Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zoja™
őstag
válasz #20749568 #9002 üzenetére
Én a Viper4Android-ot jobban szeretem, de az viszont néha eldobja KitKat alatt a drivereket.
Egyelőre előszedtem a jó öreg FiiO E6-om, azzal vállalható minőséget tudok produkálni zenehallgatáshoz. -
ronin79
addikt
Ugyanott mint az összes cm-ben, a használni kívánt témában, vagy system témával a frameworkben.
A viper hogy dobja el a drivert? A dsp nekem az összes eddigi telón, minden cm-el gáz volt, de a viper beats audio irs packal, expert ui-val és egy monster beats fülessel kuwa jól szól.
Amúgy ace2 topikban van egy frissített gapps light a legújabb viper, auto driver telepítéssel, esetleg még próbáld ki azt. -
Zoja™
őstag
válasz ronin79 #9004 üzenetére
Úgy szokta eldobálni, hogy hiába állítok bármit, nincs változás, és a driver chek-nél is ezt írja: processing: NO
Restart után helyreáll.
Majd rápróbálok délután a frissített GApps-ra, hát ha hoz valami javulást, köszönöm az infókat.
Egyébként át kéne menteni pár dolgot ebből a ROM-ból, k.rva jól néz ki.[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
Am a Galaxy s3 mini vagy az új Galaxy Trend Plus jobb teló? ránézésre ugyanúgy néznek ki és a hardver is majdnem ugyanaz..
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
Nektek volt igazatok. Nem vették be és nem cserélték a telót, mindenáron a szervizes köröket futottuk le, már az üzletvezető is kijött mert szószerint ordítoztam benn... nevetséges az egész vodafone, ha az ügyfél nincs megelégedve a készülékkel az már levan szarva..
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Zoja™
őstag
válasz mediumgecso #9013 üzenetére
És neked muszáj itt trollkodni?
-
Zoja™
őstag
válasz mediumgecso #9016 üzenetére
Köszönjük!
-
joker1220
őstag
válasz #20749568 #8848 üzenetére
Végülis elvittem szervízbe, rárakták a gyári 4.1.2-t, remélem mostmár jó lesz.
Egyébként azt mondta a zember amit én is gondoltam hogy mivel T-mobilos a teló, a gyári
4.1.1 re ráfrissült a 4.1.2 T-mobilos változata mert ugye OTA frissítéssel ez megy rá, és ez
lehetett a gond.Egyébként direkt megnéztem mennyi a különbség, a t-mobilos verzio 70mb rammal többet
zabált a sok bloatware miatt szóval már ez is egy előrelépésNa meg a gari is megmaradt
Reméljük ezzel már nem lesz gond.
Ha esetlegesen mégis jön az a frissítés akkor nekem most nem a t-mobilos fog jönni hanem
a kártyafüggetlenre való, tehát nem kell várni + fél évetTaláltam egy kis érdekességet, egy rakat szervíz kód ha kinyitjátok a leírás részt...
Van közte elég veszélyes is úgy látom
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
xenom0rph
őstag
A maclaw féle stock aosp mikor jön ?
halahala
-
ronin79
addikt
válasz xenom0rph #9024 üzenetére
Tőle kérdezd Kb. 3 hete ígérte a nagy meglepetést, aztán beteg volt, majd elutazott, aztán marcin lett beteg, a legújabb kifogásokat meg nem tudom, de ez az aosp dolog már nem új csak idáig valahogy sosem sikerült összehozni, viszont a remény hal meg utoljára úgyhogy bizakodni lehet.
-
BogyóBP
addikt
Az új cm mod javit valamit a fotó és videózás minőségén vagy ugyanaz marad?
-
BogyóBP
addikt
válasz xenom0rph #9028 üzenetére
Hol? kinek? Merre?
-
BogyóBP
addikt
Mind1 inkább szerzek egy Galaxy S2 őt..
-
ronin79
addikt
válasz #20749568 #9039 üzenetére
Gondolom csak frissítettél korábbi verzióról, mert nálam full wipeos tiszta telepítéssel nincs hiba. Nálam korábban olyan 5-8 frissítés után voltak ilyen hibák, hogy böngésző leállt meg hasonló, de tiszta telepítés után nem jelentkeznek.
A chameleont még én sem próbáltam, de sima cm verziókon kívül mindegyikben hiányos a magyarítás és ez veszi el ezektől a kedvem.[ Szerkesztve ]
-
karesz10
csendes tag
Sziasztok. Olyan problémám van hogy ha fel teszem töltőre a telfont ha teljesen fel tölti ha nem töltő ki húzása után is úgy jelzi mintha töltőn lenne a telefon. újraiditás után is ugyan úgy marad csak akumlátor ki be rakással lehet eltüntetni. most jelenleg d mod v6 van rajta rottolt. újra raktam az egész telefont reset minden de még mindig fent áll ez a hiba.Alap sáv verziót is cseréltem XXAMG4 volt rajta előtte hiba előtt frissítettem DXAMJ1 de fogalmam sincs hogy mi lehet a baja lehet. Egyik napról a másikra kezdte el ezt csinálni. töltött nem szoktam ki húzni este fel rakom reggel le veszem. Tudtok rá valami megoldást ?
Device: sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ sɪɪɪ ᴍɪɴɪ > Status:ROOTED> Rom: Jellybean 4.2.2 (AOKP) 20130811
-
xenom0rph
őstag
Mondjatok valami megoldást drasztikusan merülő akkura, reggel 7-kor leveszem töltőről, 11-12 környékére 15-20%-on vagyok fél órás képernyő használattal bekapxoslt mobilnettel, greenify fent van.. Dmodv6
Esetleg valami tweak segíthet? Crossbreeder vagy valami?halahala
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest