Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz petrson #21103 üzenetére
Láttam, hogy mindenféle gondjaid vannak. Ilyenkor szerintem nem bonyolítani kell a helyzetet, hanem inkább a járt utat járni. Nekem is meghalt az első hasonló frissítés után a telefon, fél óra múlva meg már működött, egy megbízható leírás alapján. Persze te tudod, mit miért csinálsz.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #21097 üzenetére
Ez így jó lenne? Szerintem így lenne a legbiztosabb.
1. MiReovery-be belép
2. 5.12.17 (upadate.zip) telepít
3. Wipe Cache
4. ReBoot sys1
5. Frissítés app. Telepítés 5.12.17 update.zip
6. Újraindítás
7. Frissítés app. Telepítés 6.1.21
7. Újraindítás
8. Wipe Cache MiRecovery-ben -
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #21098 üzenetére
Mindegy, melyik systemen vagy. Csak annyiban lesz más az eredmény, hogy az egyik esetben kétszer kell feltenni ugyanazt a ROMot (5.12.17).
petrson és akkor hogyan is oldottad meg? Mert azt nem írtad.
sputyi70 ez már MM? Ilyen keveset foglalna a multi?
Fejvadi igen, így kell, ha gyári partíción vagy gyári recoveryvel. Kb ezt írtam le az előbb említett bejegyzésben is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
-
petrson
senior tag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #21107 üzenetére
Nem rossz ötlet különben. Így lehet, hogy elég egyszer telepíteni az 5.12.17-et.
petrson nem hiszem, hogy az a baj, hogy nincs összevonva a partíció, az tudtommal nem kell hozzá. Amikor először kaptál ilyen errort, utána mégiscsak valamit máshogy csináltál, mert tovább tudtál lépni és egyszer már flasheltél is. Arra kéne rájönni, hogy akkor min változtattál.
gyurex17 akkor jóval kisebb a kínaitól és a globaltól is.
-
-
vampire17
addikt
válasz Tomi_Ohl #21112 üzenetére
Mar fonn is van a MIUIHU bar en mas modszerrel raktam, konkretan nalam stock recovery van + siman elinditottam a telon az update appot es kivalaszottam a gyokerbol az update.zip-et kb 10 perc alatt fol is ment szepen.
Fontos, hogy ezt ne nagyon utannoza senki, aki meg 4.4.4 ROM-on van! Nalam picit egyedibb a helyzet...
-
∂яσнυη
senior tag
válasz vampire17 #21117 üzenetére
Na akkor én is flashelek. Bár kicsit koki vagyok. De azért kíváncsi vagyok a magyar romra is.
Szerk.: Érdekes, hogy most miuihu global néven fut... Remélem áttértek!
Srácok én nagyon bizakodó vagyok. Ha már a kezdet is jó akkor mi lesz később? Mi lesz a Mi5 ön?
Le is jött megy a flash...
[ Szerkesztve ]
-
∂яσнυη
senior tag
válasz vampire17 #21119 üzenetére
AZ auto fényerô nálam sem mûködik. De a jelszavas lock screen nel nálam nincs fc. Mondjuk én telepítés után is toltam egy wipe cache,dalvik,data-t.
Ami más a xiaomi.eu hoz képes most így hirtelen: it van browser app, ami hihetetlen gyorsan betölt. A statuszbaros lehùzás it sem szaggat. A témák appnál pedig valszeg a kínai van fent mivep itt nem tûnikel a custom lehetoseg. Android és Android system itt is élen jár a fogyasztásban. Egyéb probéma egyenlôre nincs.
Talán még ez a fránya Xperia Z3 keyboard érthetetlen számomra, hogy miért nem a számsor nélküli, elválasztott betûs valtozatot hasznaljak. Többet holnap.... Jó èjt!
Szerk.:utálom az auto correktet. Még részeg ember is helyesebben ír.
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
válasz ∂яσнυη #21120 üzenetére
Na úgy látom a profik meg csinálták, remélem jó lesz minden.. Legalább is amennyire lehessen használni. Bizakodó az akku töltéssében is.. Gratula mindenkinek, azért a miui mályvacukor bezavarta az álló vizet.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
∂яσнυη
senior tag
-
laci laci
addikt
válasz janakbacsi #21122 üzenetére
Az átpartíciólás sikerült, le ellenőrizted?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
calamites
őstag
Nekem TWRP van fent, de az összefoglalóban található linken nem tudom mit kell letölteni a gyári mirecovery felrakásához.
Tudna valaki segíteni?
-
janakbacsi
őstag
válasz laci laci #21125 üzenetére
átparticionálás után nem indítottam újra a készüléket, hanem egyből elkezdtem a romot telepíteni cwm alól. aztán jött ez a hibaüzenet és itt megállt a dolog. most visszaraktam a komplett mentést cwm alól (ivan féle 4.4) és az van fent.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
laci laci
addikt
válasz janakbacsi #21127 üzenetére
+calamites. Kérlek részletesen olvassátok át az összefoglalót és a miui oldalon, ahol letőltitek az új miuihu romot ott is van leírás (segédlet) azt is olvassátok el fejben vezessétek le teljesen és ha ott értitek és megy csak akkor fogjatok hozzá.Én is ezt csinálom(alap felhasználó vagyok)..
-
vikla007
aktív tag
Ha pontosan azt csináljátok ami le van írva nem lesz gond, nem kell f**ni.
Én még a legelején elrontottam de miflash el (pl. win10-en is) vissza lehet hozni. Ez tuti mert kipróbáltam[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
válasz calamites #21130 üzenetére
[link]Nem nekem szólt, de szeretnék segíteni. A Google-n ezt találtam +bozarjozska is linkelt már ide kicsit visszább olvasva.
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
válasz laci laci #21128 üzenetére
mi recovery fent van és azt írja az evangélium, hogy frissítő alkalmazással telepítsem az 5.12.17 miui romot, de nekem nincs frissítő alkalmazás, mert ivan féle 4.4 van fent a telefonon. hogyan tovább?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
vikla007
aktív tag
válasz janakbacsi #21136 üzenetére
Ha tutira akarsz menni akkor rakj fel egy régebbi miui romot aztán már lesz updater és mehet minden tovább...
(persze én egyszerűsíteném, de már szívtam is miatta úgyhogy ne egyszerűsíts)[ Szerkesztve ]
-
calamites
őstag
Köszönöm mindenkinek!
-
petrson
senior tag
válasz Tomi_Ohl #21110 üzenetére
Nagy nehezen sikerült végül a flash all bat módosítása kellett még hozzá. Tegnap este azért nem mertem, mert korábban ez téglásította a telefont.. De most ok és a kijelző is reagál mindenre, szoftveres gebasz volt a régebbi fastboot rommal.
Köszi még egyszer mindenkinek.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
janakbacsi
őstag
ivan 4.4 van fent és mi recovery. hogyan kell egy régebbi miui romot feltenni? át kell nevezni udate.zip-re és mehet fel mirecovery alól?
-
bozarjoska
őstag
válasz janakbacsi #21142 üzenetére
így van! Tedd a gyökér könyvtárba az update.zip-et.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz ∂яσнυη #21120 üzenetére
Ha már Xperia billentyűzet, használhatnák az új verziót. Van benne számsor, ékezetes sor, külön kikapcsolható. Frissítették benne a szójavaslat motort is, hátha jó lenne már neked is
Ráadásul szvsz a témája is szebb, mint a MIUIHU-ban találhatónak.petrson na, ennek örülök. Akkor most ha jól látom, mindenki telefonja működik a fórumon.
Fejvadi szerintem a stabil is kétmenetes lesz, bár nem teljesen értem, miért nem lehet megoldani egyből a particionálást is.
Na amint látom kicsi zavarodást okozott a Mirecovery telepítő linkem, mindjárt beteszem a magyar verziót, illetve a flashelhető verziót is.
Aztán már töltöm is a MIUIHU-t.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest