Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz kengyel #1951 üzenetére
Mondj egy andoidos samsung telót az elmúlt két évből, ami nem kapott két főverzió frissítést? Ami gyárilag GB-vel jött, az ICS-> JB, ami Froyo-val jött ki, az GB-> ICS. Legalábbis amelyik hardveresen alkalmas volt rá. Ami 256M rammal jött ki a gyárból, az lehet, hogy nem kapott ICS-et, de annak nem is lett volna jó vége.
-
retesz147
addikt
réges-régen volt valami olyanról szó, hogy ha csinálok gyári visszaállítást, akkor utána automatán visszapakolja a programokat a teló.....
ezt hol lehet ki/be kapcsolni??mihez kötődik, google vagy samu accounthoz??tehát arra szeretnék kilyukadni, hogy most leszedem a fölös cuccokat a telóról és gyári visszaáll. után vissza telepíthetgetné azt, amit én mindenképp szeretnék rá....ne kelljen egyenként vele bíbelődnöm....
a progik között tudok válogatni, vagy feltolja mindent kérdés nélkül? ez a visszaállítást bármikor megcsinálhatom, vagy rögtön bekapcsolás után automatán visszatolj az előzőleg fent lévő progikat?(ergó 1 hetet szeretném szüzen használni és utána visszaállítani, ez lehetséges vagy nem?)
köszöntem!
Xiaomi 13 eu dev...
-
nagyúr
válasz retesz147 #1956 üzenetére
- Google accounthoz kötődik
- bekapcsolod a szinkronizálást, kipipálsz minden boxot a google fiók menüpontban
- ami a reset előtt a telefonon volt, reset után bekapcsolod a fiókot, és visszakúszik minden
- se több, se kevesebb. Ha beállítod a reset után a fiókot, de kiveszed a pipát az alkalmazások szinkronizálása mellől, jó eséllyel elvesznek a telepített programokra vonatkozó információk (névjegyek persze nem), és nem fogja a programokat helyreállítani.
- ha reset előtt leszedsz programokat, azok a reset után NEM fognak felmenni természetesen.Tarantula33: köszi, akkor rosszul tudtam. De mint írtam, a megállapodás előtt adták ki, pontosan nem tudom mikortól támogatják hosszabban a telóikat, talán 2011 eleje óta...
-
kp78
addikt
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
nagyúr
Olvass már vissza, írtam rá ötletet...
Ok Mindig mondtam, hogy marhaság ez az "egy hszbe szerkessz minden választ" szabály, így most sokkal több felesleges hsz keletkezett...retesz147: akkor jól emlékeztem, hogy vagy a fiók felvételénél bepipálod, vagy soha többet.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Bocs, csak gondolom a szerkesztés előtt olvastam amit írtál, utána meg már nem tűnt fel.
kipróbálom.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
tomi5244
őstag
Hali!
A telenoros szaküzletekben milyen körülmények között tudnék kipróbálni egy ilyen telót? Van wifi vagy csak ilyen demós telefonok vannak kirakva? Vidéki vagyok aztán gondoltam érdeklődöm mieltött beutaznék a boltig "feleslegesen"
Köszi!
T -
kengyel
nagyúr
válasz Tarantula33 #1958 üzenetére
Köszi a megerősítést ,pedig nem gyenge telefon volt akkoriban.
kengyel
-
dorika87
őstag
Töröltem az adatokat a TouchWiz kezdőképernyőből, és így minden visszaállt alapra, újra kitettem a főképernyőkre a szükséges alkalmazásaimat. Csak arra nem tudok rájönni, hogy az elején a letöltött alkalmazásoknál, hogy oldottam meg a lista nézetet, mert alapból rács nézet van, mint ahogyan most is, és most sehogy sem találom hogyan tudnék nézetet váltani. Valaki tudna ebben segíteni?
-
borist
tag
egy nap alatt nem igazán tűnik úgy, hogy gyorsabban merülne,(4.1.2), a fényképező alkalmazással faraghattak valamit, de nem igazán tudom mit, csak azt látom, hogy a beállításaim visszaálltak alapállapotba, ezen kívül még semmit nem vettem észre, talán memória kezelésben, most 518/804MB, ez talán több szokott lenni, mármint az 518
-
retesz147
addikt
most megy fel a 4.1.2, meglátjuk menyire bírja a strapát
Xiaomi 13 eu dev...
-
nagyúr
Talált már valaki egy új ikont a menüben, ami magától települt a telefonra?
-
maláj
addikt
cimbora vett 1 S3 minit de ha hívják nem jelzi ki a számot se a nevet pedig benne van a telefonkönyvben, SIM kártyán is, stb.
gyári rom, nem állítgatott semmit mivel most ismerkedik a droiddalmi lehet a gebasz
-
nagyúr
Ha megfeszülök se találok ilyet sehol.
Más: ma pár hét dolphinozás után visszatértem a gyári böngészőhöz, kíváncsi vagyok most mennyire találom bugosnak. A dolphin szövegbevitele az utóbbi időben eléggé idegesített, és mintha a gyári böngésző kevésbé merítené az akksit.[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
meg tudja nekem valaki mondani, hogy 4.1.2-nél a zárképernyő és a kezdőképernyőt, hogy lehetne ugyan olyanra állítani?
úgy szoktam, hogy a zárképernyő fekete-fehér a kezdőképernyő meg színes ugyan abból a képből és mikor feloldom kiszinesedik.....de ezt 4.1.2 alatt nem bírom megcsinálni, mert a kezdőképernyő mindig feljebb tolódik a zárképernyőhöz képest.....
Xiaomi 13 eu dev...
-
t256
őstag
Piros pont a T-mobile-nak. Visszavették az LG L9-et egy szó nélkül. Hétvégén visszamegyek és nagy valószínűséggel elhozok egy S3 minit.
Meg is néztem ma a telefont élőben. Engem nagyon emlékeztet az i9000-re (S1), ez nem baj az a telefon nagyon jó minőségű.
A dobozban lesz külön töltő és adatkábel is? Vagy a HTC/LG/ZTE féle megoldás van? Az adatkábel USB csatlakozóját kell a töltőbe dugni.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
válasz kengyel #1990 üzenetére
Szuper!
Nem gyenge az L9 csak a telefon anyagminősége gyenge. Valamint Nálam tönkrement a Jack csatlakozó.
Akkor ment el a kedvem Tőle.
Pár napra visszakértem anyámtól az i9000-et (SGS). Sokkal jobb minőségű műanyagból van, a kijelzőt is jobb élmény tapogatni.Én is meglepődtem rajtuk. Azt hittem nagyon határozottan fel kell lépnem ahhoz, hogy visszavegyék a telefont, de semmi szükség nem volt rá. Webshopban vásároltam, 8 napon belül voltam, indokot azért kértek.
[ Szerkesztve ]
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
maláj
addikt
erre vki
-
d3kk
senior tag
Üdv!
Egy ismerősöm talált angliában lononban egy gs II mini-t ami független.. a probléma annyi hogy valoszinu le van tiltva mert nem fogad és nem kezdeményez hivast.ellenben térerő van.
szerintetek meg lehet oldani? gondolom imei alapján van tiltva.. másik imei-vel mukodesre lehet esetleg birni?
[ Szerkesztve ]
-
Ayanlith
tag
Sziasztok!
Nagyon jónak tűnik a telefon, a videofelvételnél lévő mono hangot azonban furcsállom. Mennyire jellemző ez a telefonokra általában? Előre is köszönöm a választ! -
nagyúr
válasz Ayanlith #1996 üzenetére
Egy mikrofon van a telefonban. Ebből te hogy csinálnál sztereo hangot?
Van telefon két mikrofonnal, ami nem tud sztereo hangot felvenni. Konkrétan a nokia 808-ról tudom egyedül biztosan, hogy sztereo hangot tud felvenni.d3kk: lopott telefon, letiltott imeivel.
[ Szerkesztve ]
-
Ayanlith
tag
Hát épp ezt furcsálltam. Előfordult már párszor (más modelleknél), hogy írták, hogy két mikrofon van a telefonon (pl.: a jobb zajszűrésért. hangfelvételért). A mono hangfelvételt azonban csak most látom először így kiemelve, ezért volt ezt kérdés számomra. Egyébként ebben az árkategóriában már valahogy kevésnek érzem ezt a teljesítményt, ebbe is be lehetett volna építeni még egy mikrofont. Azonban, ha a legtöbb készüléknél így működik, akkor elfogadható. Köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
-
szagabor
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobil flották
- Politika
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning