Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Nektek is angol nyelvű a Zene app a legújabb frissítés (4.10.31) óta?
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
MIUIHU-ban szerintem újabb a magyarítás, a xiaomi.eu-sban egy ideje nem frissítették.
bozarjoska én egyelőre a multilangot tettem fel, mert kirándulok, ha lesz több időm felteszem én is a hivatalosat clean installal.
-
petrson
senior tag
Na mi van, az eheti frissítés olyan jól sikerült, hogy senki nem panaszkodik? Tehetem fel én is?!
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Valamiért nem kapom meg a külföldről érkező SMS-eket. Tegnap épp 2 oldalon (MS, Twitter) is próbáltam regisztrálni a telefonszámom és nem kaptam meg az aktivációs kódot. A többi SMS megérkezik, a call/sms blocker ki van kapcsolva. Szoftver hiba lehet, vagy szolgáltatói? (Vodánál vagyok flottában)
Előre is köszi a tippeket!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
addikt
Valakinek kell egy gyári Xiaomi Mi3 flip tok? Én nem használom, csak kallódik... 2k-ért vihető!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
djula
aktív tag
Ha valaki feltette már a 4.10.31-et legyen szíves próbálja ki, hogy a screen lock PIN-nél meg lehet-e már adni 4-nél több számjegyet? Köszi!
-
djula
aktív tag
válasz bozarjoska #5415 üzenetére
Köszi, akkor marad még a v5.
-
HUTCHDB
nagyúr
Srácok, mennyi most egy ilyen telefon reális használt piaci ára?
Az aprón néztem, de csak 1-2 hirdetés van, ami szerintem nem mutat reális képet.
Gondolkodom még mi4-ben is, de abból is csak új, és egy hirdetést találtam.
Köszi előre is az infókat!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
croke
csendes tag
Most váltottam én is v6-ra....de nem találom a launcher beállításokat.A v5-ben volt olyan hogy meg lehetett mondani neki milyen sűrűn pakolja fel az ikonokat,v6-ban ez hol van?
-
tDr1v3r
veterán
válasz HUTCHDB #5418 üzenetére
Amikor én vettem a telefonomat akkor volt fent aprón két készülék is 60k-ért. Franc tudja miért drágították...
Mi 4-et én nem vennék személy szerint, majd esetleg azután ha kijön a fekete és 300 USD körül lesz az ára.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
Tomi_Ohl
veterán
Itt 68438.27 HUF, itt pedig 68664.69 HUF, úgyhogy nincs is olyan messze a 65-től.
-
Thomas16
tag
Hi!
Hogyan lehet telefonálás közben a hangerőt lejjebb venni?
Nyomom a hangerő lefele gombját, de még minimumon is túl hangos. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz Thomas16 #5429 üzenetére
Hogyan? Nem halkul? Mert akkor az szoftverhiba lesz, jelnetsétek.
Ha meg hangerő gombra még halkul is, és úgy is hangos, akkor nektek van átlagon felüli fületek.
A tesztből idézve:
"A hangszóróval nincs gond, tisztán halljuk a másik felet, talán egy picivel több hangerő lehetne benne."Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
Mondjuk nekem mindig maximumon van, csendes szobában tényleg kicsit hangos de zajosabb környezetben pont jó. Majd legközelebb megpróbálom én is halkítani.
Ja, és melyik MIUI-t használjátok?
[ Szerkesztve ]
-
-
GoZoL
senior tag
Garanciába visszaküldtem múlt héten a készüléket az elektrodokinak mert érzéketlen volt pár helyen a kijelző. Szerintetek mikor fognak értesíteni, hogy mi újság az MI3-al? 30 napnál hamarabb adhatnak ki infót róla? Köszi!
-
virkir
veterán
Kedves vásárlónk készüléke jelenleg a é.sz. 42° 35′ 24″, k.h. 103° 25′ 48″ -nél jár délkeleti irányban egy teve hátára kötve.
Várható szervizbe érkezése egy hét, ha semmi egyéb akadály (homokvihar, hegyirablók, etc) nem jön közbe.
Remélem kielégítettük érdeklődését és megnyugszik végre.üdv elektrodoki
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
bozarjoska
őstag
Na itt a stabil rom:en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=59429&extra=page%3D1&mobile=2
Igaz kínai :-D -
addikt
válasz bozarjoska #5445 üzenetére
Yeah! Nekem meg is jelent update-ben.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
petrson
senior tag
válasz bozarjoska #5445 üzenetére
Azt írja valaki, 2-3 nap a Global ROM.
Vááárós.iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
petrson
senior tag
Mégérkezett a Nillkin Tempered glass, fel is pattintottam. Sokkal szebb így a kijelző, mint a műanyag védővel kb 5 perces meló felrakni, szinte tökéletes lett - kicsit elcsúszott, nem zavaró.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest