Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
Új hozzászólás Aktív témák
-
hippo0315
senior tag
Szervusztok!
Most állok egy xtab-100 QCR vásárlása előtt és ezért kérnék információt.
Olvastam több helyen, hogy néha akadozik (azzal tisztában vagyok, hogy minden Android képes kicsit akadni), ez a hiba a 4.2.2.-vel is fenn áll? Nagyon zavaró az akadás?A kütyüt netezéshez, film nézésére és ebook-ok olvasására használnám.
Infót előre is köszönöm
-
hippo0315
senior tag
Köszönöm az infókat.
-
air
nagyúr
Mondjuk azért ez nem teljesen igaz. Play-es frissítések idején van egy kis döcögés, de én addig nem szoktam más, érdemi dolgot csinálni. Megvárom míg végez, és utána folytatom.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyi az a "rengeteg" ember, aki nem a gyári romot használja.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Kobe
veterán
A rengeteg embert konnyu megszamolni, csak at kell nezni a 2006 hszt, hanyan probaltak ki innen. En ol a teljes ismerosi kort lefrissitettem glassromra, az enyemmel egyutt ez 4 bol 4 keszulek., mindenki pozitivan nyilatkozott rola eddig.
De tervezem hetvegen a dragon touch vagy vmelyik gyari stock felrakasat, sajna multkor voltam olyan botor kicsit belekukaztam glassromba es azota nem koser vmi. Nem rossz a glass, csak eleg sok a felesleges cucc benne, talan vmelyik non-wayteq stockban lesz felhasznaloi fiok
-
air
nagyúr
Akkor, kérlek, számold össze azt is, hogy hányan rakták vissza a gyári romot a Glass után!
Rendezzünk egy kis közvélemény kutatást!
Aki hajlandó részt venni benne, írja be, hogy milyen romot használ!
Egy ember egy szavazat. Tehát olyan nincs, hogy neked 3 ismerősöddel együtt 4 szavazatod van a Glassra.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
mrnobody
tag
válasz Fandango #2010 üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele, de a gyári billentyűzet helyett én a Anysoft Keyboard-ot használom magyar billentyűzettel. Gyorsan működik, van ékezet és van benne jó néhány beállítási lehetőség.
Igen! Egyébként kicsit el kell gondolkozni némelyik szón, hogy most mi is lehet, az ékezet hiánya kicsit lassítja a mondat megértését. Bocsánat mindenkitől! Nem kritikának szántam. -
djcool
tag
+1- gyári FW-vel használom/használnám.
Alapállapotban nincs vele gondom,teszi a dolgát rendesen.Persze a csökkentett felbontáson.
NA,de ha wifi kell a cuccnak: vagy pörög vele,vagy eldobálja-és ezért egy ilyen cuccnál,ami eléggé net-függő,nem túl előnyös. És nem hiszem el,hogy ha a Concorde házon belül tud FW-t írni/javítani,akkor a Wayteq-nél nincs koponya erre...A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
mkn001
csendes tag
+1 gyári rom, max. felbontáson. Nem is nagyon értem miért erőltetik az alacsonyabbat itt annyian, a kijelző a legnagyobb érték ebben a kütyüben, meg az akku... Ha mindenáron rr3-azni akar, azt szerintem nem ezen az árkategórián érdemes erőltetni, ennek ellenére azért játszható. Telepítés közben valóban megáll a világ, és célszerű a launchert lecserélni, mert a gyári, felbontástól függetlenül akad, ami fura mert egy sokkal látványosabb meg nem. A wifit nekem csak akkor dobja el ha alszik, de akkor sem mindig. A megjelenés napja óta használom, ha választanom kéne, most is ilyet vennék!
-
air
nagyúr
Gyári: 3
Glass: 2Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kelzsoca
félisten
A WiFi probléma azért egy érdekes dolog, és közel sem biztos, hogy nem az aktuálisan kiépített-konfigurált hálózattal van probléma (tudom, mindenki csúcs routereket használ, meg más eszközzel nincs baj stb..) ráadásul ez egy olyan helyzet, ami minden usernél más és más, nincs két egyforma hálózat.
Ezért is lett már korábban kérve, akinek WiFi problémái vannak, azok küldjék be a szervizbe a készüléket, és ott azonos tesztkörnyezetben van lehetőség összehasonlítani az eredményeket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fandango #2010 üzenetére
Alapvetően nem baj, csak olyan érzése van az embernek, mintha egy alulképzett (nem akartam primitívet írni) személy (ezzel sincs baj!) írná a szöveget, pedig biztos vagyok benne, hogy nem erről van szó. És tényleg néha gondolkozni kell, hogy az adott szó mi akar lenni. (hasonló a helyzet a mai tinédzsereknél divatos szórövidítésekkel, amikor a küldött szöveg töredék szavakból áll és nem igazán érthető sokszor)
De pl. az is zavaró, amikor tele van helyesírási hibákkal egy szöveg... -
kpityu2
őstag
+1 gyári.
(#2018) kelzsoca: A múltkor linkeltem az egymagos gagyi tabletemmel való wifi összehasonlítás eredményét. A gagyin kétszer gyorsabb volt az adatátvitel mint a qcr-en. Ráadásul hasonló problémákat írtak le a rokon gépek fórumain is. Még a fentebb említett géplefagyás 10 mp videolejátszás után is többeknél előfordult (ezt egy tesztblogon olvastam). Ez egy adottság, amit figyelembe kell venni.
Nekem nem okoz problémát, mert lakáson belül használom, és mindenütt van megfelelő térerő. Viszont ehhez 15e forintot kellett beruháznom, a 70e forintos tablet mellé, hogy rendesen tudjam használni.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
zsudvari
tag
Gyári, néha csinál butaságot, de ok
-
stnstn
tag
Glass rom
EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
-
keke25
csendes tag
+1 gyári. Hiba nélkül teszi a dolgát, néha kis türelem kell hozzá. Wifi nálam tökéletes TL-WR542G routerrel.
Frissítést viszont várok rá! Remélem Wayteq nem fog a Rockchipre mutogatni, hogy miattuk nem frissít... -
-1 glass
+1 dragonA natív felbontába most olyan mint a glass volt "normal"-ba
Ez egy tiszta rom egyébként, semmi nincs rajat.
Na jó pár érdekes dolog azért akad a beállítások között:
- több felhasználós,
- akkut kijelzi,
- magyar
- és nem root-olt...Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Kobe
veterán
a dragon touch img fileját nem tudja valaki feltenni dropboxra vagy vhova ? vagy 40x próbáltam lekapni, mindig megzskad 20MB nál minden böngészővel
-
válasz body007 #2027 üzenetére
Na valamit csináltak ebben a rom-ban. Böngészőn keresztül küldöm rá az alkalmazásokat (15-20 db) és miközben telepíti / tölti használható a szerkezet... Pl.: beállítottam az anysoft keyboardot, témát szedtem le hozzá - de közben egyfolytában jöttek az értesítések, h ez-az települ/tt... És mindez a nagy felbontáson
-=Libria=-: Adj egy gmail elérhetőséget és megosztom
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Kobe
veterán
ez a dragon touch elég pöpec, olyan mint egy jól finomhangolt gyári rom, nincs tleebaxva cuccokkal, mint a glass, de a sebesség megvan.
Kérdés: én már beállítottam a fiókomt magamnak, appok fiókok belőve. Asszonynak is adnék egy külön fiókot a gépen, csak amikor létrehozom, ő semmilyen telepített appot nem lát a menüben. Nem lehet beállítani valahogy, hogy elgalább a menüben lássa ugyanazokat az appokat miket én adminként már felraktam, és ne kelljen még egyszer letölteni playből egyenként ?
-
kossza
tag
Nálam is gyári ROM 4.1-ről frissítve 2048x1536 as felbontásra állítva, csak az alkalmazások frissítésekor zavar a megakadása.
WiFi kapcsolatot 6-7m távolságból 2-3 falon keresztül kezdi eldobni. Router közelében gyors és stabil.
A ROM-nak vannak kis hibái de nem zavaróak.
Pl: Ha kiveszem az SD kártyát nem lehet eltüntetni a "SD kártya eltávolítva..." értesítést
A menü gomb háttere beragad
Néha nem számolja a kijelző bekapcsolva töltött idejét
A launcher hosszú érintés hatására 360°ot fordul
Stb.Have a Nice Day
-
s0rT3d
tag
Nemrég vettem énis egy ilyen tablet-et. Szeretném felrakni énis a dragon romot, régen androidoztam, és már el is felejtettem ennek a menetét.
Esetleg nagy vonalakba le tudja valaki irni a menetét?
Gondolom, hangerő gomb + bekapcs gomb még mindig a recovery menü, de változott közbe valami?
SD kártya megléte fontos? Vagy elég ha felmásolom a .img-et a belső memóriába és onnan telepítem?Előre is köszi!
-
Aki feltette a dragon-t kérnék egy kis élménybeszámolót
-
kadarcsaba77
csendes tag
Glass rom +1
Tegnap elegem lett a gyári romból, naponta átlag kétszer állt meg vele a gép, volt hogy nem akart visszajönni alvó állapotból, alvó állapot után csak úgy ment a wifi ha ki és bekapcsoltam. Úgyhogy felraktam a glass romot. A boot idő kb. fele a gyárinak, eddig hiba nélkül, gyorsan fut (remélem így is marad). Van benne pár felesleges app, de nem érdekel.
A youtube-ot nem akarja Play store-ról frissíteni (érvénytelen csomagfájlt ír ki), minden más eddig működik.
-
válasz body007 #2041 üzenetére
Akkor kis beszámoló a dragon-ról (így fél nap után):
- next 3d launcher röccenésmentesen megy, 3 lappal egyik full-on widget-el
- firefox nem akad, nem várakozik böngészés közben
- hálózati terhelés / telepítés / frissítés alatt nem áll meg a gépés mindez a "nagy" felbontáson
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
A két hangszóró nektek egyforma hangerejű vagy más a hangereje a 2-nek?
Iphone 7
-
kpityu2
őstag
válasz body007 #2041 üzenetére
Egyelőre még nem rakom fel, mert a múlt héten húztam újra a wayteqest. Igaz, azóta már lefagyott egyszer. A routerre dugott meghajtóról játszom le filmeket wifin keresztül, az MxPlayerrel. Hardveres gyorsítással persze.
Nem tudom mi nem tetszik neki, a gyorsítás, az MxPlayer, vagy a wifis-routeres vinyóelérés, de úgy kifagy, hogy semmire sem reagál. Csak a kikapcsolás segít. A múlt héten az se, mert félúton mindig újraindult a launcher betöltődése. Ha megint lehal végleg, akkor kipróbálom a dragont.
(#2044) FET-MEN: Nekem egyformának tűnik.
[ Szerkesztve ]
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
kadarcsaba77
csendes tag
Sziasztok!
Valaki (akinek sikerült letöltenie), valamilyen módon hozzáférhetővé tenné a Dragon touch romot? A Tabletexpress-ről lehetetlen letölteni...
Előre is köszi...
-
válasz kadarcsaba77 #2046 üzenetére
Küldj egy gmail elérhetőséget
-
djcool
tag
-1 gyári ROM
+1 DragonEzzel a gép pöpec-legalábbis amire nekem kell.
A wifi stabil,majd 25percet ment végig nyúzva!Szóval a Wayteq-ban azért van vmi javítanivaló ezzel kapcsolatban...A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
Gézengúz
addikt
PPS (powerpoint) megjelenítésre mit ajánlotok???
Köszi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest