Új hozzászólás Aktív témák

  • ViberMedia

    tag

    @anonymus89 -

    Please note that we haven’t fully tested your device yet, and therefore we cannot guarantee full functionality of Viber on it. That may be the reason for the problems you are experiencing. Here is the full list of officially compatible devices: http://helpme.viber.com/Knowledgebase/Article/View/45/10/is-your-android-supported-with-viber-system-requirements

    Nevertheless, we invite you to write the details of the problem to our support team, so we at least have the information documented and may test it in the future. Here is the direct link: http://bit.ly/ukGVJ0 (when you submit the ticket, please make sure to add the URL of our conversation). Thank you in advance :)

    @VásRló -

    Thanks for the report.
    Please try to describe the problems you are experiencing in the new version.

    Also, we would appreciate if you could take a minute and report the details to our support team using this direct link: http://bit.ly/ukGVJ0 (when you submit the ticket, please make sure to add the URL of our conversation). With this information, our development team will hopefully be able to find the source of the problem, and ultimately resolve it.

    Thanks in advance :)

    *Make sure to write the ticket in English

    ================

    @ anonymus89 -

    Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem teljesen bevizsgált készülék még, ezért nem tudjuk garantálni a teljes funkcionalitását Viber rajta. Ez lehet az oka a tapasztalt hibákat. Itt a teljes lista hivatalosan kompatibilis készülékek:

    Ugyanakkor kérjük, hogy írjon a részleteket a probléma ügyfélszolgálatunkhoz, így legalább már szereplő információk, és teszteld a jövőben. Itt a közvetlen link: http://bit.ly/ukGVJ0 (ha be a jegyet, győződjön meg róla, hogy adjunk az URL-t a beszélgetés). Előre is köszönöm :)

    @ VásRló -

    Köszönöm a jelentést.
    Kérjük, próbálja leírni a tapasztalt hibákat az új verzió.

    Emellett, nagyra értékelnénk, ha meg tudná venni egy perc, és jelentse a részleteket a mi támogató csapat ezzel a közvetlen link: http://bit.ly/ukGVJ0 (ha be a jegyet, győződjön meg róla, hogy adjunk az URL-t a beszélgetés ). Ezt az információt, a fejlesztő csapat, remélhetőleg lesz képes megtalálni a probléma forrását, és végül megoldani.

    Előre is köszönöm :)

    * Győződjön meg róla, hogy írjon a jegyet angolul

Új hozzászólás Aktív témák