Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszabee
aktív tag
Nem mindegyik böngésző támogatja sajnos
-
BuricsJ
tag
ha még nem tetted meg, nézd meg kék színben, szerintem jobb mint ha fekete lenne , igaz alapból nem vagyok fekete párti.
Én kék színben vettem a készüléket, egyáltalán nem tartom "zavarónak", nem annyira kék, mint gondolná az ember. Inkább sötétbe hajló kék színről beszélhetünk, hát lapja is inkább szürkés kék mint sima kék.Józsi
-
Kami11
őstag
-
Skynet258
veterán
válasz retesz147 #425 üzenetére
Én futtattam, természetesen az újat...
Btw van fóliám hozzá a shopban ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
RicoRR
tag
Nektek milyen telefon beszélgetés közben a hang? Nekem kicsit tompa, de az csak az utcán zavaró, néha nem értem mit mond a màsik.
Másik: nincs billentyűzet kalibráció? Egyfolytában az az érzésem, hogy a billentyűk fölé kell üssek.
Egyébként meg imádnivaló tényleg! -
Skynet258
veterán
válasz szaszabee #460 üzenetére
Megmondom őszintén, egyszer beletettem, aztán két hét múlva kivettem, mikor küldtem vissza a tesztkészüléket... de jó ideje pakolgatom be az adapteres SIM-et ebbe-abba, és még nem volt problémám. Van ezek között is jó, meg olyan is, amit tényleg nehéz kezelni (kicsúszik belőle, nem tartja szorosan, stb).
-
RicoRR
tag
Éjszaka az akksim 25-28százalékot merült. Se wifi se mobilnet nem volt bekapcsolva, csak az ébresztőóra. Attól vagy mitől? Ez rengeteg!
Tegnap du töltöttem igaz cseteltem este buszon sokat, de megint rakhatom töltőre! :-( -
sdd2
veterán
Akit esetleg érdekel délben a logouton elolvashatja az én tesztemet a készülékről.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
nagyúr
Hát emlékeim szerint ha átállítod, újraindításig bent marad mindkettő a ramban, de amit nem használsz, ki is tudod lőni. Amúgy meg 1g rammal nem hinném, hogy akkora egetverő probléma, ha a 4-5 megás samu bill. a ramban marad. Nekem nagyobb gond volt, hogy nincs benne magyar t9.
-
RicoRR
tag
milyen fájlkezelőt ajánlotok? astro?
van-e értelme antivírust telepíteni (avast)? vagy elég lehet a samsung lopásvédelme (samsung account - bejelentkeztem), gondolom itt nem a szó szoros értelmében vett vírusirtóról van szó? telepítettem az avastot, 80% beállítottam, majd még foglalkozom vele. Nem írja, hogy szívná az akksit, de ha felesleges, akkor inkább leveszem.
-
nagyúr
Én a root explorert, még root nélkül is hasznos, azzal meg nélkülözhetetlen.
Vírusirtó szerintem felesleges, válogasd meg mit és honnan teszel fel és persze a fontos adataidat mentsd rendszeresen.
Ha valamit "külső forrásból" telepítesz, töltsd fel vmi netes online vírusellenőrzőre.[ Szerkesztve ]
-
RicoRR
tag
Mi a baj az op rendszeremmel, hogy ennyit fogyaszt? Az utóbbi két napban csinálja ezt. Fél nap fél akksi, nem nyomkodtam, pár perc wifi, kb. 5 perc telefon és kész. Be akartam szúrni a screenshotot, de telóról nem tudom.
13 óra használat után 58%, ebből android op rendszer 52% , képernyő 11%
Help!Néztem, az első pár òrában csak készenlétben óránként 4%-ot evett.
[ Szerkesztve ]
-
RicoRR
tag
válasz szaszabee #482 üzenetére
ezt hogy is kell pontosan tennem ezt a gyári állapotot?
a beállításaimat utána indításkor állítsam vissza a google fiókból? és újratelepítenem az eddig telepített alkalmazásokat (majdnem mindet).egyébként, ha kiveszem az akksit, pl. sd kártyát behelyezni, cserélni nagyobbra, akkor mi történik? minden törlődik? akkor is google fiókból kell helyreállítanom az adataimat, beállításaimat indításkor, és újratelepítenem az appokat?
karácsonykor semmi baja nem volt, szinte egyfolytában ment vagy a mobilnet, vagy a wifi, jöttek mentek a csetek. így bírt több, mint egy napot, csak alváskor kapcsoltam le az adatforgalmat.
most kijelentkeztem google talkból, és így visszaszorult az akksi használat óránként 2%ra (4-5ről - persze nem biztos, hogy ettől). Ez azért már elfogadhatóbb adat, ez kb. 2 nap készenlétben. Ezek szerint a csevegő akkor is fogyaszt, ha be vagyok jelentkezve, de nincs se wifire se moblinetre kapcsolva? logikus lenne, hogy nem, ha nincs internet elérés, akkor nem fogyaszt, nem? ha be vagyok jelentkezve, ha nem.
a ramom, kb. 600megára van tele, úgy hogy nincs elindítva külön semmi, feladatkezelő 0 alkalmazást mutat.
ezek vannak telepítve (avast + avast lopásvédelme, facebook, 5 angry birds, bad piggies, ebay, qr droid)még egy kérdés: ha letöltök 4-5 játékot, akkor mindegyik fogyaszt, akkor is, ha épp nem játszom vele? azaz elég letölteni kettőt, amivel épp jétszom és ha meguntam törlöm és másik kettő letölt? vagy hogy van ez?
még valami: a zárolt képernyőn miért nem frissül az időjárás (óránkéntire van beállítva zárolt képrnyő módban), amikor a home képernyőn manuálisan frissítek? mindig van a budapest és pl. pasarét között 5-6 fok eltérés.
azon gondolkozom, hogy egy elosztóból töltöttem pár nappal ezelőtt, és volt bedugva valami régi laptop, aminek zizeget a dugója (volt bedugva egy aktív hangfal is, az meg adta a hangot hozzá), majd amikor kihúztam szikrázott is, szóval volt valami zárlat abban az elosztóban, ahova a telefon volt dugva (gondolom párhuzamosan vannak kötve az aljzatok, nem sorosan, tehát annyira nem lehet ez gáz). Ez tönkre vághatta az akksit, vagy van ez ellen védelem?
köszönöm, kúlok vagytok, tényleg!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Factory reset kód ha minden igaz: tárcsázóba beírni: *2767*3855# (pár hete minden hír erről szólt, hogy hogy lehet weboldalról resetelni tetszőleges samsung telót )
Ettől minden adatod ugrik, gyári állapotú lesz a telód. Utána ne telepíts vissza egy programot se, csak figyeld a fogyasztását. Ha ugyanúgy fogyaszt, akkor vmi hardveres gond lehet.Amúgy nekem az a lopásgátló progi gyanús, szedd le, hátha megoldódik a gond. Vagy szedj le mindent, amit az utóbbi két napban telepítettél.
Az tök rendben van, hogy 600mega foglalt, az androidnál van ez a prefetch, mint a windowsokon is, hogy igyexik mindent a ramba tölteni, ha van szabad ram, hogy később a programindítások gyorsabbak legyenek. Erről nagyon le se lehet beszélni. A programok nem fogyasztanak ilyenkor, de akkor sem, ha futás közben a háttérbe teszed és a ramban marad, mert az android jegeli őket. A háttérben csak a szolgáltatások maradnak aktívak, és használnak processzoridőt, pl a cset szolgáltatás, meg pl az időjárás widget, azt is érdemes kikapcsolni próbaképpen.
Az elosztónak azt hiszem ehhez semmi köze, ha zárlatos lenne, akkor meg levágta volna a biztosítékot, inkább kontakthibás lehet az elosztó és áthúzott vhol.
-
RicoRR
tag
erre a kódra hard resetet írnak néhol és factoryra meg ezt: *#*#7780#*#* - Factory Reset
mi a különbség? valahol mintha soft resetet is láttam volna. az mi?ja, először leszedem ezt az antivírust, holnap, aztán meglátjuk mi történik
köszi! majd beszámolok, hátha valaki okulhat a példámon
-
nagyúr
Nem tudom mi a különbség, próbáld ki és meséld el. Sztem ugyanaz lesz az eredmény.
A hangminőségre: tudomásul kell venni, hogy minél drágább telefont veszel, sajnos annál kevésbé alkalmas telefonálásra. Rengeteg változója van a beszédminőségnek, a térerő, a hangchip, a hangszóró, a vonal túlsó felén ugyanez. Plusz bejön a képbe az alkalmazott zajszűrő algoritmus, egyáltalán történik-e zajszűrés (ehhez második mikrofon kell). Ami meg elég furcsa, hogy minél olcsóbb a hangátviteli rendszer, annál jobban érthető a beszédhang. -
TRitON
aktív tag
Sziasztok,
Nemrég vettünk barátnőmnek egy ilyen telefont (a FLAME-erek kíméljenek hogy így szar-úgy szar; előfizetéssel 16kHUF volt a T-nél). Csillivilli, jó telefon, gyors, hasznos, nagy tárhely, jó kijelző, stb. Viszont borzasztó idegesítő, hogy időnként nem lehet felhívni, tipikusan mikor aktív a kijelző (tehát nincs lezárva), illetve ha be van kapcsolva a WiFi. Találkozott már valaki ilyen/hasonló problémával? Csak a T-s telefonokkal van baj, vagy a másik két nagy társaság telefonjaival is?
Ha senki nem látott még ilyen problémát, melyik supportra lenne érdemes írni először? T, vagy rögtön a Samsung?Előre is köszi a válaszokat!
Mi az? 3 lába van mégsem tranzisztor? - ??? - Traffipax...
-
Kami11
őstag
-
szaszabee
aktív tag
Én is ilyen telót vettem a feleségemnek karácsonyra Nem találkoztam ilyen hibával Igaz én egyből rootoltam
Próbáld visszaállitani gyári állapotra ha semmi változás akkor tedd fel az eredeti romot újra odin-nal[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Srácok! Nekem gyanús, hogy a t-mobilos minikkel valami nem stimmel. Már a második tulaj panaszkodik rá. Szerintem érdemes lenne független fw-t rátenni és úgy kipróbálni. Továbbmegyek: be kell vinni a tmobil szervizbe és panaszkodni, hogy nem jól működik a telefon, de tudom, hogy ezt a tmobilos brandelt fw okozza, és ráteszik a függetlent garanciavesztés nélkül. Ez nem vicc, wave-el többen sikeresen megcsinálták.
[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
Egy másik szintén T-mobilos tulaj panaszai. Valószínű, hogy a T. saját alkalmazásai hülyítik meg a készüléket. Ki kellene próbálni egy függetlennel, ha van rá lehetőség és akkor kiderülne a valódi hiba oka.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
TRitON
aktív tag
Gyári beállítások visszaállítása után, szűz telefonnal is ugyanez a helyzet. Sz*r van a palacsintában.
Mi az? 3 lába van mégsem tranzisztor? - ??? - Traffipax...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest