Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
válasz retesz147 #673 üzenetére
1., Igen műxik, most raktam fel, semmi gond vele, benn a lakásban, ahol az Ace nem talált jelet, ez simán rácsatlakozott a műholdra 1,5-2 perc alatt! A szabadban gondolom jóval gyorsabb, kinn még nem próbáltam.
2. Az is megy, szintén probléma nélkül.
[ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
RicoRR
tag
válasz dorika87 #699 üzenetére
én itt már megírtam neked erről a véleményemet: #646
akksi: ha csak telefonálok és nem használom azokat az extrákat, mint pl. s voice funkciók zárolt képernyőn, akkor 3-4 nap csak telefonálással.
Ha átlagosan netezek, mobilnetezek, közösségépítek akkor 2-3 nap. Karácsonykor egész végig be volt kapcsolva a mobilnet, ha emeleten voltam a wifi így egy másfél napot kibírt (telefon, net, email, cset, fb orrbaszájba)
szerintem jó. kell egy autós töltő, pár micro usb kábel, egy a kabátzsebbe, egy a hátizsákba, egy a munkahelyre, egy az otthoni géphez és kész. ebayen 2 dollárért vettem két plusz kábelt, meg egy autós töltőt az se volt két dollár.
-
nagyúr
válasz dorika87 #699 üzenetére
Sajnos nem fogom tudni neked lemérni az "átlag" használatot, mert hardcore felhasználó vagyok. Azt viszont tudom, hogy bekapcsolt wifi mellett facebook, email szinkronizálás, és állandó nyomogatás mellett simán kibír egy napot, ami nagy szó, mert ebben akár 5-8 óra internet, zenehallgatás, fényképezés van. Sajnos mobilnetem nincs, azzal többet fogyasztana szerintem. Telefonálni keveset szoktam.
-
-
dorika87
őstag
Köszi. Tudtok hozzá jó tokot ajánlani. Olyanra gondolok ami mindig rajta van.
-
paxm
aktív tag
custom binary counter reset-hez van valakinek infója?
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
kiszu
senior tag
Teljesen hátrahajthatod ha a képernyőt használod,de pl telefonálásnál ki se kell nyitni,mert ki van vágva a hangszórónàl..
Én speciel pont erre vágytam és vártam,mert a telefon fehér előlapja tetszik,de a fehér hátlappal meg csajos. Nos,ezzel a tokkal ha pl sötétkéket veszek,akkor megoldva.
De decemberben még nem lehetett kapni.[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
Nem gyözött meg.Ha telefonáláshoz nem kell kinyitni akkor hogy veszem fel ha csörög?
Gondolom ciripel akkor ki kell nyitni ,felvenni,becsukni és fülhöz tenni?
Na itt annyi a nyitogatás csukogatás hogy azért ejteném földigBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Kami11
őstag
Erről a típusról van valakinek infója? Nem néz ki rosszul, ráadásul nem is drága.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
dorika87
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem jön be ez az "agybadugós" füles. Használja esetleg valaki másik fülessel? Tudtok hozzá ajánlani? Vagy esetleg a hozzá adott fejek közül valamelyikkel érdemes megpróbálni? Bár nem hinném, hogy sokat javitana rajta.
-
nagyúr
válasz dorika87 #728 üzenetére
Én többek közt az agyba dugós miatt maradtam a samsungnál, nekem kifejezetten bejön, hogy csak a zenét hallom, a gyereksírást meg kizárja.
Ha azért nem jön be mert feszíti a füled, mindenképp próbáld ki a többi gumit, én tegnap végigpróbáltam mindet, aztán maradtam az eredetinél.
Az tény, hogy minden belső zajt felerősít, nem szabad vele futni, rágni, és szerintem telefonálni vele is elég speciális élmény. Bármilyen fülest használhatsz helyette, ami legalább 32 ohmos.[ Szerkesztve ]
-
dorika87
őstag
Igazából engem pont amiatt zavar, hogy szeretnél vele telefonálni, utcán, közlekedés közben stb... és azért jó lenne ha hallanám a külvilág zajait is. Néha nem jön rosszul Bár akkor lehet csak az egyik fülest használnám és akkor úgy jó lesz. Majd kitapasztalom hogy jó nekem.
-
nagyúr
válasz dorika87 #733 üzenetére
Igazad van, utcán veszélyes, biciklin pl eszembe sem jutna használni, de kocsiban se. De buszon vagy séta közben azért jól jön az a csend. Van a csomagban kisebb gumi ami nem zár hermetikusan, az jó lehet neked, de nyilván nem lesznek mély hangok. Vagy csak simán ne nyomd be teljesen a füledbe a gumit, ugyanaz lesz a hatás.
RicoRR: ez már súrolja a surface kategóriát.
[ Szerkesztve ]
-
RicoRR
tag
tényleg s3, még jó, hogy nem rendeltem meg ,
pedig nagyon 'hitech'
fekete-fehérben kimondottan birodalmi rohamosztagos felszerelésszemből nézve nem tűnik olyan vastagnak
-
dorika87
őstag
Köszi. Nézegettem Google Play-en, de azért titeket is megkérdezlek hátha van valami bevállt módszer. wifin keresztül szertnék olyat, hogy látom a notimon lévő megosztott dolgokat. Tudtol erre valami jól működő alkalmazást. A másik ha alapból wifin kapcsolódok, és elmegyek itthonról, tehát hatótávolságon kivülre kerül az ismert wifi hálózat akkor autómatikusan felkapcsoldóik a mobilnetre? (van mobilnet előfizetésem).
-
SpeaK
tag
Sziasztok!
Valaki segítsen: most ez az NFC hogyan van? a függetlenbe van? a tmobilos verzioba (mert csak ez jöhet szóba) nincs? mert ha ez így van (nexteltől akarom én is beszerezni) akkor inkább függetlent veszek
Köszönöm előre is!
A siker titka a nem kézenfekvő dolgok megszervezése.
-
retesz147
addikt
Ha jól tudom, ez nem így van, hanem úgy, hogy piac függő, hogy hova gyártanak NFC-set vagy NFC nélkülit.....ha jól informálódtam, akkor HUN-ban még nem létezik NFC-s modell, viszont németeknél már van (+100euróért)
NFC nélküli --NFC-s
(és ahogy látom németeknél is 4-6 hét múlva érkezik csak az NFC-s)sajnos Magyarországon még nem találtam NFC-s modelt (pedig nekem is az kellene) és listát se találtam eddig, hogy melyek lesznek azok az országok, ahol NFC-s modelt is fognak árulni....
persze én még nem vagyok tulaj, úgyhogy a tulajok tudnak erről tapasztalatot mondani (függő/függetlenbe van-e)
egyébként ajánlom a gsmpalota-t is....érdemes körülnézni náluk is.....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
SpeaK
tag
válasz retesz147 #741 üzenetére
Köszönöm a választ
Igazából nekem egyetlen egy fontos dolog kell: a telo doboza legyen gyári foliával beburkolva, azaz total originál kell. Azert nem veszem tmobilba mert ott minden telot felbontanak remélem találok olyan boltot, ahol van ilyen... mert elegem van már abból hogy mindig szart veszek 2x volt probléma ebből hogy felvolt bontva a csomag (nemkapcsolt be telo, illetve rossz volt a másik akksija).
Ha esetleg a nextelnél így van / nem így van kérlek ezt osszátok meg velem
A siker titka a nem kézenfekvő dolgok megszervezése.
-
dorika87
őstag
Igen, tegnap megkérezett. Mivel összehasonlítási alapom nincs, és valószínű nem is lesz... de nem bántam meg cseppet sem. Hasonló kategória. Itt-ott vannak eltérések, 4col-4,3 col, normal sim-microm sim, kivehető akksi/nem, az is sokat számított, hogy HTC Mo-n nincs gyári garival (kivéve nextel, de abba nem mertem belevágni) Meg talán számomra picit nőiesebb is az S3 mini. Tudásra is megfelel. Igaz One S mellett szólt a jobb proci, nagyobb kijelző, jobb kamera/fényképezőgép. De lényeg, hogy 1 napja van nálam és eddig nem érzem úgy megbántam volna, és szerintem már nem is fogom
-
|AP|
veterán
Tok témához:
Az egyik legjobb minőségű tok.
Nekem még nincs ilyenem, sőt S3 minim sem, de ha egyszer lesz biztos lesz rá egy ilyen, mert nekem nem igazán jön be a fényes hátlap.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest