Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
Le tudna valaki irni, hogy ez a tablet, hdmi-n keresztul milyen felbontasokat tud kiadni?
-
SharpSA
veterán
válasz kelzsoca #995 üzenetére
Igen, azt a videót is láttam.
ED-ban veszem, még ott ki fogom próbálni. A 4.2.2 flashelés nem nagy ügy (bár olvastam már itt, hogy valakinek az volt rajta), a Note 2-mön sem gyári rendszer fut jelenleg. Mindenesetre már letöltöttem a hozzá valókat, így ha kell, akkor az autóban megcsinálom talán negyed óra alatt.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
vertesy
tag
válasz geree1023 #998 üzenetére
Én variáltam kicsit az antennákkal és most erősebb a jelem, úgyhogy otthon jól tudom használni.
Azért ha valakinek van ideje megnézné, hogy másoknál is 70dB az a határ ami alatt nem tud normális kapcsolatot és letöltési sebességet produkálni? Csak a kíváncsiság kedvéért. Mert ettől tenném függővé, hogy beadom-e a szervizbe. Ha másoknál is ennyit tud, akkor ez típus teljesítmény. Ha nem, akkor meg nálam van valami gebasz az antennával.
Köszi! -
Cölöp76
csendes tag
válasz vertesy #1007 üzenetére
Sziasztok!
Egy hete vagyok tulajdonosa a gépnek. A wifi probléma nekem is egyből jelentkezett. 70 dB alatt nem igazán megy az internet, legtöbb esetben el is veszti a jelet. Most én is az antennával játszom :-)
Mobilinternettel kapcsolatban, PPP Widget nevű progival sikerült csatlakoznom. Zte mf-190 modemmel. Alapból nem kapcsolódik, de felismeri a rendszer. -
SharpSA
veterán
No én is megvettem, gyorsan rá is raktam a 4.2.2-t. Most is a tabról írok, a Note2 hotspotján keresztül. Eddig úgy látom, hogy jó ez a készülék. :-)
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
geree1023
csendes tag
-
air
nagyúr
válasz vertesy #1007 üzenetére
Nálam a WC-ben 75-85 között ingadozik a jelerősség. A WayteQ látja a hálózatot, de kapcsolódni nem tud. A másik két eszközöm vígan működik.
Hozzáteszem, a Samsung tab-nak is fém a hátlapja, plusz egy műanyag tokban van.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
vertesy
tag
Nem teljesen a típushoz kapcsolódik, de talán érdekes lehet.
Nem tudom ki ismeri az UC Browser nevű böngészőt. Én csak nem rég találkoztam vele, de nagyon király
[link]
Minden eddig böngészőnél sokkal gyorsabb és az eddig legjobb tabletes kezelő felülete van (gesztusokkal lehet is lehet nyitni, zárni, váltani a füleket stb.). Javaslom tegyetek egy próbát. -
Viki84
tag
Mivel mértétek a wifi jelerősséget?
-
air
nagyúr
Én a Wifi Analyzer-rel.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kpityu2
őstag
Több nap teszt után azt kell mondjam, megoldódott a wifi problémám. Mióta az új WR1043ND-s router van, egyszer sem dobta el a jelet. A gyári antennákat lecseréltem 8dBi-is nagyantennákra, így stabilan -55 dBm van mindenütt a lakásban (4 csíkos jel).
Egyedül a routerrel volt némi gond, volt hogy nem tudtam belépni a beállítófelületre csak áramtalanítás után, illetve a média szerver része is elég tré.Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Zsolt74
senior tag
Nekem is volt bajom a router-el.
A Myaudio tabletem, volt hogy egyszerűen nem akart csatlakozni, ês néha el is vesztette a jelet. Ezt egy Huawei (T-com os)routerrel csinálta.
Nemrég rákötöttem egy régi Belkin routeremet és láss csodát azóta hibátlanul működik. Úgyhogy szerintem sokszor bizonyos routerekkel nem teljesen kompatibilisek ezek a tabok, lehet hogy egyes router beállítások nem megfelelőek nekik.
Se a laptopoknak se a telefonoknak se az előző Samsung tabomnak nem voltak ilyen problémái.
De örülök hogy ilyen könnyen megúsztam hogy egy rég nem használt routerrel meg tudtam oldani a problémát.Zsolt
-
a_k
csendes tag
En a droid VNC server-el probalkozom, de a superSu azt mondja, hogy ehhez a supersu pro kell. Van valami ingyenes alternativa erre? A frissitett 4.2-es firmwaret hasznalom.
Mivel tud a pro tobbet, hogy az kell neki?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lehet,hogy butaságot kérdezek, de a Wifi Analyzernél mi számít jó értéknek?
-
kpityu2
őstag
Ugyanannyit mutat mint a műanyag hátlapos Ainol tabletem. Szerintem is a fém hátlap okozz a problémát, de inkább az irányérzékenység miatt szerintem. Sokkal jobban ingadozik a jel használat közben, mint a műanyag hátlaposnál.
[ Szerkesztve ]
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Brianko
tag
Ha képeket nézegetek , akkor valami oknál fogva csak a létrehozás dátuma szerint lehet őket csoportosítani. Tudja valaki, hogy lehet név szerint sorba rendezni?
Mert úgy jóval egszerübb lenne a használata.Most a legnagyobb felbontásban is jól működik a tablet.
-
air
nagyúr
Elképzelhető, hogy még életemben nem láttam Androidot, és fogalmam sincs, hogy miket beszélek itt össze-vissza.
De az is elképzelhető, hogy a fuso alkalmazás úgy van megírva, hogy kilépéskor rendesen bezáródik, és semmi erőforrást nem használ a továbbiakban, és te beszélsz hülyeségeket. (WinXP-n egy programot bezárok és kész? )Úgyhogy szerintem inkább ezt itt és most hagyjuk abba!
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kokler
aktív tag
válasz apeelme #1048 üzenetére
A Fuso pont olyan, hogy berakja magát és kilőni sem lehet. Ez a 4.2-n így van.
Az a folyamatábra pedig elméletben nagyon jól mutat, de a gyakorlati megvalósítás nem ilyen egyértelmű. A rendszer folyamatosan visszarak bizonyos alkalmazásokat és még szemét is marad benne. Ha úgy lenne, ahogy az ábrán van, 512MB RAM bőven elég lenne szinte mindenre.
Egyébként: Használtok ti nap mint nap Androidot? 4-5 éve? És szerintetek nem akadnak be az appok rendszeresen? Nem lassul be a rendszer néhány nap után, mert egyre több a szemét a memóriában?
Csak egy régi link, aminek sajnos még mindig van létjogosultsága. Nyugodtan végig lehet olvasni...
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest