Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
Akkor OK
Más: maclaw.pl helyett NovaFusion, érdekes meg a közlemény is
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz ronin79 #9355 üzenetére
Akkor majd írj már légyszi élmény... khm... akarom mondani bughalmaz beszámolót, ha kipróbáltad.
Szerk: látom már nem moderálják a hozzászólásokat...
[ Szerkesztve ]
-
-
ronin79
addikt
A changelog terjedelmes, de telepítés után nem sok a változás. Van új kernel amiből eltűnt pár governor (abyssplug, pegasusq) és már sio ütemező sincs (de ez lehet csak átmeneti).
Ismét 3G-vel indul a teló egy 2G-re váltás és egy újraindítás után, nekem úgy tűnik visszatették a régi samsungos rilt a buhera helyett, mert ismét működik a kézi hálózatkeresés is.
A teljsesítménybeállításokból még mindig hiányoznak a profilok (energiagazdaságos, teljesítménycentrikus), ezt nem tudom közeljövőben fogják-e implementálni, többi teló cm11-ében ez meg van.
Amire kíváncsi voltam az usb otg, de ez sajnos nem működik, pedig az összes usb-s cuccot ami kezem ügyébe került végigpróbáltam.
Ébresztőre leszek kíváncsi holnap reggel, meg napközben lesz-e ismét gondom a hívásokkal.(#9356) Zoooja
Lehet még nem
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz ronin79 #9358 üzenetére
Egyelőre akkor azt hiszem, hogy még mindig maradok a Virginity-nél, a te témáddal egészen baráti lett.
Akkor magyarán a changelog fele ismét csak parasztvakítás. Az OTG-hez használtál valamilyen host controller-t?Anno. mikor megvettem a telefont, gyorsan össze is dobtam hozzá egy elektronikát, ami -másodpercenként szaggatva az áramellátást- host mode-ba tudta rakni a telefont, bár nem nagyon használom, mert idegesít, hogy olyankor elszáll a töltéskijelzés. De ahhoz is kellett egy host controller app.
Kíváncsi leszek egyébként, hogy marcin mikor lesz kész a régóta beígért hatalmas kernel update-el , de azon se lepődnék meg, ha nem lenne belőle semmi.
Sőt, mivel alapból egy erős konteós vénával vagyok megáldva, így azt is meg merném kockáztatni, hogy azért tette nyílttá a forrásait a Maclaw Team, mert csúnyán elakadtak a fejlesztéssel. Gondolom várnak a csodára, hátha egy külső ,,fejlesztő" megoldja a problémáikat.
De ez csak az én meglátásom, nyugodtan lehet fenntartásokkal kezelni...
-
ronin79
addikt
A tablethez kapott otg redukcióval próbáltam egeret, billentyűzetet, pendriveot ( fat32, ntfs, exfat) csatlakoztatni, de egyiket sem ismerte fel ugyanúgy, mint a twrpjük aminél szintén szerepelt az otg támogatás.
Úgyhogy ez egyelőre kamu, mert azt sem láttam, hogy valaki jelezte volna a működését.
Ami a közzétett forrást illeti enyhén hülyén nézne ki a régóta készülő és beharangozott android open source project zárt forrással, de tuti több van mögötte és én sem zárom ki, hogy várják a csodát vagy valami mást. Acenél amikor cm9-el próbálkoztak majdnem egy évig nem működött a kamera amíg Wayland nem nyúlt hozzá.
Mindenesetre a tegnapi verzióval egy hiba van idáig, az ébresztő ha mélyalvásba kerül a teló, lefagy az óra.
A gyári JB-n a Playről telepített Chronus eljátszotta ugyanezt, annyi különbséggel, hogy ott az ébresztő működött. -
törölt tag
-
martin0414
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha most szeretnék ebben az árkategóriában telefont venni, mennyire éri meg ezt megvenni? Tehát a mai napig jó telefonnak számít, vagy van-e ennél jobb? Milyen negatív tapasztalatotok van a telefonnal kapcsolatban?
-
Zoja™
őstag
válasz #47982080 #9361 üzenetére
Működhetne trükközés nélkül is, ha lenne olyan kernel, ami host módba tudná kapcsolni a telefont. Onnan már csak mount-olni kellene a rendszerhez a használni kívánt eszközt. Egy valamire való fejlesztő ezt hamar megoldaná.
Most már csak reménykednünk kell, hogy felbukkan valaki, aki helyre rázza a dolgokat. -
Zoja™
őstag
válasz martin0414 #9362 üzenetére
Újonnan ez a telefon 50-60 ezer Ft között mozog, de ebben az árkategóriában már jobb készüléket is kapsz. Általános tapasztalatok alapján az akksi kb. egy évet bír és rendszer verzióban is leragadt a 4.1.2-nél. Ha használt készülékek között nézelődsz, 30 körül jó vétel lehet, újonnan viszont már nem éri meg megvenni.
-
Zoja™
őstag
válasz #47982080 #9366 üzenetére
Ha esetleg találsz hozzá kapcsolási rajzot, azt szívesen venném, ha megosztanád velem/velünk.
(#9365) martin0414:
Igazából ebben az árkategóriában Samsung-ot én nem merek neked ajánlani.
Hátha lesz valaki, aki ebben a témában igazából segítségedre lesz, de júniusban megválok az S3 Minitől és magától a Samsung-tól, mint márkától is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én nem értem néha ezt a telefont
TWRP 2.7, egy backup aztán mondom magamnak kipróbálom a mostani CM11-et meg az OTG-t, felrakom gapps-t is. Utólag kiderült lehet nem jót raktam , folyamat alkalmazás bezárások, nem m is eröltettem...
Közben TWRP ből van Fusion csak azért is felrakom ha már flashelgetek miért neAztán inkább vissza akartam pakolni a backupot, Fusion TWRP failed, visszarakom a Maclaw TWRP-t, failed, akkor rakok régit, azzal felmegy, de nem bootol Hát ilyet kell nekem szórakozni...
Volt össze vissza wipe meg próbálkozás és semmi, kénytelen vagyok gyárit rakni, visszarakom bebootol és ott a rendszerem ami előtte volt, luncher, téma beállítások. -
Mandy001
csendes tag
Sziasztok, adott egy Samsung S3 mini. Egyre gyakrabban a következő a probléma:
Ki-be kapcsol és rezeg folyamatosan, éppen milyen kedve van és gyakran újra indítja magát, majd elölről.
Szétszedtem kitakarítottam a bekapcsoló gombnál, de ugyanaz.
Valaki találkozott már ilyen problémával?
Köszönöm a válaszokat. -
joker1220
őstag
válasz xenom0rph #9381 üzenetére
Az enyém is újraindulgatott, gyári 4.1.1 volt rajta, amikor frissítettem itthon akkor pedig a t-fos 4.1.2 ment fel rá és ez úgy bezavart neki hogy 2 naponta teljesen össze vissza újra indult. Elvittem szervízbe, ráhúzták a gyári független 4.1.2 -t, azóta semmi baja sem volt.
Mondjuk tegnap megint újra indult magától de aztán ki tudja hogy mitől
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
Mandy001
csendes tag
Akkor előbb rá kell vegyem, hogy maradjon bekapcsolva amíg lementem az adatokat, ha a kies hajlandó együttműködni...
-
Mandy001
csendes tag
Nos, adatok lementve, de a probléma nem szoftveres, hanem valami megszorul. Megpróbáltam a keret nélkül odaszorítani az aksit és jó, aztán összeraktam megint nem jó, utána kiszedtem a hangszóró melletti részt és összeraktam anélkül ugyebár nincs térerő és stb, de a teló jó lett. Szóval vagy ez a kütyü szorul meg valamiért, vagy sz'r. Megint összeraktam egyben mindent a helyére és kis ideig jó volt, majd amikor csak hozzáértem a telefon kikapcsoló gombja felőli részhez azonnal újra produkálta a hibákat, rezgés majd kikapcs.....nincs több ötletem.
-
ronin79
addikt
Akkor ennek majd lehet hasznát veszed
Fura módon cm használat közben hiányzik valami stock ficsör, gyári jb-n meg valami cm-es. Tegnap csináltam egy tiszta telepítést, odinnal a gyári utolsó ANB1 alap majd TWRP a hivatalos nem az M&M 2.7-es buhera, (mert abban valahogy nem bízom és abból gyárit sem lehet telepíteni meg a screenshot sem működik).
Össze kéne dobni egy kitkat témát gyárira az s5-öm mintájára vagy egy teljes romot is akár. -
Zoja™
őstag
válasz ronin79 #9388 üzenetére
Köszi
Tényleg jó lenne egy stock kitkat téma, VRT-ben még egyszerűbb is lenne, de annyi ikont kellene átszerkeszteni, hogy az nem emberi.Aweriot:
Minél nagyobb a class szám, annál nagyobb a memóriakártya írási/olvasási sebessége. Viszont akkor van értelme nagyobb sebességű kártyát használni, ha a programok nagyobb méretű adat fájljait át helyezed az SD kártyára. Zene és videó tároláshoz nem muszáj magasabb class számú kártyát használni.
[ Szerkesztve ]
-
Dino69
aktív tag
De jó látni hogy mindenki megvan elégedve a telefonjával Vagy eladta mindenki??
Én visszaálltam stock-ra, de a NovaFusionre kiváncsi lennék. Van vele valami tapasztalat valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz ronin79 #9395 üzenetére
Én már egyik verziót sem próbálgatom. Júniusig kibírom a Virginity-vel, megspékelve a te témáddal és egy-két saját módosítással.
Szarok voltak a portolt CM-ek erre a telefonra mindig is és már nem is reménykedem benne, hogy valaha csinálnak erre egy hosszútávon használható verziót.
A logót illetően pedig, lehet jobban ütne, ha nem az eredeti kerülne a wc csészébe, hanem át kéne szerkeszteni original fekália színűre.
-
ronin79
addikt
Na komolyra fordítva a témát mielőtt bárkinek is elvenném (vagy vennénk) a kedvét a cm11 verzióktól - kipróbáltam 3 verziót az elmúlt héten és jelenleg is még a telón a tegnapi maclaw-nova fusion cm11 van, de cygwinben már épp az utolsó ANB1 JB deodexelése folyik, szal nemsokára gyári JB mod lesz a telón ismét.
Nincs különösebb gond a cm11-el, sőt valahol még talán hálás is lehetek maclawnak és bandájának a verziókért és az illuzióért, hogy kitkat futhat a telón. Nem tapasztaltam drasztikus akkufogyasztást, a BT bug amit xda-n mostanában jeleznek engem nem érint, az ébresztő hibát sikerült kiküszöbölnöm, legalábbis nálam a cLock jegelése után többé nem jelentkezett, működik a kézi hálózatkeresés, wifi, 3g (habár mobilnetet ritkán használom), kamera.
Egyetlen egy hiba miatt térek vissza gyári JB-re, hogy a telót nem tudom telefon ként használni, mert reggel az éjszakai repülőgépüzemmód után ha nem indítom újra akkor a délelőtt folyamán csak sms-eket fogok kapni nem fogadott hívásokról, hiába van a teló bekapcsolva és van térerő meg látszólag minden OK mégsem vagyok elérhető és ez a hiba naponta többször is beugrik.
Lehet egy általam telepített alkalmazás okozza, fogalmam sincs de nincs kedvem a hiba okát keresgélni inkább frissítem az S5 témámat és marad a gyári JB amíg ezt a telót használom.(#9396) Andr3wJ
Sajnos ez van
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz ronin79 #9398 üzenetére
Az azért vicces, hogy pont a telefon funkció nem működik egy telefonon.
Más: ha szépen megkérlek, egy gyári szoftvert nem deodexelnél nekem cygvinnel?
Ha megoldható és nem nagy kérés, akkor privátban küldöm a linket. Sajnos PC problémák miatt nem tudom magamnak megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest