Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiporgo
csendes tag
Az előbb kérdezni akartam már,hogy be lehet-e állítani,hogy ne a gyári böngésző legyen az alapértelmezett?Ha igen,hogyan?pl.Kapok egy emailt,abban egy linket rányomok és ne a gyári böngésző nyissa meg,hanem egy másik.
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy s3 mini blue(JB-4.1.2.)
-
csiporgo
csendes tag
Aham..ott csak törölni lehet az alapértelmezést.Töröltem a gyárit.Utána rányomtam egy linkre és megkérdezte mivel akarom megnyitni.És itt állítottam be a másik böngészőt alapértelmezettnek.
Köszi csak rájöttem a segítségeddel.[ Szerkesztve ]
-
tonnni1
tag
Sziasztok!
Tegnap este frissítette magát a telefon és azóta ha a fülemhez teszem nem kapcsol ki a képernyő így hívás közbe a fülemmel nyomogatok mindent. Ezt hol tudom beállítani?
-
kengyel
nagyúr
Nem, bocsánat én méreteztem át csak nem írtam ki . Videót még ezzel nem készítettem ,de holnap mennem kell a családdal vidékre és készítek egyet. Ott legalább nyugodtan lehet "filmezni " A kamerán belül beállítás szempontjából ,semmi nem változott.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
_voodoo_
tag
válasz kengyel #2668 üzenetére
Ja azt nem is néztem hogy átméretezett, azért tűnt nekem kevésbé mosottnak...
Közben megoldódott a billentyűzet kattogás: az alkalmazáskezelőben a samsung billenty. beállításainál van eldugva a "speciális" fül alatt egy "hangjelzés gombérintésre" kapcsoló, az kapcsolódott be a frissítéskor...
Érdekes hogy a sima hangbeállításoknál hiába kapcsolom ki vagy be a gombhangokat, nem veszi figyelembe... -
nagyúr
válasz _voodoo_ #2670 üzenetére
Ez a hang/rezgés mizéria elég kiábrándító a samsungnál. Miért kellett nekik belepiszkálni ha ez az alap androidban teljesen jól működik. Mert ugye úgy kellene működni neki, hogy ha a rendszerhangot lehúzod nullára, se érintési hangok, se fényképező, se bekapcsolási hangoknak nem lenne szabad megszólalni, beállítástól függetlenül...
kengyel: ez a kephost eltünteti az exif adatokat, megnéztem volna az iso meg a záridő értékeket.
-
tonnni1
tag
Sziasztok!
Tegnap este frissítette magát a telefon és azóta ha a fülemhez teszem nem kapcsol ki a képernyő így hívás közbe a fülemmel nyomogatok mindent. Ezt hol tudom beállítani?
-
_voodoo_
tag
Valszeg a hangbeállításoknál levő gombhang kapcsoló az egyéb billentyűzetekre van hatással, a samsung billentyűzetre pedig ez az eldugott samsungbillentyűzetgombhangkapcsoló vonatkozik.
Egyébiránt anno ugyanazt a témát lefényképeztem a 8MP-es s3-al is, hát élesség terén ott sem kellett hasra esni, nyilván az éles kép feltétele lenne a megfelelő méretű és minőségű optika, és a minél nagyobb szenzor is, a megapixel önmagában édeskevés, úgyhogy összességében nem csinál rossz képet sztem se...
Tegnap fóliáztam főnököm frissen vásárolt galaxy tab-ját, abban 3,2MP fix focus van, (2013-ban), na az nem gyenge képet csinál... -
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a tapasztalatokat a frissítéssel kapcsolatban.
Amit le tudtam szűrni belőle, hogy egy jól működő, belakott rendszer esetén nem sok értelme van. Mondjuk a verziószámból kiindulva nem is vártam többet.Steve
-
kengyel
nagyúr
Kipróbáltam nézzétek meg így
kengyel
-
-
nagyúr
válasz kengyel #2686 üzenetére
Nekem tetszik, igazából napfényes időben nem volt bajom eddig sem a képekkel, bár ilyen alacsony záridőt nem emléxem, hogy láttam már az én fotóim elkészítésénél:
ExposureTime - 1/865.1 seconds
Ez ha tényleg új, akkor fejlődik a szoftver. Zárt térben lennék kíváncsi, hogy gyenge fénynél is javult-e valamit, meg a videónál, szintén gyenge fénynél.
-
kengyel
nagyúr
Csináltam beltéri képeket,ami viszont már nem örvend a jó kinevezésnek. Sőt
Nézzétek meg . Vegyük úgy hogy beltérben kis fényviszonyok mellett ,gatya
kengyel
-
fabula
őstag
Sziasztok.
Én tegnap előtt vettem át a telefont és tegnap reggelre már frissítette is magát 4.1.2-re. A kérdésem az, hogy tényleg kell az a factory reset a wifis frissítés után? Az elég durva lenne, mert már gyorsan belaktam a telefont, felraktam mindent, amit használok és az nem kevés dolog. Ha most előlről kell kezdenem, akkor meg is őszülök .
Kérdezném még, hogy a rootolás menete ennél az 4.1.2-nél is változatlan-e és ha a PDA részt kicserélem a rootoltra, akkor is eltűnik-e minden eddig felrakott alkalmazásom, mint a teljes romolásnál, illetve a PDA kicserélése után is kell-e factory reset, mert akkor az is visz mindent .Előre is köszi a válaszokat.
Ja és tegnapelőtt este kérdeztem az UMS módot, melyre egy kedves fórumtárs írta, hogy parancsikonból a TC-ben lehet látni a telefon belső tárhelyét. Közben rájöttem, hogy W7 alatt az Intézőben ikonkészítés nélkül is látszik, ha rádugom a gépre a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
csiporgo
csendes tag
Ehhez mit szóltok?
Nem sikerül telefonnal a link.Na majd,ha géphez jutok belinkelem.Bocsi.[ Szerkesztve ]
-
csiporgo
csendes tag
Komolyan mondom telefonról nem tudok írni.Nem hiszem el,hogy ennyire béna vagyok.:-)Na a lényeg,hogy sikerült.
Elöbb vagy utóbb talán lesz belőle valami.[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
Valaki használ rá valami jó fözött romot vagy ajánlani tudd valaki valami jót?
-
TechData
tag
Sziasztok.
Ma megvettem az első androidos telefonomat az S3 mini személyében.
Gördölékenyen megy...55% akukapacitással hoztam haza 6óra 41 perc alatt ki szivtam belöle az életett most töltöm fel 100%-ig...ugy letudom tesztelni mennyit birhat.
Lenne egy pár kérdésem..: Középsö megnyomásánál elöjönnek az előzöleg futatott aplikációk,internetoldalak stb.. Azokat állandóan nekem kell bezárogatni? Vagy azt miért menti oda el..nemértem.
Illetve a szolgáltató programjait nem engedi törölni...nem lehetne azokat valahogy törölni?
Android 4.1.2-es rendszer van rajta.LG G Flex 2 (Titan Silver)
-
Tarantula33
tag
válasz TechData #2699 üzenetére
"Középsö megnyomásánál elöjönnek az előzöleg futatott aplikációk,internetoldalak stb.. Azokat állandóan nekem kell bezárogatni? Vagy azt miért menti oda el"
Azt neked kell bezárni ha akarod de nem muszály, magától is bezárja ha szüksége van a ramra.
Beállítások-összes ott le tudod tiltani a programokat.
fabula
Ha ugyanazt a romot teszed fel ami roorolt akkor nem tűnik el semmi és nem kell reset.[ Szerkesztve ]
Huawei P30 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest