Új hozzászólás Aktív témák

  • mizoli

    addikt

    Kipróbáltam a sMIUI_v6_4.11.14_cancro ROM-t, nem kellett volna.
    Nem is tudom miért próbálgatom a V6-ot, mikor úgy kezdődik, hogy a borzasztóan színes felületen hangyaf@sznyi, igen vékony (talán fehér?) betűkkel van írva minden. Ez már eleve rossz pont.
    Az hagyján, hogy a luncher 3* újraindult, hogy csak teljes kikapcsolás utáni újraindítás után lett jó a lock képernyőn az óra és a dátum, hogy a MiCloud alkalmazás leállt (úgysem használom), na de...
    Vissza mentem a CWM-be, hogy indítsam a másik rendszeremet, de sehol semmi, üres az egész SD.
    Egyik mentésem sincs, egyik ROM sincs (az SD-n tárolok párat), egyetlen képem, zeném, szóval semmi. Létrehozott egy teljesen új könyvtárstruktúrát a gyökérbe, és kész.
    Ezután próbáltam újraindítani a sMIUI_v6_4.11.14-et, de nem indult, visszadobott a recoverybe. Aktiváltam a system2-őt, ahol az eredetileg használatos rendszerem volt, de az sem indult el, visszadobott az is, mintha nem is létezne a rendszer (és tényleg nem).
    Először azt hittem törölt mindent, és csak jó sokára vettem észre, hogy nem, "csak" az SD gyökérből áttett mindent a "0" könyvtárba. Persze létrehozott egy új "0"-át is, úgyhogy 0\0-ban volt a cucc.
    Még jó, hogy a CWM-ben van fájlkezelő.
    Ja igen, a laptop (Win7) nem ismerte fel a MI3-at, mert miért is.
    A megoldásom az volt, hogy a recovery fájlkezelőjével visszamásoltam mindent az SD gyökérbe, felülírva az új cuccokat, csináltam egy restore-t a cwm-mel, aztán mikor működött a rendszer, töröltem a 0 könyvtárat.

    És a hab a tortán, hogy az r8-as!!! CWM volt fenn, mikor már rég az r10-et használtam! Na, hogy ezt hogyan csinálta? Én eddig úgy tudtam, hogy mindig felülírja a régebbit, tehát nem lehetett volna ott az r8.
    Esetleg valaki?

    Azt hiszem be is fejezem a V6 próbálgatást, az AOSP úgyis sokkal jobb :) Meg teljesen jó a V5 is.

    Tomi_Ohl:
    Nekem is rosszul számol (V5 alatt próbáltam)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák