Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
Üdv,
Na megvan már a tab?
Mik a tapasztalatok?
Én bementem a media marktba, vagy háromnegyed órát nyomkodtam,nagyon tetszik nekem is,nagyon egyben van a tablet. A design meg mindent visz. Amit viszont nem tudtam kipróbálni a netezési élmény,meg a játékok,mert nem volt wifi,amit meg a telefonról osztottam neki,meg nem volt valami fürge.
Viszont egyvalami szemet szúrt,és beugrott rögtön a már - már klasszikus,urban legend szerű elképzelés,hogy fizetnek a cikkekért a gyártók,csak jobb színben tűnjön fel az eszköz:
Erre a Mobilarénás részletre gondolok :
"Mindettől függetlenül természetesen tökéletesen használható interneten való kutakodásra a gép, szélsebes görgetés, beállítható oldalillesztés jellemzi."
A cikkben a Chrome-ról van szó,nos a valóság : Használhatatlan,akadozó sz@r.
Nem,nem a mobilnet miatt,mert amikor az oldalt betölti teljesen,letekerek a lap aljára,meg vissza a tetejére,úgy akad mint a fene. Szóval ennyit a "szélsebes görgetésről"
De itt van ez a komment is : [link]Ennek ellenére nagyon jó tabnak tartom,nagyon agyalok rajta,hogy megvegyem,az meg,hogy a chrome akad,na bumm,van még vagy húsz böngésző a marketen,csak lesz olyan ami "smooth" ha már ennyit ad érte az ember.
Csak az a ferdítés nem kellett volna a cikkben... -
Avicularia
veterán
Elég megengedő vagy, én ezért az elég magas összegért (mert hát valljuk be kicsit túlárazott) semmiféle akadást nem tartok megengedhetőnek. Egyébként most a svéd telenor elég jó áron adja az LTE változatot, 163K-ért mérik. Sima wifis verziót meg nem lehet kapni sehol errefelé.
-
-
Smiro
senior tag
Csak óvatosan azzal a vízállósággal! A Z-nél már csupán "CSEPPÁLLÓ" a készülék!!!!!
Lejött egy frissítés és utána arra figyelmeztet, hogy ajtókat a cseppállóság miatt jól zárd vissza. Épp most polemizálok ezen a Z oldalán is, ugyanis nem ezzel a szöveggel adták/reklámozták a kütyüt. A minősítés is IP 57-ről 56 lett... érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
Smiro
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SkyShowtime
- Ukrajnai háború
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"