Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz vampire17 #20600 üzenetére

    Nekem is jónak tűnik, pl. az akksiidő első blikkre hasonlóan jó, mint a csupasz ROM-ok esetében. (Most tartok valamivel másfél óra SOT fölött, és 73%-on áll a töltöttség.)

    Van még egy jó hír, ami valószínű senkit nem érint itt :DDD , mindenesetre örültem neki. Elvileg android 5.0 óta natív USB audio támogatás van a droidokban. Ez azt jelentené, hogy ha rádug az ember egy USB DAC-ot az OTG-t támogató telefonra/tabletre, akkor külön driver nélkül meg kellene szólalnia a muzsikának a külső eszközön keresztül. Van itthon egy Denon DA-300USB DAC, ez néhány, saját drivert használó programmal (pl. hibymusic, ami ingyenes és jó) gyönyörűen ment bármilyen ROM-on, de a natív driver nem működött, tehát pl. tidal, vlc, bubbleupnp programokkal nem lehetett a DAC-on keresztül zenét hallgatni, semmilyen korábbi ROM alatt, legyen az MIUI vagy valami főzött csoda. A 6.1.11 viszont natív driverrel is tolja kifelé a zenét USB-n.

    :C

    A dupla ikon hiba nálam is jelentkezett, de csak azoknál az appoknál, amelyek az utolsó MIUI-féle mentéskor is fel voltak telepítve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák