Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderledani
őstag
válasz Tomi_Ohl #6150 üzenetére
Pandawillről fogom rendelni, nem akarom doboz nélkül, meg ott a szállítás még nincs benne stb.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Fejvadi
nagyúr
válasz anderledani #6139 üzenetére
Az én véleményem szerit nem ér meg 20e+ pénzt. Formára is sokkal egyedibb és szebb nekem az Mi3. Persze mindenkinek magának kell eldöntenie.
Én még 95e fizettem a 16Gigásért, de akkor is megérte megvennem más gyártók készülékei helyett.(#6141) Drenadar
Az a lényeg, hogy sikerült !! Örülök neki.
A MiRecovery ls gyors, csak találkozik a 82%-l és leállnak beszélgetni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz anderledani #6151 üzenetére
To2c-nél sincs szállítási költség, van viszont egy kis izgalom, hogy most a fokozott ellenőrzés alatt is átcsúszik-e a vámon. Ha innen rendelne valaki, januárig érdemes várni. Pandawill-en csábító az 5%-os vámgarancia, de ott jól meg kell nézni, kitől rendel az ember
-
Laca1212
őstag
válasz anderledani #6149 üzenetére
98e körül meg van mobileman-nál itthoni garanciával, gyári dobozzal, áfa+vám para nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Egy ijesztő hibát vettem észre.
Fizika házit akartam írni. Nem vagyok otthon, nincs velem a számológépem. Gondoltam, kiszámolom a telefonnal, de a szögfüggvényekre teljesen irreális eredményt ír ki. Próbaképp beírtam, hogy sin(90), ami köztudottan 1. A Mi3 (MIUI 4.11.14, angol/kínai verzió) ezt az eredményt írta: 0.89399666.
Próbáltam pár más szögfüggvényt is, más szögekkel, egyikre se jött ki jó eredmény. Nálatok is így van?Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
anderledani
őstag
válasz Laca1212 #6154 üzenetére
Még mindig európai raktárból rendelem...
Tomi_Ohl
Radiánra van állítva, állítsd fokra (deg)[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #6157 üzenetére
És azt hogy tehetem meg? Mit nyomjak be?
Laca1212 az még ijesztőbb, pedig neked még v5 van fent...
Fejvadi számológépben jobb felső sarokban az a kis ikon, ilyenkor előjön több lehetőség. Most nyomd be, hogy "sin", aztán 90, és annak 1-nek kéne lennie...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Laca1212
őstag
válasz anderledani #6157 üzenetére
Hmmm?
-
Laca1212
őstag
Ha játszok és közben jön messenger üzenet amit megnézek vagy bármi más tevékenységet csinálok, akkor van hogy újratölti a játékot és elveszik az épp aktuális állás. Ugyan ezt csinálja FB appnál is. Erre van valami gyógyír?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #6161 üzenetére
Az akkumulátorkijelzést így be lehet állítani v6 alatt: Beállítások/Rendszer/Akkumulátor/Akkumulátor kijlezés/Százalék (vagy valami ilyesmi, most az angol ROM van fent, lehet rosszul fordítok).
A PM meg lehet, hogy máshogy jelenik meg, itt az angol ROMon más a betűtípus.anderledani igazad lesz, most kipróbáltam a 620-on, radiánon ott is ennyire jön ki.
Laca1212 csak az fusson, ami kell. FB + Messenger páros híresen RAMéhesek. Esetleg, hogy ne kelljen külön Messenger, az üzenetküldést meg lehet oldani FB appon belül is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
-
Fejvadi
nagyúr
Srácok, ha valakit érdekel egy nagyon szép Prémium tok akkor nekem úgy néz ki lesz egy eladó. Amikor magamnak rendeltem akkor egy illető megkért, hogy ő nincs ott regisztrálva és rendeljem már meg neki is. A jövőhét péntekig tartom meg neki és ha nem fizet akkor eladó lesz. Biztosra is mondhatom, hogy nem fogja kifizetni, de megígértem, hogy ha addig fizet viheti (2014.11.21).
Ugyanilyet használok 1 hete és van tapasztalat.
- Fehér/arany 2014 Prémium tokja. Az eredeti fotók nem adják vissza mennyire jól néz ki.
- Műanyag bölcső amibe tökéletesen illik a telefon és meg sem moccan. Ebből csak egy pici csík látszik csak ami a telefont fogja és annyira passzol, hogy a fehér telefonomból semmi nem látszik. Igen pontos.
- A keret nem lóg rá a kijelző szélére, nem takar ki semmit az üvegből.
- Edzett üveg hátlap, ami elfedi a kamera lencsét is, így az nem koszolódik, karcolódik.
- Körben nagyon szép Alumínium keret, amin mindennek a helye szépen ki van hagyva. Alul a töltő és a hangszórófuratok, felül 2x4 furat a zajcsökkentő mikrofonnak és a 3,5 Jack aljzat helye. Az alsó patkó szépen kipattintható és így kilehet venni a telefont a későbbiekben.
- A keretbe saját gombok beépítve ami tökéletesen illeszkedik a telefon eredeti gombjaihoz, belül műanyag betéttel, hogy ne a fém érintkezzen a fémmel. Nincs zörgés, csörgés se lötyögés, a nyomáspont is rendben van.
- Wi-Fi jelet a legkevésbé sem gyengíti, lepróbálva a sajátommal.
- Nagyon masszív és jó fogást biztosít.Amennyibe nekem van annyiért adom + postaköltség. Összesen 3.000Ft
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Milestone2 #6169 üzenetére
Persze, nekem már arra is megvan, a telefon meg már úton.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Milestone2 #6171 üzenetére
Én Aliról vettem.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz bozarjoska #6173 üzenetére
Körben fogja egy kis perem ami a telefon felső lekerekítésére ül rá, de az üvegre már nem. Nem csak kis fülecskék, hanem körbe folytonosan. Az alsó ú alak kipattintható, de a felső nem. Igen teljesen szögletes lesz az oldala. Ugyan úgy pattintod bele mint egy kemény műanyag tokba. Ami a fotókon nem látszik jól, hogy a kamera és vaku körül is szép keret van.
Igyekszem készíteni elölről is fotókat.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Mi a helyzet az elso hsz-el? Keszen van?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz bozarjoska #6175 üzenetére
Nem akartam fényképezgetni ezért azokat a képeket tettem fel amivel árulják, de nem úszom meg
Nekem úgy tűnik az üveg kicsit magasabban is van, de nekem rajta a legvastagabb Nilkin Tempered Glass is. Ez csak szépen az ívre takar az üvegig. Az üveg eleve magasában van mint az ív az oldalán, ezt a részt tölti ki.(#6176) Laca1212
Ahogy írtam. Az 1x4 furat az a másodlagos zajszűrő mikrofonnak van, a másik 4 furat csak díszítés lehet a szimmetria kedvéért.[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
AOSP rommal 6 óra 45 perc kijelzőidő
-
mizoli
addikt
Kipróbáltam a sMIUI_v6_4.11.14_cancro ROM-t, nem kellett volna.
Nem is tudom miért próbálgatom a V6-ot, mikor úgy kezdődik, hogy a borzasztóan színes felületen hangyaf@sznyi, igen vékony (talán fehér?) betűkkel van írva minden. Ez már eleve rossz pont.
Az hagyján, hogy a luncher 3* újraindult, hogy csak teljes kikapcsolás utáni újraindítás után lett jó a lock képernyőn az óra és a dátum, hogy a MiCloud alkalmazás leállt (úgysem használom), na de...
Vissza mentem a CWM-be, hogy indítsam a másik rendszeremet, de sehol semmi, üres az egész SD.
Egyik mentésem sincs, egyik ROM sincs (az SD-n tárolok párat), egyetlen képem, zeném, szóval semmi. Létrehozott egy teljesen új könyvtárstruktúrát a gyökérbe, és kész.
Ezután próbáltam újraindítani a sMIUI_v6_4.11.14-et, de nem indult, visszadobott a recoverybe. Aktiváltam a system2-őt, ahol az eredetileg használatos rendszerem volt, de az sem indult el, visszadobott az is, mintha nem is létezne a rendszer (és tényleg nem).
Először azt hittem törölt mindent, és csak jó sokára vettem észre, hogy nem, "csak" az SD gyökérből áttett mindent a "0" könyvtárba. Persze létrehozott egy új "0"-át is, úgyhogy 0\0-ban volt a cucc.
Még jó, hogy a CWM-ben van fájlkezelő.
Ja igen, a laptop (Win7) nem ismerte fel a MI3-at, mert miért is.
A megoldásom az volt, hogy a recovery fájlkezelőjével visszamásoltam mindent az SD gyökérbe, felülírva az új cuccokat, csináltam egy restore-t a cwm-mel, aztán mikor működött a rendszer, töröltem a 0 könyvtárat.És a hab a tortán, hogy az r8-as!!! CWM volt fenn, mikor már rég az r10-et használtam! Na, hogy ezt hogyan csinálta? Én eddig úgy tudtam, hogy mindig felülírja a régebbit, tehát nem lehetett volna ott az r8.
Esetleg valaki?Azt hiszem be is fejezem a V6 próbálgatást, az AOSP úgyis sokkal jobb Meg teljesen jó a V5 is.
Tomi_Ohl:
Nekem is rosszul számol (V5 alatt próbáltam)[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
Hát egyben biztos lehetsz, nem a V6 rakta vissza r8-as CWM-et! Mert, hogy a rom úgy egyáltalán nem rak vissza semmilyen CWM-et, hanem ha nem vigyázol visszateszi a gyári recovery-t. Itt már divat lett minden user-errort és balf@szoskodást egyből rákenni a V6-ra. Az, hogy egy előző CWM visszakerült úgy tudom elképzelni, hogy, még az R8 alatt készített backup-ot sikerült visszabénáznod anélkül, hogy észrevetted volna, esetleg még volt egy true dual boot és sima rendszer különbség is, a backup és a jelenlegi állapot között.
Már eleve a CWM használat sem gyári megoldás a készüléken, innentől saját felelősség, és odafigyelés!! Nem egyből a rom-ot szidni!És igen! A számítástechnikában minden 0 és 1. A 0.5 a felhasználó, aki elrontja, majd felháborodik és szid mindenkit kivéve saját magát.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Criton
veterán
AOS-ben jól látom, hogy van noise állítási lehetőség, hogy dual vagy single? dual az alap, de mint ha a hívó fél halkabb lenne... meg engem is rosszabbul hallanának....
-
s4tch
veterán
válasz Fejvadi #6180 üzenetére
Közzéteszem, ha készen lesz.
(#6185) cimp: "a rom úgy egyáltalán nem rak vissza semmilyen CWM-et, hanem ha nem vigyázol visszateszi a gyári recovery-t"
Simán benne lehet egy módosított ROM-ban bármelyik recovery. Pl. az IUNI OS, amit múlt héten próbáltam, szintén egy saját CWM-et pakolt fel. Ez nem user error, hanem feature. El kell olvasni a ROM leírását:
FEATURES:
init.d Support
True Dual Boot
AdBlocker (patched hosts File)
busybox
CWM Recovery
fstrim (FileSystemOptimization)
Zipaligned APKs
Optimized build.prop
Optimized battery Life
Optimized GPS[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
MIUI rom -ról beszélek!!
Írtam is, hogy visszapakolja a sajár recovery-jét ha nem vigyázol!
Nyílván abban is van, egy másfajta, de én még cwm-et miui-ban (nem főzöttben) nem láttam.
Nem most kezdtem sem a MIUI-t sem a rom telepítgetést.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
mizoli
addikt
Ezt írtam volna? Akkor biztosan félreérhető voltam, bocs.
Nem szidtam a V6 ROM-ot sem, csak éppen akkor fordult elő a leírt esemény.
És nem, nem hibáztam, számtalanszor végigcsináltam ezeket a folyamatokat.
És V6 is ment már fel most nem tudom mennyi, kb. azóta, hogy létezik. Egyszer sem fordult elő hasonló.
Ettől függetlenül nem jön be nekem a V6.A 0.5 pedig csak vicc, de mivel 20 éve vagyok rendszergazda, sok dolgot láttam már, még 0.5-öt is És nem user error, hanem a másik megállapítás, hogy a rendszerek nem tökéletesek
s4tch:
Ez talán magyarázat lehet a CWM-re, kösz az infót. -
djula
aktív tag
Tegnap úgy döntöttem eleget vártam, 4.8.22-es v5 eu romra ajánlotta OTA frissítésként a 4.11.14-et, egy mentés után rányomtam updaterből, hadd szóljon.
Simán felrakta, tökéletesen elindult a v6, minden megy hiba nélkül, még a hátterem is megmaradt, csak lockscreenen cserélte le defaultra.
Eddig ugye a screen lock pin miatt vártam, még mindig nem lehet beállítani 6 jegyű pin-t, viszont a régivel engedte feloldani, csak szólt, hogy frissíteni kell, ahol már nem tudtam 6 jegyűt beírni. Egyelőre áttértem password -re, ott enged 6+ karaktert beírni. Kicsit nehezebb beírni, mint a pin-t, de most már marad a v6. Úgyis akarok egy miband-et venni, akkor meg mindegy lesz milyen jelszó van -
s4tch
veterán
Ez egy módosított MIUI ROM.
Ezt írtad:
"Hát egyben biztos lehetsz, nem a V6 rakta vissza r8-as CWM-et! Mert, hogy a rom úgy egyáltalán nem rak vissza semmilyen CWM-et, hanem ha nem vigyázol visszateszi a gyári recovery-t. Itt már divat lett minden user-errort és balf@szoskodást egyből rákenni a V6-ra. Az, hogy egy előző CWM visszakerült úgy tudom elképzelni, hogy, még az R8 alatt készített backup-ot sikerült visszabénáznod anélkül, hogy észrevetted volna"Nem júzer error volt. Lehet, hogy nem ma kezdted, ezt nem vitatom. Én is rontok el olyan dolgokat, amiket 37 éve művelek, tegnap pl. megbotlottam.
(#6191) mizoli: a kínai MIUI ROM-ban benne van a MiRecovery. Ha azt flasheled, akkor vagy lecseréli a recoveryt, vagy ha normálisan van megírva a CWM, akkor flashelés közben kapsz egy kérdést, hogy engeded-e felülírni a recoveryt. Vagyula kihajítja a módosított ROM-okból a gyári recoveryt, lásd:
Alap: miui_MI3W_4.11.14_4.4.4.zip Angol/Kínai ROM
- cdrom_install törölve
- MiRecovery törölve
- pinyin törölve
- billentyűzet,gamecenter ,sdk,userbook, o2o, data/preinstall appok törölve
- Xperia Z3 billentyűzet integrálva
stb[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
"Az, hogy egy előző CWM visszakerült úgy tudom elképzelni, hogy, még az R8 alatt készített backup-ot sikerült visszabénáznod anélkül, hogy észrevetted volna, esetleg még volt egy true dual boot és sima rendszer különbség is, a backup és a jelenlegi állapot között."
Az a pláne, hogy egyik backup-ot sem tudtam "visszabénázni", mert hogy akkor még meg sem találtam hova a nyavalyába tűnt.
Az összes backup-ot TDB alatt csináltam. -
mizoli
addikt
Kösz a választ.
"a kínai MIUI ROM-ban benne van a MiRecovery. Ha azt flasheled, akkor vagy lecseréli a recoveryt, vagy ha normálisan van megírva a CWM, akkor flashelés közben kapsz egy kérdést, hogy engeded-e felülírni a recoveryt. Vagyula kihajítja a módosított ROM-okból a gyári recoveryt"
Németországban élek, német és kínai nyelv volt a telefonban, mikor megvettem.
Az volt az első mozdulatom, hogy lecseréltem a MiRecovery-t az akkor éppen aktuális CWM-re. Hogy akkor kérdezett e valamit, már nem emlékszem, de ha igen, biztos a felülírást választom
Még az is érthetőbb volna, ha a MiRecovery jön vissza, de nem az jött. -
Criton
veterán
válasz bozarjoska #6193 üzenetére
aosp-ben eddig alapból nem volt benne, GravityBox-ban kellett állítani, hogy ez az opció elérhető legyen...
van esetleg olyan mode, amivel a hangerő hangosabb lehet? elég süket vagyok -
mizoli
addikt
Na még valami.
Eddig Total Commander ADB-vel "kívülről" láttam a MI3 teljes memóriáját, systemeket, firmware-t, mindent (azt hiszem).
Most csak üres könyvtárat. Pedig van egy jól működő rendszerem, ugyanaz, mint régebben.
Passz.[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
Előtte gondoltam a "visszabénázást", és a "visszabénázás" utána nem találtál semmit. Gondolom én.
De azt még továbbra is tartom, hogy az itt tárgyalt MiUI romok (eu multilang, vagyula) nem valószínű, hogy visszarakták az R8-at. Én a megjelenés óta használom, és eddig mindet fel is raktam (az állítólag visszavont hibásakat is!!) és egyikkel sem tapasztaltam, hogy babrálta volna a cwm-et. Nekem is lett már féltégla a telefonjaimból, nem egyszer. MIND USER-ERROR VOLT!Szerintem már az is user-error ha felraksz valamit amiről azt sem tudod micsoda, csak be volt linkelve valamelyik fórumon. Vagy ha 4 feles meg 6 sör után állsz neki rom-olni, vagy ott hagyod míg kimész pisálni, és közben a kétéves gyerek nyomott rajta egy két hangerő le-felt meg pwr-t....
Ez nem rólad szólt, csak példa a szélsőséges esetekre user-error kategóriában.Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
cimp
senior tag
Szerintem már az is user-error ha felraksz valamit amiről azt sem tudod micsoda, csak be volt linkelve valamelyik fórumon.
Az, hogy nem róla szól, csak udvariasság volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Mobil flották
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ez a mondat angolul?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Állvány topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.