Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(jan)
őstag
Urak!
Mi az istenért tünik el a vanced-youtube music ujraindítás után? rootolt
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Lányom mi8-át tegnap frissítette az új rendszerre, és azóta viber egyszerűen nem akar működni.
Már mindent csináltam vele, de nem megy.
Van erre valami orvosság, vagy egyáltalán ismert ez a hiba?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ájvé
veterán
válasz FrankMonzano #19253 üzenetére
Nézz át a Mi 3 topikba, máig aktív
Mondjuk Mi 8-at szerintem elrontották az érintő kijelzővel, pedig amúgy jó lenne. -
Ájvé
veterán
válasz huliganboy #19257 üzenetére
Mástól is olvastam hogy rossz az érintő kijelző, nem vagy nehezen érzékel, gyakori a téves érintés érzékelés is. Ez az egyetlen de elég nagy problémám. Ha nálad nem jelentkezik akkor szerencséd van.
-
Steve1207
veterán
válasz Corsa02 #19259 üzenetére
+1, külföldi fórumokon se találkoztam ilyennel, minimálisan fordulhat elő ilyen hiba. Amúgy akinél előfordult így utána nézve ott is a kb fele-fele arányban a képernyő teszt az jó és egy eu rom megoldást jelentett.
Simán bekavarhat a teljes kijelzős vagy alsó sávos navigációs sáv, a google bigyója (az a navigálós, meg hang alapú cucc) vagy akár egy másik billentyűzet (illetve a gyári is, ha valami hülyén szinkronizálódik vissza akár)..
-
gerii
addikt
Nálam a legújabb frissítése óta azt csinálja hogy görgetek a Chromeban és lefagy a program, nem érzékel semmit, cm sak ha pöccintek valamelyik irányba a kijelző szélén. Most is írtam ezt, és nem jelent meg a szöveg, lefagyott a Chrome.
Ez most minek a hibája lehet?
A másik, hogy a Waze a beállított cél előtt 500m-rel leáll, és azt mondja megérkeztem, hetek óta ezt csinálja. -
GAbre
veterán
Hát ez a telefon nem akar megjavulni.
Cseréltem kijelzőt,nem volt kép.Nem jó.Cseréltem alaplapot.Alaplap lockolt.
Raktam másik romot.
Kiderült,mind a hangszóró,mind a kamera hibás.
Végre mind megjött.Kamera végre ok.Hangszóró megint nem.
És erre ott vagyok újra,ahol elkezdtem sztorimat xd[ Szerkesztve ]
-
Istuu15
senior tag
Jó estét
Sim kártya olvasó csere volt már valakinek?
Körülbelül mennyibe fájna ez nekem mert új telefont nem akarok még venni.Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok, global Mi Band 5 Bluetooth csatlakozása megszakad. MIUI Global 12.0.1. van a telón. Ha jó a kapcsolat Bluetooth ikon kis nyilakkal egészül ki a telefonon, band is néha mutatja a Bluetooth jelet.
Nincs aksi kímélő mód, megy a háttérben Mi Fit, stb.
Ha Bluetooth ki-be kapcsolom megjavul.
Mi lehet a gond?Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
Knife.McL
tag
válasz hdtomi #19272 üzenetére
Szia, nem egyedi az eseted. Nekem mi8 global 12.0.1 ugyanezt csinálja a GTS-el, de asszonynak a mi8 lite 12es rom is a mi band 4-el. Megoldást még nem találtam.
Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Knife.McL
tag
Hamár statisztika, van közötte Mi band és vagy Amazfit eszköz?
Mert minden más eszközön nekem is jó a bt, bár egyik sem tart fenn kapcsolatot olyan hosszan mint az órák.
És ahogy írtad is a kulcsszó: "felváltva". Úgy tényleg nincs gond, csak egy órát ritkán váltogat az ember.[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Steve1207
veterán
válasz hdtomi #19272 üzenetére
"Ha jó a kapcsolat Bluetooth ikon kis nyilakkal egészül ki a telefonon," -
ez így szerintem nem igaz, egy okos karkötő/óránál/mérlegnél se mutat semmit a telefon a notifyn, se bluetooth menüben, hogy csatlakoztatva van, ellenben a MiFit, Amazfit, MiHome kezeli a háttérben folyamatosan az adott eszközt (kivéve a mérleget, mert az csak addig aktív, amíg be van kapcsolva).
A többi eszköz esetében viszont fogja írni a bluetooth menüben is az adott eszközt, amivel párosítottad (hangszóró, fülhallgató, gamepad stb), megjelenik az adott ikon is némely esetben, hogy mi lett csatlakoztatva. Teljesen eszközfüggő, hogy mit mutat, de ha jól van beállítva a MIUI-MiFit közötti dolog, akkor jól kellene működnie.Nekem ilyen szempontból mindig a MiFit volt a baj, még jól belőve is simán el volt cseszve a MiFit, megy klasszul sokáig, xy frissítés és lecsatlakozgat, utána 2-3 frissítés múlva megint stabil (pedig kapásból a telefonra gondolnánk, hogy az dobja el a jelet).
(#19275) Knife.McL : szerintem az óra az általában folyamatos mindenkinél. A felváltva a többi inkább, amikor használod akkor bekapcsolod és párosítja az xy bt eszközt, kikapcsolod lekapcsol, de az óra az mindig megy így is, úgy is. Azért nem kell a kifejezéseken lovagolni ennyire (nembeszólás nyugi )
Úgyhogy, ha mindenkinek a Mi Fit a baja, érdemes lehet az Amazfit app-al is tenni egy próbát, ha támogatja az eszköz (Mi Band 5 ment egy darabig biztosra azzal is).
.
-
Jabby
őstag
válasz Knife.McL #19275 üzenetére
Nálam az eszköz Amazfit Bip, az app Mi Bandage és Amazfit megy párhuzamosan.
Jelen pillanatban az Amazfit 21 órája van folyamatosan csatlakoztatva megszakítás nélkül.
Talán 3 hete volt, hogy az értesítősávon megjelent egy üzenet, hogy probléma van a BT kapcsolatban, s a telón egy BT ki-, majd bekapcsolás után helyreállt a kapcsolat. -
Smiro
senior tag
válasz Knife.McL #19275 üzenetére
Órát, karkötőt nem hordok, illetve Schaffit igen, de az csak annyira okos, hogy az időt mutatja rendületlenül nálam, idestova 50 éve De munkahelyen, otthon, kocsiban csatlakozik kihangosítóra, fülesre, hangszóróra órákon keresztül, más eszközre csak rövid ideig, azért ezt nem is figyeltem. Amikor valamelyik cucc nem akar csatlakozni, vagy leszakad, ott az aku szint kezd halványulni.
[ Szerkesztve ]
-
ElGatto
aktív tag
Hello
Tapasztalt már olyat valaki, hogy a kijelző színei megfakulnak? Mi okozhatja? Újraindítással rendbe jön. -
nrg_52
addikt
Esetleg meg tudja mondani valaki, hogy a legutolso eu fejlesztoirol a legutolso eu stabilrra valtas is downgeade-nwk minosul (tehat kell full wipe), meg akkor is, ha utobbi a frissebb? Global stabilbol mi a legfrissebb? Valahol lattam V12.0.2.0.QEAMIXM-et, valahol meg a V12.0.1.0.QEAMIXM-et irjak utolsonak.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
amargo
addikt
Sziasztok,
Unlock -nál más felhasználói fiókkal(MI account-ra gondolok) is unlock-hatom a telefont, mint amivel használva lesz?“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
nrg_52
addikt
válasz nobillgates #19282 üzenetére
Ettol feltem, koszonom! Akkor hagyom a francba, foleg, hogy gondolom felig kinai meg amgol az is, hiaba van magyarra allitva.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan telefon, hogy Mi 8 Explorer?
Ha nem, akkor tokoknál a "Xiaomi Mi 8 Explorer telefonokhoz" utalás mit jelent? -
-
hdtomi
senior tag
válasz Steve1207 #19276 üzenetére
Amióta megvan a Band 5 és aktív a csatlakozás, azóta egészül ki a Bluetooth ikon 2 kis négyszöggel. Ha ez megy, akkor látszik, a Band 5 a BT gyors ki-be kapcsolás alatt is. Ha ez a 2 kis jel nincs, akkor belépbe a BT menübe leválasztva van a Band 5.
Band 2-nél, TWS fülesnél nincs ez a jel és azokat sosem dobta el a telefon.
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
-
Jabby
őstag
válasz huliganboy #19286 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor a Mi8 Explorer tokok nem jók a Mi8-ra?
Azt viszont nem értem, hogy ha az Explorer kínai verziót jelöl, akkor miért árulnak magyar oldalakon (pl. tokshop.hu, edigital...) ilyen sok Explorer tokot? -
pumpa007
tag
Ezt olvastátok már a MIUI 12.5-ről? Jönni fog Mi 8-ra is elméletileg...várós lesz
-
g_g_g
Topikgazda
-
g_g_g
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Politika
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest