Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz hdsentinel #1781 üzenetére

    Megsasoltam és igen működik, bezártam majd újraindítottam a HDS-t és most már azt írja, hogy Letiltva. :R (Akkor csak egy kicsit késtem el a javaslatommal) :DDD

    A TRIM-el az a gond, hogy a mai napig az a helyzet, ha x user meghallja, hogy TRIM, akkor automatikusan adattörléshez kapcsolja, kizárólag. Persze a TRIM ennél lényegesen több, nem véletlenül szolgáltatás, ha úgy tetszik a TRIM maga az OS. Egy hivatalos, 2009-es MS blogban ez olvasható (többek közt) a TRIM-ről

    "Windows 7 requests the Trim operation for more than just file delete operations. The Trim operation is fully integrated with partition- and volume-level commands like Format and Delete, with file system commands relating to truncate and compression, and with the System Restore (aka Volume Snapshot) feature."

    Azt hiszem így már egyértelmű, hogy miért lehetnek(és vannak) alkalmazások, amik nem kompatibilisek a TRIM szolgáltatással.

    Elnézést az OFF-ért. :B

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák