Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertesy
tag
Ez az aksi merül azért nekem elég specifikus volt. 4 másik eszközön használom ugyan azokat az alkalmazásokat és csak ezen az ötödiken okozott aksi merülési problémát. Szerintem valami olyan gond van, hogy amikor felébreszti egy alkalmazás valamelyik funkciót, akkor után nem "alszik" vissza rendesen. Ameddig 4.1 volt rajta, nem tapasztaltam ezt. Persze simán megoldottam, még egy alkalmazásról se kellett lemondani. Az is javít az aksin, ha kikapcs (alvás) előtt kikapcsolom az értesítéseket. Szóval ezért gondolom, hogy valami rendszer szintű szoftveres dolog lehet.
De ez nem gáz szerintem se. -
vertesy
tag
Új tapasztalásom a wifi témában, hogy 60dB-nél is le tud pottyanni, csak nagyon ritkán csinálja. :-(
-
vertesy
tag
Na visszahívott a Wayteq Magyarország wifi ügyben. Az ő általuk tesztelt 100qcr 65-70dB között ingadozó jelszint mellett 100MB-ot ~3perc alatt töltött le (belső hálózaton) és stabil maradt. Én ilyen jelszintél egy 5MB-os e-mail mellékletet se tudok letölteni Szóval abban maradtunk, hogy beadom a szervizbe és megnézik, hogy van-e vele valami gond. Úgyhogy ez már csak a jövő héten derül ki.
-
Kobe
veterán
Hogy a budos ***** ****** bele. En ilyet meg nem lattam....ugy nez ki a bekapcsologomb egesz ecceruen beletort a keszulekbe...megint eloadta a szokasos 2x kell bekapcsolni dolgot, a masodik inditasnal a hosszan nyomaskor meg egesz egyszeruen "bentmaradt" a gomb....a feher muanyag lotyog ki be, de erezni a gomb nincs mogotte.
Es persze mikor maskor, nana amikor kulfoldon van az ember es szuksege lenne ra
-
Kobe
veterán
Na legalabb bekapcsolni sikerult, nagynehezen. Jol emlekszem h a bekapcsngomb alaphelyzetben kb mint a hangero es fokepernyo gomb kellene h kialljon ? Vagy attol beljebb van?
-
Kobe
veterán
Ok, akkor beletort, fantasztikus. Nekem a feher muanyg lotyog a hazzal egy sikban, illetve nincs is meg mar az a kattano hangja, erzete a gombnak
-
Kobe
veterán
válasz Bélaaaa #1213 üzenetére
Leirtam fent, semmi extra, a szokasos, megint kikapcsolt magatol amikor eloszor be akartam kapcsolni, aztan amikor masodjara hosszan megnyomtam hogy bekapcsoljam, amikor elengedtem egesz egyszeruen bent maradt a gomb, nem ugrott vissza. A feher muanyag gomb kb a helyen van, csak lotyog mint egy libikoka, erezheto hogy a tenyleges kapcsolo mar nincs mogotte.
Nem szoggel es kalapaccsal probaltam bekapcsolni ha arra gondolsz
-
vertesy
tag
Beadtam a gépet tegnap az Elektrodokihoz, hogy nézzék a meg a wifi problémáját. 2 hét hetet vállaltak, de persze, ha előbb kész lesz, akkor szólnak Remélem két hét után nem azzal kapom vissza, hogy szerintük semmi baja és jó az a wifi, ez ennyit tud és kész. Kicsit félek ettől, nincsenek jó tapasztalataim a szervizek diagnosztikáját illetően. De hátha tényleg meg tudják csinálni és nem azt mondják, hogy majd a 4.3-asban javításra kerül
-
skippper
senior tag
Valakinek sikerült már Debug módban telepíteni a drivert úgy, hogy tudjon mondjuk alkalmazást fejleszteni? A recovery módban már aktív a driver, zöldként is látja a tool, viszont debug módban istennek se akar működni. Tippek?
-
bits
csendes tag
sziasztok,
autós töltésre van valami megoldás? -
bits
csendes tag
válasz vertesy #1205 üzenetére
nekem ma sikerült felrakni a 4.2.2-t így ezzel nincsen még tapasztalatom, de 4.1 alatt nekem sokszor eldobta a wifi jelet és még csak nem is volt jelerősség függő a dolog eldobta a routertől 1,5 méterre is. Olyan teljesen véletlenszerű volt a dolog. Remélem a 4.2.2 megoldja nálam ezt a wifis problémát.
-
air
nagyúr
Néhány napja, kézbe véve olyan érzésem van mintha az előlap és a hátlap külön életet élne. Itt-ott néha hajszálnyi mozgást érzek. Más is tapasztalt ilyesmit?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
skippper
senior tag
válasz skippper #1230 üzenetére
Azért megosztom mit írt a Wayteq a megkeresésemre:
Kedves Wayteq,
Android fejlesztőként dolgozom, azonban a Wayteq xTab-100 qcr tablet illesztőprogramjai kifogtak rajtam.
Szeretném megkérdezni, hogy mik a teendők, ha debug módban szeretném az illesztőprogramot telepíteni? A szoftverfrissítéshez szükséges csomagban lévő drivereket a rendszer nem fogadja el akkor, ha a tabletet debug módba kapcsoltam. Eddig rendkívül elégedett vagyok a termékkel, azonban ha ezt nem sikerül megcsinálnom Windows 8 és Windows 7 alatt egyaránt, akkor nem fogom tudni használni. Kérem mielőbb segítsenek ezen a problémán.Tisztelettel,
...válasz:
Tisztelt ...!
Sajnos nem tudunk önnek más driverrel segíteni, mert nem áll rendelkezésünkre. Android fejlesztéshez Linux környezet ajánlott, ahol nincs szükség driverre.
Üdvözlettel:
WayteQ Europe Kft.
Szerintem ez kritikán aluli. Írják rá a termékre, hogy nem támogatott platform a Windows. Kösz, használjak Linuxot, de a céges környezetemet nem tudom csak úgy lecserélni...
Meanwhile ha bárki talál erre megoldást, ASAP szóljon
-
bits
csendes tag
válasz vertesy #1225 üzenetére
hát az esti tapasztalat nem túl jó
abban helyiségben ahol a router van ott eddig jó, de két fallal arrébb, légvonalban a routertől 6 méterre már ugyanúgy dobálja el a wifit.... onnan ahonnan telefonnal, laptoppal még sohasem volt ilyen problémám, sőt távolabbról is szépen veszik a jelet....
-
kelzsoca
félisten
válasz skippper #1232 üzenetére
Üdv!
Próbáld meg ezzel: katt
ui: Windows 8 esetén illesztőprogram telepítése előtt a következőt végezd el:
Beállítások-Gépház-Általános, itt keresd meg a Speciális rendszerindítás részt, majd nyomj az újraindítás most gombra.
Válaszd a Hibaelhárítás menüpontot, azon belül a Speciális lehetőségek-Indítási beállítások, majd nyomj az újraindítás gombra, a következő ablakban válaszd a 7-es menüpontot.
Ez után gond nélkül tudod telepíteni a szükséges illesztőprogramot. -
skippper
senior tag
válasz kelzsoca #1235 üzenetére
Ez se jó hozzá. Ha recovery módban, vagy debug off módban telepítem, akkor megeszi, de ha át van állítva debugra, akkor szinte semmilyen drivert nem fogad el. Próbáltam universal ADB driverekkel, azokat elfogadja a windows, viszont ADB nem látja a tabletet, mint device.
-
SharpSA
veterán
Köszönöm. Megnézem másik böngészőben is. Érdekes, hogy át tudom másolni a saját drive mappámba, de onnan sem tudom letölteni, mert akkor mert valami átirányítási körbe kerülést magyaráz...
Aha. A Chrome-val lesz valami gond...
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
T. I.
senior tag
A microUSB-n keresztül másnak sem vesz fel áramot?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs