Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
válasz kárátékutyá #21602 üzenetére
Mára van beígérve. Várom már, hátha megoldja a problémáimat.. Ha nem, nem tudom mit csinálok, mert aztán két hét frissítés kimarad.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Fejvadi
nagyúr
Mindenkinek jó a telefonja, hogy ekkora a csend?
-
laci laci
addikt
válasz bozarjoska #21608 üzenetére
Azon gondolkoztam, hogy le frissítsem? És meddig lehet? Heti kiadás..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
kárátékutyá
őstag
kint a MIUIHU 6.1.28 feltettem simán frissítés APP-ból, bebootolt...és elkezdte leállítani a google play service-t
-
laci laci
addikt
válasz kárátékutyá #21613 üzenetére
És a többi jó volt? Érdemes cserélni?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
vampire17
addikt
válasz kárátékutyá #21613 üzenetére
OTA frissitest tetted fol, vagy a teljes ROM-ot?
-
kárátékutyá
őstag
válasz laci laci #21614 üzenetére
Még nem tudom, most kezdtem el 4 perce használni. Egyenlőre leálltak az üzenetek, és végre az eddig ha beállítottam a MIBand miatt a minta képernyő lock feloldást, FC-zett. Eddig ez most nem mutatkozik. Simán rátelepítettem, de ment alul a csík, gondolom cache-t kilőtte.
vampire17: A teljes romot a frissítés App-ból (egyből TWRP-be tett, és ott tette fel)
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz kárátékutyá #21616 üzenetére
Van mar "kis" OTA fajl is (tehat csak a valtozasok vannak benne) , gondolom a ket system megszunese utan mar nincs keresztbe frissites, ezert nem kotelezo kikuldeni a teljes ROM-ot OTA-n.
ota_v6.0.1_cancro_6.1.21_6.1.28.zip (70 Mb)
Ez meg Nem megy ki a frissites appra (tehat csak teszt), ugyan ugy csak manualisan lehet telepiteni mint a teljes ROM-ot. Remeljuk hamarosan mar megkapjuk az ilyen tipusu frissitest automatikusan is (Mint a nagyok )
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
-
-
vampire17
addikt
válasz kárátékutyá #21622 üzenetére
A telepites mostanaban mindig lehuzza az akkut....
(#21623) calamites: Nalad is jo lett a szenzor?
-
havri1
félisten
Keresem a legutolsó Stock global gyári kínai romot. Van valahol valakinek letölthető verzió? Ota oké, de nem akarok most régi partíciós romot feltenni. Köszi
havri
-
petrson
senior tag
Frissítettem én is, ugyanúgy nem működik a giroszkóp és a közelség érzékelő nincs több ötletem, mi lehet a probléma, holnap felteszem a multit, megpróbálom azzal.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Ájvé
veterán
Wifi gondok másnál is vannak?
Rákapcsolódik, de azt írja nincs internet elérés, másnak meg simán megy. -
s4tch
veterán
Mondjuk ki, a mm alapú miui memóriakezelése trágya. Eddig mindegyik build alatt előfordult, hogy gépelés közben bezáródik a swiftkey, és a feladatkezelőben lockolt zenelejátszó app (tidal, bubbleupnp) elszáll. Ez épp a friss miuihu, de ugyanilyen volt a global béta is.
Ezt a posztot 4 részletben sikerült összehozni, ennyiszer halt meg közben a swiftkey. Nálam ez bőven válóok.
-
laci laci
addikt
válasz kárátékutyá #21633 üzenetére
És milyen most a 21?Nekem most 12.17 van fent és szeretném frissíteni, csak érdemes-e?
-
havri1
félisten
válasz kárátékutyá #21635 üzenetére
28-ból melyik?
Nekem tegnap óta a stock kínai, és tényleg jó.miui_MI3WMI4W_6.1.28_89f24e9099_6.0.zip
[ Szerkesztve ]
havri
-
blod001
tag
Nálam ugyanezt csinálta csak smart keyboard pro-val. De nem a memória fogy el, mert ellenőriztem és mindig 800mb szabad volt, amikor bezárogatta a spotifyt meg a billentyűzetet. Én is elbúcsúztam az MM-től, tök jó, hogy 6.0.1, de használni is szeretem a telefonomat, nem csak nézegetni az android verziót. 5.12.4 van fent, egyelőre teljesen jól működik.
-
kárátékutyá
őstag
válasz havri1 #21636 üzenetére
Nekem a miuihu. Kínai stock-ban van play store? Angol nyelv és Kínai van benne?
Nekem igazából egy Bug megmaradt frissítés óta. Gyári mail app van belőve google fiókomhoz. A zárt képernyőn lévő értesítésre ha 2-t rábökök, belemegy a levélbe, de nem lehet elolvasni, Ki kell lépni majd újra vissza,
-
havri1
félisten
válasz kárátékutyá #21639 üzenetére
Nem, nincs benne. De mindent meg tudtam oldani gapps nélkül is (köszönet Milestone2-nek).
Angol és Kínai, igen.
Szerintem gyorsabb, mint a mókolt romok.havri
-
Fejvadi
nagyúr
Mi Note-ra ugyan úgy kell feltenni a Marsot mint az Mi3/Mi4-re?
Gondolom igen, de inkább kérdezek, hátha valaki mást olvasott valahol. -
havri1
félisten
válasz kárátékutyá #21642 üzenetére
Tegnap tudtam meg én is, hogy a fejlesztők először ide töltik fel a programokat, és innen kerül át a play, store stb-ba. Szóval innen le lehet szedni a legfrissebb hivatalos apk-kat.
Fizetős, amiket megvettél playen, nem működnek, külön kell aktiválni. Swiftkey egyelőre nekem megy, nem kért reget. Viszont a Poweramp-ot nem tudtam aktiválni, mert a webes aktiváláshoz kell a user ID, amit vásárláskor állítólag emailban kap meg az ember. Írtam a fejlesztőnek, egyelőre nincs válasz.
Xiaomi Mi 4 Mi 4 3G/4G GlobalMi 4 3G/4G China
Itt értelemszerűen felül China, majd alul a developer rom.
Nem tudom zárja e a bootloadert, nekem nem szempont, nem is vizsgáltam.Telepítés:
TWRP alól tettem fel. Full format, mindent. System, cache, dalvik, data, IS.
Majd restart recovery, mount sd, felmásoltam a zipet, telepítés.
És utána systemen kívül minden format. Data azért jó ha formatálva van, mert úgy vettem észre, hogy sok kínai szirszar program a data-n van, így majdnem tiszta lesz a rom..[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz havri1 #21643 üzenetére
ja, fontos, hogy nekem Mi4W van, de úgy tudom a Mi3 meg a Mi4 teljesen egyforma.
(#21644) kárátékutyá:
Na hát azt nem, sajnos. Legalábbis a Google naptárat nem sikerült sehogy hozzáadnom.
Én Business Calendar-t használok, így most átírtam a Mi acc-ba gyorsan az adataokat, azzal tökéletesen szinkronizál.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz kárátékutyá #21646 üzenetére
Először is kell a TWRP recovey.
Egyszerű. Fastboot módba rakod a telefont, kábellel összekötöd a géppel, majd gépen elindítod az exe-t. Kiválasztod a twrp-t, majd hogy fastbootba van a telefon, és feltelepíti, indítja is egyből. Érintős, és VALÓBAN JÓL FORMÁZ, ami jelen esetben baromi fontos. A Mi recovery sztem úgy szar ahogy van.
Itt WIPE, majd kipipálsz OTG-n kívül mindent, alul húzód balról jobbra a csúszkát. ez MINDENT TÖRÖL!, azaz a rendszert is, tök üres lesz a telefon.
Home, restart recovery. Ez is fontos, mert valami oknál fogva csak ekkor lesz írható az IS. Felmásolod a romot (zip, nem kell nevezni semmire), majd install, kiválastod, és húzod a csúszkát. Felmegy. Én itt is formázok Systemen kívül mindent.
És restart.FONTOS!
Csak akkor lesz jó, ha már egybe van partícionálva a tárhely. Tehát 12.17 már volt fent, vagy a MIUIHU 6.1.21.
Nem tudom, hogy zárja e a bootloadert, nézz utána!
A fenti telepítést és Mi4W-n csináltam!havri
-
kárátékutyá
őstag
válasz havri1 #21647 üzenetére
Köszi.
TWRP van a telefonomon, ezeket ismerem is, a kérdés csak az, hogy ha TWRP-ben vagyok, hogyan tudok rámásolni zip-et. Tehát ha újraíndítottam a recovery-t full szűz vasat, és kábbellel össze van dugva a pc-vel, akkor miket kell nyomogatni, hogy a ZIP felmenjen?
Meg persze az lesz a legfontosabb, zárja e ez a bootloadert, mert ha igen, inkább maradok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest