Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roli654
tag
válasz tomasz8814 #8241 üzenetére
szia! én felraktam jónak jól néz ki, viszont ami a bajom vele az az akku idő, próbáltam úgy hogy nem nyomkodtam, nem tettem töltőre, és kb 4 óra alatt 100%-ról leugrott 40%-ra. ezt még valahogy igazítani kell sztem.
Joyetech evic vTwo mini + Merlin RTA!
-
ronin79
addikt
A magyarítás eleve megvolt 10.2-ben, nem az én érdemem, én csak összeszedtem és elkészítettem 11-re. A cm csapat nyilván össze szedte magát és szintén belerakta.
Milestone2 - CyanogenMod version is M2 now[ Szerkesztve ]
-
trigorin
aktív tag
Meglett az új teló. Remekül működik. Egyedüli probléma, hogy éjjel vagy tíz százalékot esett az akksi, kikapcsolt mobilnet és WiFi mellett
Viszont a Kies felajánl egy frissítést: I8190XXAMG4. ÉRdemes feltenni? Nem lesz tőle lassabb, rosszabb a készülék? Van vmi ismert hibája ennek a romnak? -
tomasz8814
csendes tag
Hellotok ezt a hibát szeretném elháritani: com.android.sytemui de nem megy sehogy elöre is köszi a segitséget
-
ronin79
addikt
Hibák előjöhetnek egy nap alatt is, de majd jelzek ha találok valamit. Egyelőre jó, amik engem bosszantottak azokat ebben nem tapasztalom. Magyarítást kell még kipofozni egy-két helyen (óra, telefon, sms) de azt nagyon egyszerű githubon keresztül megcsinálni.
@tomasz8814
Kicsit bővebben? -
ronin79
addikt
válasz tomasz8814 #8314 üzenetére
Kaptál már rá választ, mi a probléma? Ha javítani akarod elég a gépeden egy ubuntu verzió, letöltöd a cm sourcet és theme chooserben letiltod a systemui restartot Vagy megvárod amíg a cm team észreveszi és javítja esetleg jelzel xda-n a pfg csapatnak
-
Zoja™
őstag
válasz tomasz8814 #8316 üzenetére
Akkor vársz türelmesen...
(#8313) ronin79:
Csak nem bírtam ki, úgyhogy felraktam tegnap este. Eddig jó, a magyarítás tényleg hiányos, bár nem tudom, hogy az előző verziókhoz készített Translate-Hu pack-od jó-e hozzá?
Mondjuk annyira nem vészes így sem, eddig bőven használható, remélem nem sz@rja össze magát a napokban .Egyedül ami zavar, az a telefon/statistics menü magyarításának hiánya, de ha jól emlékszem, azt a te javításod sem tartalmazza.
Ahogy olvastam az óra bugra is van átmeneti megoldás, be kell kapcsolni tölt És kor a daydream-et, de kíváncsi lennék, hogy akkor az óra bele ég hét e a kijelzőbe...[ Szerkesztve ]
-
-
Zoja™
őstag
válasz szekfizsolt #8320 üzenetére
Ennyi változtatás van benne.
Remélem most már az idegesítő hibáknak tényleg búcsút mondhatunk.
-
ronin79
addikt
Ment pü
-
törölt tag
Nekem meg bármelyiket rakom fel AOKP, vagy CM11, beállítok mindent felfissít, letiltom ami nem kell, és leáll a beállítások alkalmazás fekete képernyő, csak a felső sáv marad.
Újraindítom és bootloop -
ronin79
addikt
válasz #47982080 #8332 üzenetére
Nem egészen, a pa gappsban benne vannak, az összes fölösleges lib fájlokkal és minden szeméttel eggyütt. A moddolt verziómból van ez kitakarítva. Amúgy ha az alapértelmezett google launchert használod és letiltod a google keresést nem fog a launcher sem működni így érthető a bootloop.
Ui: tudtam én, hogy rossz gappst használsz[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz #47982080 #8336 üzenetére
Miért kéne? Én fel sem telepítem Apex nekem jobban bejön mint a személyreszabhatatlan GoogleHome.
CM11-CUSTOM-AROMA-GAPPS+APP REMOVER első ablakban kiválasztod mit akarsz telepíteni, másodikban mit akarsz törölni. Launchernél ha google home-ra esik a választás akkor értelem szerűen telepíteni kell a google now-t, viszont apex vagy novánal nem szükséges semmi google bloatware. -
szekfizsolt
senior tag
Mai CM11 hogy sikerült? Valami tapasztalat?
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Dino69
aktív tag
válasz szekfizsolt #8341 üzenetére
Egyenlőre jó mai CM 11. Bár még csak hívást fogadtam vele
-
kalics
csendes tag
sziasztok !
Valaki segithetne !!!
Van egy s3 minim rengeteget nyomom szoval gyorsan meritetem. Elejinte csak nap 2szer kellet fel töltenem aztán let 3 majd napi 4 . Most ott tartok hogy szinte csak töltöről tudom használni mert ha eléri az 50%-ot ujraindul és 1%lesz belőle de ezt csinálta már 70,80 százalékon is vagy mondjuk egy telefonálás után vagy ha töltönélkül használom 20 percig és meg is adja magát . Amit még tudni kell 2szer ejtettem le ELSŐNEK 1 REPEDÉS MAJD MÁSODJÁRA TÖRÉS ÉS TÖBB REPEDÉST KAPOT . aTTÓL FÜGGETLENÜL NEM HISZEM HOGY A KIJELZŐ SÉRÜLT VOLNA CSAK A PLEXI TÖRT meg amit kilehetne cserélni. De a gondom a sok ujra indulás és a napi 4szer töltéssel van . Kérdés : aksi hibás lehet vagy estleg valami sérülhetet belül amitől igy viselkedik ?
-
kalics
csendes tag
Ha tudtok segiteni privibe irjatok már légyszi sürgős lenne ... mert nem tudom eldőnteni kölcsek a telefonra vagy hagyam a picsába
-
szunyi777
őstag
Ami szerinted plexi, az tulajdonképpen egy üveg érintő panel, ami egy elektronika.
Elég egy pici zárlat, és már meríti is a készüléket. Ez a hiba érintheti ezáltal az alaplapot is. Így nehéz megmondani a pontos hibaforrast.
Lehet, hogy elég lenne cserélned hogy komplett keretet, lcdvel és érintő panellel, de az alaplap sérült akkor az gáz!Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szekfizsolt
senior tag
Kipróbálnám a Carbon ROM-ot... ...csak úgy kiváncsiságból... Valaki próbálta már?
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
hj.jani95
aktív tag
válasz szekfizsolt #8347 üzenetére
Èn jelenleg ezt használom új èv óta. Most az 5.-ei frissitèssel minden okès, bár mèg csomó minden fjúcsör nincs benne ès nèhol mèg nincs leforditva magyarra. Antutu teszt 9873. Screen recorder kifagy, újrainditás segit rajta. Kb ennyi
[ Szerkesztve ]
Kis Pál vagyok, na hali!
-
hj.jani95
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest