Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Ezt illett volna 3DS-re kiadni...
-
Hunpriest
aktív tag
És pont Switchre nincs? Ezt hogy számolták ki?
-
Psychopeti
senior tag
Ez az igazi!
Ezt nem übereliKend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
a2d2
addikt
Idáig röhögtem az árán. Hogy a fenébe gondoltak ezért 12e Ft-ot? Van benne kb 10 fajta textúra meg 10 karakter és egy egyszerű programkód. Hasonlítsák már össze a programjukat mondjuk egy Zelda BOTW-al.
Max 4e lett volna reális kezdés.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Hunpriest
aktív tag
Hát ez PC-n konkrétan hulladék kategória lett. Mire a beállításokban eljutottam oda, hogy az Xbox360 kontrollert beállítsam, háromszor kaptam ideg bajt. Az külön vicc, hogy a UI mindenhol a kontroller gombokat mutatja, de látszólag random billentyűket kell nyomogatni, hogy történjen valami. PC-re meg ne vegyétek.
-
Djuree
félisten
á bakker ha ez lenne mobilra is tuti vétel lenne.
nagy kedvenc volt régen.
nagy gépeken ezzel sztem nem sokan játszanak, oda van ezer komolyabb stuff meg drága is, de mobilra 1-2 ezresért millióan vennék...[ Szerkesztve ]
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
-
Zoz
őstag
válasz
Psychopeti #5 üzenetére
Nem, ez az igazi!
-
Megyek vissza Dyna Blasterezni.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
hege8888
aktív tag
válasz
Plazmacucci #12 üzenetére
Az volt a jó... Amigán...
Azt valaki tudja, hogy anno a 91-es Amigás/PC-s verzió miért lett Dynablaster, míg a sorozat többi része mindenféle platformon Bomberman néven futott?
Ha valakinek bejött az amigás endtune, akkor van egy remake-em az amigaremix.com-on
Régi 15"-17"Dell lapos monitort, Olivetti billentyűzetet, egeret keresek.
-
logitech1
tag
válasz
Psychopeti #5 üzenetére
Régi sokkal jóbb,kár volt hozzá nyulni.
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
válasz
Psychopeti #5 üzenetére
Mikor a kínai sega cuccon toltam. Megvolt törve a kábel. Valahol 60-70 szinten jártam és meglöktem véletlenül....
Utalásnál mindig írj tárgyat. Számom az adatlapomon. Privát számot nem veszek fel!
-
Dagidög
senior tag
Még kölyökkoromban pörgettük a régi részeket faterral. Nagy ritkán le szoktunk ülni néhányan Atomic Bombermanezni, ami nagyon bejött a szériából.
Ránézek erre az újdonságra is, bár eddig az irányítással kapcsolatban nem jókat olvastam. Tudtok a szériából olyat, amelyik van olyan pörgős és király, mint a az Atomic Bomberman, ne adjisten akár több pálya van benne, szebb grafika, stb.?Canon 5D (classic/mkI) eladó!
-
Nagus
aktív tag
Ezt miért erőltetik PC-re amikor van egy Dynablaster Revenge aminél ha jól emlékszem akár nyolcan is, saját szerver indításával lehet játszani másokkal fantasztikus grafikával?
[ Szerkesztve ]
-
FoxiestFox
félisten
Régen volt ennek egy klónja Symbian-re.. Explode Arena. Na azzal játszottam egy csomót.
Kövesd a sünöm! https://www.instagram.com/samshedgielife/
Hozzászólok Aktív témák
gp Mainstream platformokra is megjelent a Konami „bombasztikus” akciójátéka, úgyhogy mi is tettünk vele egy kört. Bomberman még mindig robbanékony.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- FIFA 21
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Okos Otthon / Smart Home
- [Re:] Javíthatósági értékelést kaptak az Apple-termékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- [Re:] Sapphire Radeon Rx 550 pulse 4GB DDR5
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Interton Kft
Város: Budapest
Cég: Core Systems Informatikai Kft.
Város: Debrecen