vélemények elég vegyesek, de lehet csak user error, egy próbát megér...)
[ Szerkesztve ]
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
Jimbull
lelkes újonc
Sziasztok!
A következő problémám:
Dual SIM-esként használom a telóm, Telekom és Telenor kártyával. A Telenoros teljesen jól működik. de a Telekomossal szívok. Sokszor nem vagyok elérhető, de még SMS-t se kapok, hogy kerestek. Ha meg fel tudnak hívni, engem rosszul hallanak, vagy sehogy. Én jól hallom őket. A térerő csíkom a hívás pillanatáig tele van, de amikor felveszem a hívást, a térerő jelzés megszűnik.
Mindkét slotban kipróbáltam, ugyanez a helyzet. SIM beállítás LTE\WCDMA, de más beállításnál is ugyanez a jelenség. Másik telefonba átrakva a SIM-et, rendben van.
Most leginkább a ROM-ra gyanakszom, ami Xiaomi.eu 12.0.5 stabil.
Szerintetek? -
juve600
nagyúr
válasz dilajoska1 #9677 üzenetére
én nem tudtam kipróbálni,nem megy nálam a Magisk ,sem a múlt heti eu deven,se az utolsó stabil eu-n
meg tudod mondani hogy te melyik Magisk-ot tetted fel és hogyan telepítetted,használod,stb ?
-
dilajoska1
őstag
válasz juve600 #9678 üzenetére
Megmondom az őszintét én még mindig Miui 11-et használom. 😁
Magisk-ből a 20.4-est használom. A Magisk-en belül le kell tölteni az init.d modult és telepíteni. Utánna root fájlkezelővel a system/etc mappába létre kell hozni egy init.d mappát és abba bemásolni ezt a fájlt. Mindjárt feltöltöm.A fájlnak 777-et kell magadni az írási-olvasási engedélynél, az init.d mappának 755-t.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
juve600
nagyúr
válasz dilajoska1 #9679 üzenetére
az a baj nekem már a Magisk-nál a Safetynet elhasal,próbáltam több romnál is de nem ment,szerintem a saomi együttható miatt
-
dilajoska1
őstag
válasz juve600 #9680 üzenetére
Érdekes. Próbálj meg egy régebbi Magisk-et felrakni mondjuk 20.3-at. Telepítsd újra tisztán a Romot, hagyd bebootolni és utánna TWRP-ből rakd fel a 20.3-at.
Az is lehet hogy az új Firmware-val van gond.[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz dilajoska1 #9681 üzenetére
próbáltam de nem ment
-
dilajoska1
őstag
Az is lehet hogy az új Firmware-val van gond.
-
juve600
nagyúr
válasz dilajoska1 #9683 üzenetére
másnak ment a múlt heti eu dev-en
-
juve600
nagyúr
válasz dilajoska1 #9685 üzenetére
nem
biztos nyitott
most kipróbálom a 20.3-as Magiskot
a tegnapi EU DEV van a telón -
juve600
nagyúr
válasz dilajoska1 #9687 üzenetére
most működik, 20.3 felment,lefrissítette 20.4-re és jó a safetynet
-
dilajoska1
őstag
-
juve600
nagyúr
válasz dilajoska1 #9690 üzenetére
sikerült megcsinálnom,átírni az értéket
még egy kérdés:
ezek után ha leszedem a Magiskot akkor mi van ? marad az átírt érték? -
juve600
nagyúr
válasz dilajoska1 #9692 üzenetére
ok akkor már csak azt kell megoldamom hogy a TCOM app menjen Magisk mellett
-
juve600
nagyúr
válasz dilajoska1 #9694 üzenetére
ok,de hogy-hol ?
-
dilajoska1
őstag
válasz juve600 #9695 üzenetére
Ott a beállításnál (fogaskerék) nézd meg hogy be van e kapcsolva a magiskhide. Vissza lépsz és ott alul ahol van a 4db ikon ott a másodikra ráböksz és ott felül lesz hogy magiskhide és ott pipáld be. Utánna újraindíthatod a telefonod és próbáld ki az appot.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz dilajoska1 #9696 üzenetére
sajnos nem megy a TCOM app de ez legyen a legnagyobb gond
akkor az első teljes feltöltés után meg kiderül hogy jó -e az aksi beállítás
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
rom ha frissül akkor csak a Magsikot kell újratenni ?
-
dilajoska1
őstag
válasz juve600 #9698 üzenetére
Akkor ugyanúgy mindent előlről mert úgy tudom hogy a system mappából töröl mindent. Kíváncsi vagyok hogy neked milyen lesz. A 00battery-ből törölted a .bin kiterjesztést?
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz dilajoska1 #9699 üzenetére
én úgy csináltam ahogy belinkeltem, az xplore fájlkezelővel
amit még nem tudok hogy ez csak miui romon működik-e vagy AOSP-n is
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest