Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolayStar
csendes tag
ezek kozul meiket hibernalhatom biztonsaggal?
com.sec.phone
csc
factory mode
com.google.process.gapps
syscope
twdvfsapp
com.sec.android.provinders.downloads
factory test
remote controls
samsungappsuna2
compatibility manager
badgeprovider
dsmlawnmo
fiokkezelo
google partner setup
logsprovider
popupuireceiverelore is koszi
SGS III mini BROWN | vodafone HU
-
mediumgecso
őstag
válasz szunyi777 #7240 üzenetére
Nah most van csak baj......
Amit csináltam: egy másik gép (xp-vel, mert csak ez volt), másik kábel, előtte usb csati sűrített levegővel kifújatva JÓL.....gépen samsung usb driver feltelepít, majd teló ráköt, és UGYANAZ....nem ismeri fel az xp-s gép sem.....sőt, a telón be van állítva hogy usb mód, és mikor csatlakoztatom, akkor pittyen (elkezd tölteni) és fel sem jön az értesítési sávban az usb jele....FASZA!!!!
Na ilyenkor mi a véreres van??????????????????????????
Hol tudok írni Tyson-nak, fészen??? XDA-n nem tudok írni neki.....
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
nagyúr
válasz mediumgecso #7253 üzenetére
Gondolom másik kábelt már próbáltál. Szerintem megreccsent a csatlakozó egyik lába, még szerencse, ha a töltést felveszi.
Állítsd vissza valahogy a gyári fw-t és vidd szervízbe... -
szunyi777
őstag
Az szép...
FB tudsz neki irni, segit mindenbe, általában egész nap elérhető !
Itt az oldala@aryes Sajna a gyárit nem tudja csatlakozás hiányában...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
ronin79
addikt
Xp nem a legjobb, win7 kéne és a legjobb lenne egy másik telóval megnézni látja-e az odin majd csatlakoztatni a tiédet. Picikét körülményes de legalább pc oldalról ki lenne zárva a hiba.
-
mediumgecso
őstag
válasz ronin79 #7256 üzenetére
Köszi a tippet, hamarabb is eszembe juthatott volna hogy van mini 2-m is
Kipróbáltam: ugyanaz az odin (3.07), ugyanaz a kábel.....mini 2 rádug, driver telepítés, majd odin OK!!!!!Utána próbaképpen rádugtam az S3 mini-t, de kiírta hogy nem tudja felismerni!!!!!!
Most perpill a mini 2-höz keresi az usb storage módhoz a drivereket, és úgy tűnik minden OK......
arra gondoltam, hogy valami a rom-ban sérült, lehet ki kellene cserélni egy gyári rom-ban lévő, az usb-hez kapcsolódó fájlokat, stb. pl root explore-rel....
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
szunyi777
őstag
válasz mediumgecso #7257 üzenetére
Nem tettél még fel másik samu romot?
Az SD-kártyát átdobod egy kártyaolvasóba, vagy egy másik telóba, rádobsz egy másik Samu romot pl.:KlurosuROM v2 és felteszed.
Ha azzal is sz@r akkor nem a rom a bűnös![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
ronin79
addikt
válasz mediumgecso #7257 üzenetére
Úgyhogy amikor csatlakoztatod a telót ad hangjelzést a pc csak ismeretlen eszköznek látja? Lehet még a végén hw gond lesz.
-
szekfizsolt
senior tag
Ezt írja ki az Odin... Mit rontok el?
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> MD5 hash value is invalid
<OSM> cm10.2_golden.maclaw.20131030.ODIN_TWRP.tar.md5 is invalid.
<OSM> End...
A PDA-hoz tettem be az Odin-os file-t, mást nem csináltam...Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #7262 üzenetére
Én még csak most töltöm a mai verziót úgyhogy nem tudom abban van-e a hiba, de nálad nem stimmel az ellenőrző kód, lehet le kéne újból töltened. 5 perc múlva majd többet tudok mondani ha már odinban lesz
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #7262 üzenetére
Valami hiba a romban, ugyanezt írta ki nekem is a mai verziónál, a korábbi rendben van.
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> cm10.2_golden.maclaw.20131027_ODIN_TWRP_XXAMG4.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS.. -
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #7265 üzenetére
Már a szerveren is, a mai visszavonva, holnap javítva lesz.
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #7267 üzenetére
Már nem tudom melyik romot nem lehetett belőle telepíteni, én akkor váltottam vissza cwm-re most meg a non touch verziót használom.
[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
válasz mediumgecso #7261 üzenetére
Ugyanaz a helyzet ezzel a rommal is.....csak pittyen ha rádugom, majd elkezd tölteni de megint hibát dob.....nem tudom....tölteni simán tölt, nem hinném hogy a csatival van a gond.....fasz tudja....
-
nagyúr
válasz mediumgecso #7269 üzenetére
Magát a recoveryt tudod cserélni?
-
mediumgecso
őstag
Igen, le tudom cserélni gyárira (a custom recovery-ben tudom flash-elni a zip-et, amiben a gyári recovery van).....viszont ugyanúgy megvan az újraindítás után a kép amit pár hozzászólással ezelőtt tettem fel.....és ez nem jelent jót......
-
szunyi777
őstag
válasz mediumgecso #7271 üzenetére
Triangle Away-el azért lenulláztad? Mert ha neadja az isten teljesen elszáll, úgy visszabirod még vinni szervizbe!
Ha stock a recovery, és stock a számláló..
Annó én minden odinos művelet után 0-tam!Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
xenom0rph
őstag
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #7267 üzenetére
A mai frissítéssel már működik az odinos telepítő is tökéletesen.
-
-
szekfizsolt
senior tag
válasz ronin79 #7278 üzenetére
Újraindítás után lett egy navigációs sáv alól CM10.2 alatt. Nem tudom, hogy nekem sikerült-e azt odavarázsolni, mindenesetre nem tudom eltávolítani!?! Biztosan velem van a gond, de nem találom a menü-ben, valahogyan eltávolítható?
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #7279 üzenetére
Ez nekem is előjött ma és lehetetlen volt eltüntetni legalábbis menün belül nincs rá lehetőség. Maclaw szivat az androidpolicyval. Melyik transparent moddod használod a statusbarban?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz ronin79 #7280 üzenetére
Ha erre gondolsz ITT az elsőt: CM10.2_Trans100+CC.zip
Kezd ez a CM kicsit problémás lenni... Ezek szerint kereshetek valami régebbi verziót, ha nem bírom elviselni, hogy több mint fél centivel kisebb lett a képernyőm...Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #7281 üzenetére
Nézd meg ismét a letöltéseket, van ott mai is CM10.2_20131031_Trans100+CC Minden új verzióban módosítva van az androidpolicy.jar és ez a gond, kijön egy új verzió készíthetek új moddot Kéne valami vr témás megoldást találni.
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #7283 üzenetére
NM
-
xenom0rph
őstag
Kezd már a tököm tele lenni a dmoddal... Állandóan lefagy de úgy ,hogy csak az akksi ki be oldja meg. Van ,hogy a power gombra se reagál. Az egyetlen amiért ezt a romot használom az az üzemidő..Tudtok valami mást ajánlani helyette?
Ja meg igen.. Ha nyomok egy format-ot minden menüponton a recoveryben ,akkor ugye nem indul el a rendszer. Nekem onnan átkéne térni, a download módba, hogy tegyem fel a tiszta rendszert, na azt hogyan?
[ Szerkesztve ]
halahala
-
ZolayStar
csendes tag
a maclaw az rootolt vagy sem?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz xenom0rph #7285 üzenetére
Én is kipróbáltam, pár hete, de a CM még sosem fagyott le nálam. Az akksi idő is a "szokásos"... Mondjuk Nem a "gyári" Launcher-t használom, hanem Apex-et, de apró dolgoktól eltekintve szerintem a legjobb...
Ronin79 ráadásul szép kiegészítőt készített hozzá átlátszó témával. Azt mondják nincs olyan rendszer, amiben nincs bug, de használom, hiba nincs.Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
szekfizsolt
senior tag
Így legyen ötösöm a lottón, hogy tudtam előre, ma újabb frissítés jött ki CM10.2-höz...
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #7294 üzenetére
Mehet a wipe cache+dalvik, de lehet cseszek rá és már csak akkor fogok frissíteni ha találok valamilyen hibát az épp használatos verzióban
-
törölt tag
Rá kéne állniuk hogy egy héten csak egy frissítés, vagy ha valami irtó nagy bug van benne akkor adnék ki hozzá valamit másnap. De mondjuk akkor rakd vissza a régit, vagy mentést.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz #47982080 #7296 üzenetére
Ja, az a baj, hogy már a párom kap agyvérzést, hogy 2 naponta telefont frissítek... Lehet, hogy hagyom én is, majd ha komoly változás lesz. Jó ez, ami van...
Tegnap elrontottam, nem csináltam wipe cache és dalvik cache törlést... Úgy megkergült, hogy használhatatlan lett... Aztán kipróbáltam én is az AOKP-t. Ne rossz az sem. Tudnak "ezek" valamit...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szekfizsolt #7297 üzenetére
Igazából semmi okom nem lenne frissíteni mert csodák márpedig nincsenek, és eddig is működött minden ami kelett. Talán a videó felvétel volt most fájó pont egy kis kirándulásnál, de most ezért nem rogyok térdre zokogni, csak meglepő volt.
Meg mire újra belakok mindent... Érdekes a Playből az alkalmazás visszaállítás, ha gyári romot rakom vissza, vagy AOKP, vagy CM, mindig más alkalmazásokat rak fel, valamit már rég leszedtem de felrakja, vagy le se szedi. most hogy belaktam a nekem legjobban tetsző AOKP-t, recoveryben csináltam egy backupot, aztán jónapot.
[ Szerkesztve ]
-
ZolayStar
csendes tag
válasz szekfizsolt #7294 üzenetére
nekem is minden megy.. egyelore marad, egyetlen egy bugot talaltam az meg, hogy ket szokoz nem ad ki pontot iras kozbe, hiaba van bepipalva, hogy legyen. de annyire nem erdekel vegulis. meg ha be van kapcsolva zart kepernyonel a naptar kijelzes akkor picit laggol felelesztesnel. de azt kikapcsoltam es tokeletes. ezen kivul minden zsir.
de ha pl frssitek es meg csinalom amit mondtok, ez a dalvik cache meg meg dalvik.. akkor a progik letorlodnek vagy mi?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz ZolayStar #7299 üzenetére
Nem törlődik le semmi. Ez csak pucol telepítés előtt, de frissítéskor a programjaid megmaradnak, viszont egyértelműen más rendszer telepítésnél elvesznek... De saját hülyeségemen tanulva minden frissítés előtt wipe és dalvik cache törlés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest